Sevdiğinizle Son Gününüz Olsaydi ????

Eğer o ölcekse, son görevim iyi zaman gecirmesini sağlarım..güldürmeye çalışırım..sonları sevmem, özel olarak hic bisi sölemem.ayrılık oldugunda bile kendine ii bak vs demem:) hcc huyum değil..akışındadır..biterse biter..
Ölüyosada ölüyodur yani, bnm yapabilceğim hic bisi yok eceL.BOL BOL rahmet diler, yasin okurum....

Eğer Sevdiğimle Son Günüm Osayii Bugünn Ne Yapardim Biliyonuzmuu Bebek Yapardimm.. :asigim::dance::dance: (AMA ÖLE BİŞE OMASINN)

:) ben anca ağlardım..adam bir an evvel gün bitsin diye isterdi...:)) ölüm olmasında kastettiğin ayrılık gine daha iyi çekılır...

Allah korusun öle bişi olsaydı onun kollarında ölmeyi tercih ederdim ogün öleceğimi bilsem kollarında uyur rahat bir şekilde vefat ederdim senağlama kimseye yaşatmasın bu duyguyu

insan o psikolojide olmadan düşünemiyoki...
ama önemli olan bunları hayattayken yapmak.....beraberken yapmak..
yarın ne olacağı meçhul!!!!!!
herkes yarın göremicekmiş gibi davransa birbirine...pek sorun kalmazdı diye düşünüyorum.....iki kelimeyi çok görüyo insanlar bazen..ama sonra keşke deseydim diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…