Sevdiğinizle Son Gününüz Olsaydi ????

CakmaKleopatra

asabiyim kompleksliyim!!!
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2007
818
1
ARKADAŞLAR DÜŞÜNÜN Kİ BU GÜN SEVDİĞİNİZLE GEÇİRECEĞİNİZ SON GÜN NELER YAPAR VE NELER SÖYLERDİNİZ ONA HADİ BAKALIM SEVMENİN DİĞER YANI DÜŞÜNÜN VE YAZIN...

Neden son günümüz olduğuna bağlı,yani ayrılıyor muyuz?Birimizden biri hasta ölecek miyiz?Dünyanın sonu mu geliyor da son gün.Yani vereceğim cevap sebebe göre değişirde.

aslına bakarsan hergünü bu duyguyla yaşarsak sevgimizi eskitmemiş olurduk zaten yaşamak mucize değil mi bugün var yarın ya var ya yok....

hımmmmm... Zor sormuşunbe güzelimmmmtatlicadiarzu
(Sadece onun beni görecegi vede benimde onun görecegi biryeri tercih ederim dağ,bayır,taş fark etmez:1closedeyes: )Ben ona her dakika onu cok SEVDİĞİMİ Haykırırdım..Fısıldardım...Omzuna başımı koyardım..Yada gögsüneee saatlerce öylece kalıp kokusunu içime cekmek isterdim..Bide sımsıkı bırakmacasına saatlerce sarılırdımmmmmm...OF OF :çok üzgünüm: aşka geldimmmmmmmmm:Roflol::smiley-cool:

ana ben neler yapmamki ne varsa gezer tozar elimde ne var ne yok onun için harcar ...
uzay çıkar denize düşer neler yapmamaki ..
herşeyi yapardım heralde hehehehe..
romantik olurdum içimde ne varsa bağırarak söylerdim ona sevgimi gözlerine baka ve gün batımına kadar kolarında kalır günaşin batışını kenetlenerek izlerdim..

sırnaşık şey türk film mi cok izliyosun beeee tatlicadiarzu

Neden son günümüz olduğuna bağlı,yani ayrılıyor muyuz?Birimizden biri hasta ölecek miyiz?Dünyanın sonu mu geliyor da son gün.Yani vereceğim cevap sebebe göre değişirde.

evet önce bunun cevabını alalım da ona göre cevap verelim di mi ama....a.s.

diyelim ki birimizden birimiz ölecek

:çok üzgünüm: allah korusun ya sevdiginin ölümünü görmektense ölmek daha iyi gibi geliyo bana senağlama onun ölücegini bile bile o ğünü yaşayamazdım sanırım allahım kimseyi ayırmasınnn ölüm gercek allah zamansız ölümler göstermesin yaşlanıp herşeyi yaşayıp öle göcüp gitmeyi nasip etsin imanla ....

Aşkımla son günümüz olsaydı eğer hem çok üzgün olurdum hemde onu ne şekilde o gün çok mutlu edebileceğimi ve akılda kalıcı bi gün olması için yapmam gereken şeyleri yapardım.

Düşünmesi bile kötü herşey güzel olsa istediğimiz gitse na var sanki ya

lülülülülülü Yazacam birşeyler amma çok komik olacak sonra yine -rep gelecek, "ne kadar saçma şeyler yazıyorsun" diye!!!!

:teytey::teytey:

Yazmıycam işte!!!!

:içelim::içelim::içelim:

senağlama ayh sinek nerdne buldun kıs bu konuyu düşünnce bile kötü oluyorum eğer ki böle bişey olsaydı onunla yapmak istediğim bütün hayallerimi yapmak isterdim yettiği kadarıyla zaten benim onunla yapmak istediğim tek hayalim var gecemi gündüzümü beraber yaşama sadece onunla olur ve onu ne akdar çoks evdiğimi ve ölsem bile hala onu seveceğimi ölümün bile bizi ayıramayacağınaı anlatırdım allah korusun yaw böyle bişey olmasın senağlama

hmm..eğer ben öleceksem onun karısı olarak ölmek isterdim...eğer o ölecekse tüm gün göğsüne yatar kokusunu içime çekerdim...nefesim bitene kar...aşığım kokusuna bennnnn....ama ölmeyelim ikimizde yaaa...daha çok genciz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…