• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

Bizde hemen hemen hergün telefonda konuşuruz. Konuşamadığımız zamanlardan sonra sanki yıllardır konuşmuyoruz gibi; "Meleğimm sesinden aldığım huzuru özlemişim" der bende "Bitanem 2 gün oldu konuşmuyoruz ya" derim (maksat odunluk yapıp onu konuşturmak:23: ) oda "oo bana 2 yıl gibi geldi ama tatlı aşkım aşığım ben sana yaa" der..
Oyyş yerim ya :69:
Özledim bak, ben bi sesini duyup geliyim aşkımın :77:

benı tanımak istediği söylediği zamanlardı ben diyordum olmaz işte söyle böyle vs,gece telefondas yine bu konular konuşuluyor bu böyle 3 ay geçti ve ben hala hayatıma kabul etmıyorum o alttan alıyor enazından bi deneyelim felan,en sonunda bu bana telefonda bi bağardı gece yarısı BEN SENI TANIMAK İSTİYORUM HATTA YALVARIYORUM İZİN VER İŞTE TANIYALIM BİRBİRİMİZİ ses dahada yülsekdi SEN İZİN VERMIYORSUNKİ MUTLU OLUCAZ İŞTE MUTLU OLCAZ :9::9: gülsen mi ağlasan mı bağarış o bağarış o gün bugün hayatımda sağolsun:46:

bide bi akşam duygu yüklü konuşurken BEN SENİN HER HALİNLE HER YAŞADIĞINA İYİNEDE KÖTÜNEDE RAZIYIM demişti,ben de ağlaya ağlaya bende sana razıyım demiştim:nazar::nazar:

Hayatımın dolması gereken boşlukları vardı , anlamlı bir şekilde doldurdun canımmmm... seni Allah rızası için çok ama çok seviyorum...dünyada ki cennetim benim.. Yüce Mevlam seni iki dünyada da azize ve mutlu kılsın. ben bahtiyarım seninle....:nazar::16:

Benim bebisim sIkca cok guzel seyler soyler, aklimda olan en son cumlesi suydu:
"Beni hayatina kabul ettigin icin cok tesekkur ederim hayatim, hakkini asla odeyemem, Allah razi olsun senden"
Garibim evde kalmis ya, onu kurtarmami bekliyor, onu alacam insallah :1:

"hiç gitmeyecek gibi sev beni olur mu sevdiğim gidersen dayanamam ben ölürüm yoksa gitme sevdiğim ne olursun bitanem" yazmıştı askere gitcekti o ara hasret sancıları çekmekteydik:(
ve hala askerde:( gece nöbetteyken bende elimde telefonla uyurken şair olur aşkım :)
"sevmek bambaşka bi duyguymuş gülüm bunu seninle tattım. sevmek sadece mutlu olmak değilmiş bazen acı cekmek bazen yüreginin kor olmasıymıs. sevmek sevdiğini biran olsun aklından çıkaramamakmıs yeri geldiğinde ağlamakmıs. ben senı sevıyorum demekle degıl bunları yasamakla sevılıyormus. hepsını yasadım ve yasıyorum senı sevıyorum" yazmıs bi gece de. ondan duydugum hersey cok guzel bazen ağlayarak okuyorum mesajlarını. 4 ay sonra kavusmayı beklıyoruz ve her gecen gün daha cok sevıyoruz bırbırımızı.

benı tanımak istediği söylediği zamanlardı ben diyordum olmaz işte söyle böyle vs,gece telefondas yine bu konular konuşuluyor bu böyle 3 ay geçti ve ben hala hayatıma kabul etmıyorum o alttan alıyor enazından bi deneyelim felan,en sonunda bu bana telefonda bi bağardı gece yarısı BEN SENI TANIMAK İSTİYORUM HATTA YALVARIYORUM İZİN VER İŞTE TANIYALIM BİRBİRİMİZİ ses dahada yülsekdi SEN İZİN VERMIYORSUNKİ MUTLU OLUCAZ İŞTE MUTLU OLCAZ :9::9: gülsen mi ağlasan mı bağarış o bağarış o gün bugün hayatımda sağolsun:46:

bide bi akşam duygu yüklü konuşurken BEN SENİN HER HALİNLE HER YAŞADIĞINA İYİNEDE KÖTÜNEDE RAZIYIM demişti,ben de ağlaya ağlaya bende sana razıyım demiştim:nazar::nazar:

:16::16:cok güzelmişş

kızlar bence hepinizin eşi ve sevgilisi bir çok şey söylemiştir çoğu aklımızda kalmamıstır bazıları aklımızdadır hatta siz buraya yazarken bile hangisini yazayım diye düşünmüşsünüzdür çünkü bende böyle oldu o yüzden yazmaktan vazgeçtim. umarım böyle güzel sözleri kalplerinin derinliklerinden söylemeye devam ederler :)

şimdiki kocam o zamanki sevgilim daha yanımdan ayrılalı 15 dk olmadan mesaj atmıştı ve o ana kadar acaba olurmu olmazmı ikimizinde aklında şüphe vardı aramızdaki diyalogu aynen aktarıyorum

kocam : kadınım nasılsın (:
ben : son 15 dakikadır hayatımda değişiklik yok sen nasılsın :)
K : seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladıktan sonra herzamankinden çok daha iyiyim
B : eminmisin? ne içtin sen yaa (:
K : valla bişey içmedim sadece portakal suyu içtim SON KARARIM (:

tombik bal arım o gece tavladı beni :16: birbirimizin son kararı olduk ama en güzeli msnde evlenme teklifi etmesiydi
son kararım benle evlensene sen bak çok eğlencez gibi geliyo bana :4: :1:

Son düzenleme:
Nişanlıyken yanımda ayrılınca mesaj atardı, aynen şöyle.

Çok garip duygular içindeyim, sanki elinden oyuncağı alınmış çocuk gibiyim.Seni şimdiden özledim.

canım benim ya daha bir sürü hangi birini yazayım.

Şimdi de ara ara bana bakıp ''sen ne güzel bişeysin '' demesi yokmu, yüzümün kızarmasına yetiyor.

şimdiki kocam o zamanki sevgilim daha yanımdan ayrılalı 15 dk olmadan mesaj atmıştı ve o ana kadar acaba olurmu olmazmı ikimizinde aklında şüphe vardı aramızdaki diyalogu aynen aktarıyorum

kocam : kadınım nasılsın (:
ben : son 15 dakikadır hayatımda değişiklik yok sen nasılsın :)
K : seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladıktan sonra herzamankinden çok daha iyiyim
B : eminmisin? ne içtin sen yaa (:
K : valla bişey içmedim sadece portakal suyu içtim SON KARARIM (:

tombik bal arım o gece tavladı beni :16: birbirimizin son kararı olduk ama en güzeli msnde evlenme teklifi etmesiydi
son kararım benle evlensene sen bak çok eğlencez gibi geliyo bana :4: :1:

Canim, niye sana " son kararim " diye hitap ediyor ? :44::44:

yoksa yanlis mi anladim :s

Canim, niye sana " son kararim " diye hitap ediyor ? :44::44:

yoksa yanlis mi anladim :s

biz normal arkadasken yani daha çıkmıyorken sürekli ben senle evlencem bak gör derdi eminmisin diye sorduğumda son kararım derdi ordan kalma eski bişey :4:

Bi sabah beni öptü ve şunu dedi :

O: bebeğim, bebeğim hadi kalk

Ben: saat dha çok erken !

O: ama kalkmassan insanlar işe gidemez..

Ben: ne alaka bebeğim?..

O: eee sen doğmassan Gökyüzünde nasıl gideler işe :16::16::16:

Ay romantık öküzüm benimmmm güneşş dedi baaa:1:

Bi sabah beni öptü ve şunu dedi :

O: bebeğim, bebeğim hadi kalk

Ben: saat dha çok erken !

O: ama kalkmassan insanlar işe gidemez..

Ben: ne alaka bebeğim?..

O: eee sen doğmassan Gökyüzünde nasıl gideler işe :16::16::16:

Ay romantık öküzüm benimmmm güneşş dedi baaa:1:

amanınn romantizme bakın aman nazar değmesin maşallah maşallah .

hayatım al bütün kredi kartlarını kullanabilirsin limitsiz hadi koş koş alışverişe :):):)
keşkeee nerdeee

Ayrılmıştık...
Artık kafamda herşeyi btirmiş, kendi yolumu çizmiştim... Aradan 4 ay geçmişti, gelecek dye bir beklentim yoktu, bende gidemezdim ona...

Ama bir gün beni aradı açmadım telefonumu, birdaha aradı, aradı, aradı, defalarca aradı en son bi msj attı... yazmıştıki;
"şuan kapının önündeyim nolur bir kez yüzünüyü göreyim, çok özledim seni " yazmıştı.

bu msj beni okadar etkilediki evde değildim bende,
sonra benim olduğum yere geldi, onu ilk görünce tanıyamadım,
Çünkü, saçı sakalına karışmıştı ve neredeyse 10 kilo vermişti, kafası kocaman görünüyordu zayıflıktan... sonra konuştuk barrıştık ama kolay olmadı tabi beni ikna etmek

Şimdi tosun gbi maşallah... :D kızım senle barışınca tosun gibi, ayrılınca kuzu gibi oluyorum diyor :D ben ona yarıyorum anlıycağnız :D

Back