Askimla aramda her zaman farkli bir bag olmustur.onu o kadar cok seviyorum ki..her zaman guzl sozler soyler iyiki varsin,iyiki hayatimdasin,herseyimsin ,sana tapiyorum,canimi gozumu kirpmadan verebilecegim tek insansin vs vs ama beni buzamana kadar en cok etkileyeni şu olmustu.
benim annem babam ben cok kucukken vefat etti o nedenle dedigim gibi nisanlimla bagimiz cok farkli o benim hem annem ,hem babam ,hem sevdigim oldu bu zamana kadar.o kadar iyi bir insanki 3 yildir her zaman her seyde kendinden cok beni dusunmustur.ufak tefek atismalarimda haksiz ben olsam dahi gelip ozur dileyip yeterki sen uzulme bana istedigin kadar bagir cagir rahatla icinde birakipta canini sikma yeterki der hep o kadarda iyi biridir.en son ona dedim seni bana allah mi gonderdi ne kadar iyi birisin ,ben seni haketmiyorum vs.onun o an soyledigi cumleyi hic unutmam.'' ben seni uzmeyecegime dair annene ve babane soz verdim,ben senimutlu etmek koruyup kollamak icin gonderildim'' dedi.o an ki nasil sok olmustum ve duygulanmistim anlatamm.asiri etkilenmistim.ha belki espri amaciyla soylemistir vs bilemem ama hala aklimdadir o sözü.
o benim biricik melegim iyiki hayatimda iyiki Allahim karsima cikardi onu cok seviyorummm:)