• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

Henüz bu sabah telefonda geçen konuşma...

-Ben: Beni unutma tamam mı?

Sustu...

-Ben: Cevap yok mu yani?

-O: Düşündüm biraz, mümkünatı yoktu söylediğinin... Verecek bir cevabımda yok bunun için...

:)

yaa bu çokk güzel amaaa :16::16:

çok duygulanıyorum bunları okuduğmda :) inş benide bi gün biri böyle çok sever

bir gün bende telefonu kapatırken beni unutma dediğim de seni azrail unutsun dedi çok hoşuma gitmişti...

" Seni karşıma çıkaran Rabbim'e şükürler olsun,ömrüme ömür olmanı istiyorum" demişti hiç aklımdan çıkmıyor.. Ama şimdi ayrıyız:((

Son düzenleme:
Geçen gün benim moralim bozuk olduğunda ben hep yanındayım sevdiğim sen benim kaderimsin... demişti çok hoşuma gitmişti.

gönderdiği çiçeği çok beğendiğimi söylediğimde sen bütün çiçeklerden daha güzelsin demişti hoşuma gitmişti (yalanmış)

Her sözünün ayrı bi yeri var ama en çok bunlar etkilemişti :16:
Mis kokulum, prensesim, meleğim, karıcım, dünyalar güzelii, alınyazım, hayatımın anlamı, sonu olmayan hikayem,. bu sözlerineee bitiyorumm :16:

-Eğer birisi karım olacaksa bu kesinlikle sen olmalısın.

- Sen benim hem ailem hem dostum hem sevgilimsin.

bide 'senin gibi bi sevgilim olduğu için o kadar mutluyum ki' demişti.

Oyy canııımm beniim ya :16::16::16:

Biz daha ilk tanıştığımızda (Tabi sevgili değildik) Bana dediği şey;Rabbim seni bana hayırlı kılsın demişti o an zaten olumsuz hiç birşey kalmadı aklımda :)

Bu akşam, dünyadaki tek varlığımsın dedi. Şimdiye kadar da herşeyimsin, sevdiğim tek kadınsın derdi hep.

Senden, Senin gibi güzel bir kızım olmasını istiyorum demişti hoşuma gitmişti :) Sabah uyandığımda seni yanımda görmek istiyorum demişti.. Aile babası olası var sevgilimin :)

Yİne ben:) Bugun beni geleceğinde istiyor musun diye sordum aramız limoniydi kendi kendime tribe girip sordum işte cevap: "Bebegim seni istiyorum sadece, hayatimda istedigim baska birsey varsa o da senden gelecek ufakliklar. Baska bsy istemiyorum, seni istiyorum." sevgilimden duyduğu en güzel şey oldu

Sen bendeki değerini bilemezsin...
İyi ki varsın...
Aşk engel mengel tanımaz:9:

sevgilim benim okulumda memur benimse o hafta final haftamdı,koridorda karşılaştık ;

-napıosun bitanem ?dedi
- sınava gircem hayatım kütüphanede biraz daha çalışcamm demiştim
- tamam dedi ve ayrıldık

1 2 dakika sonra ben tam sınava odaklanmışken telefonuma mesaj geldi;

" canım yanına gelip seni rahatsız etmeden gözlerinin içine bakabir miyim:( "

o kadar etkilenmiştim ki bir daha konsantrasyon filan kalmadı tabi bende:)))

Askimla aramda her zaman farkli bir bag olmustur.onu o kadar cok seviyorum ki..her zaman guzl sozler soyler iyiki varsin,iyiki hayatimdasin,herseyimsin ,sana tapiyorum,canimi gozumu kirpmadan verebilecegim tek insansin vs vs ama beni buzamana kadar en cok etkileyeni şu olmustu.

benim annem babam ben cok kucukken vefat etti o nedenle dedigim gibi nisanlimla bagimiz cok farkli o benim hem annem ,hem babam ,hem sevdigim oldu bu zamana kadar.o kadar iyi bir insanki 3 yildir her zaman her seyde kendinden cok beni dusunmustur.ufak tefek atismalarimda haksiz ben olsam dahi gelip ozur dileyip yeterki sen uzulme bana istedigin kadar bagir cagir rahatla icinde birakipta canini sikma yeterki der hep o kadarda iyi biridir.en son ona dedim seni bana allah mi gonderdi ne kadar iyi birisin ,ben seni haketmiyorum vs.onun o an soyledigi cumleyi hic unutmam.'' ben seni uzmeyecegime dair annene ve babane soz verdim,ben senimutlu etmek koruyup kollamak icin gonderildim'' dedi.o an ki nasil sok olmustum ve duygulanmistim anlatamm.asiri etkilenmistim.ha belki espri amaciyla soylemistir vs bilemem ama hala aklimdadir o sözü.

o benim biricik melegim iyiki hayatimda iyiki Allahim karsima cikardi onu cok seviyorummm:)

Son düzenleme:
İyi ki varsin demistim.
Seninle varim, sen varsan varim demisti.
Bu da boyle pek ruhsuz bi anlatim oldu ama :) o an hostu..

seni gece uyurken kalkıp öpüyorum seviyorum. sen bunu duymuyorsun. gece üzerini açıyorsun üşüme diye örtüyorum. dedi. o zaman içim bir garip olmuştu...

daha çıkmadık ama biraz birşeyler oluşmuştu aramızda bir nevi cilveleşiyorduk erkek arkadaşımla. neyse akşam yemeğe davet ettim. facede yazışıyoruz. ona hangi yemeği sevdiğini ne yapmamı istediğini söyledi,m oda ne olurda ben yerim dedi. ne yani elimden zehir olsa yermisin dedi. o kadar da değil dedi bende şaşırdımö sonra bana şunu yazdı. niye öleyim ki senle 30 yıl yaşayım ondan sonra ölürümdedi. çok hoşuma gitti bu sözü.

Sen bana Rabbim'in en güzel hediyesisin.....
Benimle evlenirmisin....
Seni seviyorum

Back