• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

söz değil ama henüz çıkmıyorken hava soğuk ve üzerimde ince olduğu için 20 dakikalık yoldan bana hırka getirmişti. dersten çıkıp onu karşımda gördüğümde yaşadığım mutluluğu anlatamam. Tabi yıllar önceydi...

Sen bu şehirde başıma gelen en güzel şeysin:119:

yavrum sen varyaaaa manyak bişeysin yaaa:))))))))))))
napak benimkide b öyle işte aşkım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52:

Sevdiğimin huzurumm deyişini çok seviyorum pek çok güzel söz var aklımda ama enn kalıcı ve en özelini şuydu:
Benim sadece iki elim var hayata dört elle sarılmak için senin ellerine ihtiyacım var.. :16::16::16:

"Sen yurt dışındaykende seni aynı duygularla seviyordum..." (Ben yurt dışındayken hiç samimiyetimiz yoktu, birbirimize 2 yabancıdan farkımız yoktu ama Rabbim yazmış demekki)
"Bu dünyada da diğer dünyada da seninim..."

Boluyu sen varsın diye seviyorum sevgili...
bide karıcım demiştii ilk diyişinde içimm pıır pırrr olmuştuu :17::17::17::16:

'hayatıma lezzet katan tat' der bana ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti :):)
onun haricinde güzel gözlüm
gözümün nuru
kıymetlim..
2.5yıldır sevgiliyiz çok seviyorum onu çokk çokk :)

söyledği en anlamlı söz
'' benimle evlenirmisin '' oldu:16:
evet demiş olmalıyımki evliyz 1.5 senedir:1: valla heyecandan ne dediğimi hatrlamıyorum :))))

bi gün telefonda konuştuktan sonra normal bi şekilde kapattık hiç beklemiyodum yapacağını hiç düşünmemiştim tlfonu kapattıktan 1 dk sonra geri aramaya başladı telaşlı bi şekilde aşkım sana bi şey demeyi unuttum falan neymiş dedim " SENİ SEVİYORUM " dedi o anı anlatamam çok mutlu olmuştum ...

animation6a13si5sh.gif

Tsk ediyorum güzel konu icin.

Son düzenleme:
hayatta başıma gelen en güzel şey, içimin gülen yüzü.... // hep içinden gelerek ve gözümün içine bakarak söyler..Allahım herkesin ve bizim sevgimizi de daim etsin..annemin dediğini gibi ilk sevgimizi son eylesin...

ilk baslangicimizdi sahilde oturuyorduk hafiften yagmur yagmaya baslamisti beni ne kadar seviyorsun diye soru sormustum ellerimi tuttu havaya kaldirdi ve yagmurlu bir gunde ellerini semaya ac tutamadigin her damla kadar seviyorum seni diye fisildamisti kulagimaaa tam 5 yil oldu hic unutmam o ani :))

düşündüüüm düşündüüüüm bir şey bulamadım.la bu adamın bana söylediği en güzel söz '' benimsin kızım sen'' :)))))) zaten nikaha 3 gün kala evlenme teklif eden adamdan ne bekliyorsam ben de :))))

O zaman top 10 :D
1)Sen benim dünyamsın üzülmeni ister miyim hiç ? çekik gözlüm ,melez caponum,dünya tatlısı çukulata sevgilim
2)Bitanesin ya karaböceğim , uyuzum benim
3)Ben hıyarım biraz
4)Malım aslında ben
5)Napıyosun la kurban oldumun
6)Özle lan beni
7)Konuşma la bi çakarım fukara sümüğü gibi duvara yapışırsın
8)Seviyorum lan seni dümbelek
9)Lan capon sana sataşmayı özledim
10)Senin gelmişinde geçmişinde benim :)

Back