Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:lepi:ARKADAŞLAR BEN AİLEMLE BİRLİKTE ÇEKİLMİŞ Bİ FOTĞRAFIMIN RESMİNİ ÇİZDİRDİM.ÇOK GÜZEL ÇİZMİŞ ŞEBNEM ARKADAŞIM.ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM.HERKESE TAVSİYE EDERİM.
allahim ne buyuk yetenekler var masallhturkbayragi
bende istiyorum canımm özelden bana mail adresini yollarmısın? ben iki fotoğraf arasında kararsız kaldım belki çizim aşamasında hangisi rahat olursa onu yaparsın bir konuşalımmı?
canim ya masallahin var cok guzel cizmisin ,cok profosyonelsin
bende lisedeyken grafik dersindeki arkadaslarima esimin resmini cizdirmistim karakalem hala durur ,hatta bilgisyar uzerinde asili
tabi o amatordu yinede guzel ciziyodu, seninki daha bi harika
tatlim peki gonderirken burusmasin birsey olmasin nasil gonderiyorsun?
bir de sadece kagidini gonderiyorsun heralde demi?
biraz daha ayrinti verirsen sevinirim acickasi :)
bende siarişimi verdim ve salı günü falan Allahın izniyle elime ulaşacak.
teşekkür ederim şebnem hanım.büyük bir merakla bekliyorum...
bende istiyorum ama 3 ayrı kişiyi farklı fotolarda yollasak bir araya getirebilirmisin canım yani demek istediğim beğendiğim pozları her fotoğrafta yani herkes bir aradayken yakalamak zor olabiliyo
siparişiniz bitti sayılır tuba, son ayrıntıları kaldı. sonuçtan memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Tıpkı fotoğraf gibi oldu. buyrunnnnnnnnnpazartesi kargoya vericep nasipse.
sevgiler..
şebnem hnm çok memnun oldum gerçekten .ben emindim zaten örneklerinizi görünce nasıl harika bişiy çıkacağından.şindi dört gözle bekliyorum resmi.ben onu hediye yaptırdığım için yüzleri kapatıp mecburen burdaki arkadaşlara gösteririm fikirleri olsun diye.kendi resmim olsa açık koyardık ama böyle idare edeceğiz artık.
görmedim ama tekrar elinize sağlık.hep burada olun:)