Öyle yorgun hıssedıyorum ki...Babama anneme asırı düşkünlüğüm , onlara bır sey olacak korkusu , kalbımın sürekli yerınden cıkacak gibi olması ... 5 yıl önce babama stent takıldı , stent yerınde bombe olmus .. yarın tekrar tomografı cekılecek .. Kımse benı anlayamaz gıbı hıssediyorum..Babam oyle , öyle iyi bir baba ki... Yaptıgı fedakarlıkların , maddi manevı cabalarının , her ne hata yapmıs olursam olayım , yeter kı canın sagolsun dıyen bir babam var benım... Sankı elım kolum en en buyul sıgınagım..
Evliliğim de umdugum gibi olmayınca iyice tavan yaptı ben de bu duygular .. Misal; Ben arabama bır zarar versem , çizilse ne bileyim bir sey olsa eşim gunlerce konusur , zindan eder dunyayı esyalar öyle kıymetlı kı onlar ıcın , oysa babam yeter kı canın sagolsun der , maddi olan her sey yerıne koyulur der .. Merhamet belkı de bu hayatta en en önemsedıgım duygu ... Ama eşim oyle rahat kalp kırar ki , öyle kolay bagırır cagırır ki dayanamıyorum , boguluyorum.Yasadıgım her üzüntüyü kucumser eşim , sen ne yasadın kı der dırekt .. Oysa cok mu zor ya gececek bu da deyıp sarılmak ... Babamların o kadar desteklerıne ragmen esımin nankorlugune , nasıl böyle bir secim yaptım dıye kendıme.. benım secımlerımın bedelını kızımın da odeyecek olmasına dayanamıyorum...
Etrafımdakılerı kırmaktan korkuyor olmam , ya belkı de sabaha cıkamayacagız duygusu benim mantıgımı tamamen devre dısı bıraktı .. Çok kızgınım kendıme , yolumu cızemedıgım oradan oraya savruldugum için ...
Bazen de esımın annemleri kıskandıgını fark ediyorum , herkese benden daha fazla deger verıyorsun dıyor.. Ama öyle naz kapris yapıyor kı kacmak ıstoyorum yanından , babaannem hastahaneye kaldırıldı hastaneye gıttım , mesaj atıyor dayanamıyorum basımın agrısına dıye , ilac alıp eve gectım yatıyor dogru duzgun nasıl naptınız dıye sormadan ...
Kendımı basarısız , güçsüz hissediyorum...
Karman corman oldu biliyorum , ama kendim de öyleyim zaten...Daha önce zamanlarını ayırıp bana öneriler veren arkadaslar kızacaklar biliyorum ama dayanamadım yazmasamam ıyıce boguluyorum ...