- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzanmis yatiyorduk gözlerime bakti uzun sure bende fazla bakisamam oyle utanirm biri uzun sure gözlerime bakınca noldu dedim guzelligin adami ipe götürür demişti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buna da uzun bir vaooov :))İlk çıkma teklifi ederken söylediği cümleydi, hala mıh gibi aklımdadır;
''Beni fark edebilmen için melekler kalbinden öpsün..''![]()
![]()
Bir keresinde o sandalyede otururken ayaklarının dibine oturdum bende yere. Kalk çabuk orası senin yerin değil, senin yerin burası deyip başının üstünü göstermişti. 3 senedir de başının üstünde taşıyor gerçekten, boş laf değilmiş. Birtanem benim ya, aşkım depreşti şimdi bak..arkadaşlar eşinizden / sevgilinizden duyduğunuz en güzel söz neydi ?? mesela öyle bi söz ki hayatınızı değiştirdi veya öyle bi söz ki o şuan hayatınızda olmasa bile hala unutamadığınız.. hem buraya yazarken o günleri hatırlayıp mutlu oluruz tebessüm oluşur hepimizin yüzündea.s.
"""canım benimmm başlayalımmı tekrar güzel bişeyler başlasın ve bi daha hiç bitmesin canımm benimm biriiciğim herşey seninle güzel olsun:asigim:""
benim hayatımı değiştiren hayatımda duyduğum en güzel laf budur. bu msjdan sonra sevmeye başladım aşık oldum sevildim ve 4 sene oldu sevdiğimin dilediği gibi hiç bitmedi:1hug: