• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

1 aydır falan cıkıyorduk sanırım
Bir tartısma oldu aramızda ben ayrılmak istedim 'Bitti' dedim
Hızlıca omuzlarımdan tuttu gozlerime baktı cok sinirliydi acıkcası korkmustum bir sey yapacak diye:1:
Sadece 'Bitmeyecek' dedi.

Bugune kadar baska guzel sozleri de oldu tabiki ama bu benim için başkaydı.
O an bunu soylemeseydi şuan 5.yılımızın içinde olamazdık beki.
O gunden sonra da bir daha ayrılık kelimesi bile gecmedi aramızda:nazar:

- İyiki evlenmişiz , iyiki benim karım olmuşsun - ... :77:

Seni seçmekle ne doğru bir karar vermişim yüz ak'ım ..
Seni çok seviyorum al canım senin olsun diyecek kadar çok ...

Son düzenleyen: Moderatör:
bana demiştıkı...kaderıme yazılmışın ıstesemde sılemem...
sen sılsende izi kalır demişti...o sahsıyet...
emınım izi degıl tozu bıle kalmamıstır...
erkek işte...bıı yandan atar bır yandan savurur...

eşimle çıkarken ayrılmaya karar vermiştim yüzüğü masaya koyup kalktığımda elimi tuttu eğer sen olmazsan başka kimse olmaz,çeker giderim başkasınada kadın diye bakmam demişti. 13 yıldır birlikteyiz

"Ben galiba zamanında çok sevap işlemişim ki karşılığında Allah bana seni verdi." demişti.
Sonra ne oldu?
Ayrıldık :ssz:

Dünyalar güzelim. Sen benim her şeyimsin. Her şeyim de sana feda olsun. Canım, kanım, hayatım, toprağım, evim hiç bir şey senden önde değil. Sen benim umudumsun, canımsın, dinim, imanımsın.

diye bir mesajı var hiç silmeye kıyamadığım, silemediğim.

'Bir hırsız misali her gün benden bir şeyler çalıyorsun. Beynimden,yüreğimden,tüm benliğimden..İşin tuhafı bu hırsızın gitmesini hiç istemiyorum.Hep bende kalmanı istiyorum..)'

diye bir mesajdı ki asla unutamam.. ilişkiyi başlatanda o olmuştu..:16::17:

Her gorustugumuzde hoş geldin askım dıyıp boynuna sarılırım oda alnımdan öper. Bazen sözle soylenmesıne gerek yoktur bakış yada davranışlarda herşeyi ifade eder. İlla soz gerekliyse de nısanlıyız ama karıcım demesi, alın yazım ve ömrüm

Son düzenleme:
Bana sürekli bebeğim ve kuzum der.. Benim onun bebeği olduğumu ve onun bana bakmakla beni mutlu etmekle yükümlü olduğundan bahseder bu benim çok hoşuma gidiyor :) Sahiplenilmek mükemmel bi duygu :16:

''Öbür dünyada cennete ya da cehenneme gitmeden önce, kokunla beni götürüp getirdiğin ve sarhoş ettiğin için iyi ki varsın yüreğimineşesi.'' demişti :17: Helalim der sürekli.. Bu da benim için gurur verici :16:

"bak namazının sonunda dua et bize... gerçi ben duamın karşılığını aldım ya. Allah'ım seni çıkardı karşıma elhamdülillah" demişti tabi ben direk tereyağ mode: on :9::9::9:"

erkekler arı gibidir ,her çiçeğin tadına bakmak ister ancak tek bır kısıyı buldularmı peşinden ayrılmazlar,alamayacağını bıle bıle onun etrafında dönerler.. sen benım meleğimsin kanatlarını asla kırmayacağıma söz verirsem hayatımı ellerıne teslim edebilirmiyim? cümlesiyle ılıskımız başlamıştı.

türkiyede veya buradayken yanımda olan benı tek gülümsemesi ile aptal eden yenı türküm diyede ona kızdıgım zamanlarda benı mutlu eder :)

Son düzenleme:
Back