Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Imm bugn cok güzell bisöz söyledi askm bna
Sakız istermisin az agzımız tatlansın dedm
Dudagmdan öptü![]()
Benim agzım tatlandı işte dedii
Oyyhh bebeğim bnm![]()
yavru kuşumun ağzindan bu aralar bal damlıyor.. geçen gün üni.den arkadaşı geldi üçümüz oturuyoduk askerlikten falan muhabbet açıldı.. kardeş yedek subay olarak yapabilsem keşke para biriktirir gelir gelmez düğünümü yaparım dedi.. sonra arabadan indik.. yağmur yağiyodu hafif.. sen düğün mü yapican bakim dedim.. tabi yapacam aşkım müstakbel karımsın sen benim dedi =)) evlilik ona çok saçma gelen bişeydi ilk taniştiğimizda böyle söylerdi.. aklında hiç yoktu evlilik fikri.. şimdi plan yapiyor.. bugün de öpüyodum kimin bebişisin sen bakim dedim artık sadece senin bebişinim ben annemin de bebişi değilim dedi.. aldım annenden seni öyle mi dedim aldın aşkım senin bebişinim artık dedi.. bi de annesinin yanında bana sultanım diye hitap etti.. ki ben utaniyorum büyüklerimizin yanında böyle hitap ettiği zaman.. yemeğe oturacaktık hadi sultanımm hadi bitanemm gel otur dedi =)) ağzini yerim ben onun..
benim bitanem de çok tatlı ya beni üzmemek için elinden geleni yapıyo daha üniv. öğrencisiyiz o yüzden maddi imkanlar kısıtlı azıcık ama aşkım benim bana '' tatlım sana herşey almak istiyorum herşeyi yapmak istiyorum ama biliosun elimden ancak bu kadar gelio ama bitanem emin ol ben okula gidiyosam ders çalışıosam aklına gelebilecek ne varsa hepsini bizim için yapıorum mezun olur olmaz hemen başliim de işe bi de onun için vakit kaybetmeyelm die.. hemen evlenmek istiorum seninle '' dedi
çok hoşuma gitti...herşeyi beni düşünerek yapmasına bayılıorum :)
bi de bi ara ona regl dönemi yaklaşıo die sanırım arada böle kızıorm durduk yere ona..odunsun ya hiç ince değilsin vs dedim (kii çoook düşünceli çok tatlı bi sevvgilim var) ona odun demem çok dokunmuş ona beni mutlu edemiomuymuş falan die ağlamıştı sonra bende onu ağlattım die ağlamıştım.telefonda salya sümük birbirimizi susturmaya çalışıoduk senağlama
bide bana ii geceler hayatımın tek rengi ...günaydın biriciğim hayatımın anlamı die istisnasız hergün mesaj atmasına bayılıorum... :) her nereye gidiosa herşeyde bana söleyip onaylatmasına bayılıorum!!
ONA BAYILIYORUM :asigim:
sadece birazcık fazla olan kıskançlığı bozuo ama kimse 4/4 lük değil 3,5 ta yeter :* Şeniz
ben ona benimle yaşadığında nasıl olcaz nasıl benimle yaşicaksın demiştim o bana ''Gündüz hayalinle ve mesaj bekleyereki gece de bedeninde teninin kokusuyla hayallerimi gerçekleştirerk'' yazmıştı okurken hala ellerim titrer bi garip olurum askımın bana attıgı her mesaj kayda değer ve onun gibi bir erkeğe sahip olduğum için çok şanslı ve mutluyum her uyandığında mesaj atar ''günaydınmMmMmMmMmMmMmMmMmMmMmMmPhaaaH! askım benim pamuk pirensesim sarılcakmışsın aşkına yicekmişsin aşkını dimi bebeğim der hep :)) hergün farklı farklı mesajlar atar ölür biterim ona.. ''seviyorum seni DELıCESıNE '' ben ona çukulatam diyorum esmer biraz o bana ''Çukulatan erir sana damlar fustukumm diyo :)) ''fıstığına karışmak için ölüyo bu çukulata onsuz hiç ki'' bu lafı çok etkilemişti beni :)) ''simdi senin yanında uyanmak vardıı.. çok özledim senii '' askım benim ya onu cok seviyorum onun her mesajı böyle kalkıp hemen resmini öpüyorum diyo ben onu çok seviyorum o benim ilk erkek arkadasım 3 yıl oldu ve sanırım ilk tek son o olacak ben onun ilk kız arkadası olmasamda ilk bana aşık olup bunları yapması çok hoşuma gidiyor :)) kısa bir arkadaslık dönemi geçirmiştik ozaman ilişkilerini sormuştum ve kimisine canım dedim sadece kimisine hiçbişey diyemedim sevmedim doğru duzgun biriyle dogru duzgun bişey yaşamak istiyorum demişti ve '' ben seninle yapabileceğimi düşündüm bu hayatımda verdiğim en doğru kararmış meer '' dedi bir ömür onunlayıııımmm.. seviyorum seni cuklatamm! :)))
Bizimki 7 yıl süren ve evlilikle sonuçlanan bir ilişki :) 7 yıl içerisinde onu o kadar üzdüm kırdım ki ama o hiç vazgeçmedi ve hep "sen benim kaderimsin, ben senin kaderinim nereye gidersen git bana geri geleceksin" dedi Zaman zaman ayrılıklarımız oldu aileler yüzünden yaşanan gerginlikler vs En sonunda "dünya bir yana sen bir yana" dedi ve ailesi beni istemediği halde herşeyi elinin tersiyle itip benimle evlendi :)))) Hoş evlendikten sonra birazcık değişti roller ama yinede beni kimselere değişmez Ben bu kocayı sevmiyim de napıyım kızlarrrrrrr :))) (3,5 yıllık evliyiz)
kombimizde sorun vardı su damlatıyordu kombinin sigortasını kapatmaya gittim kombide balkonda hemen peşimden geldi amaaann içimden ne kıskanç adam balkonda kim bakacaksa bana diye söylenirken arkamı döndüğümde eşim banasarıldı ve bişi olur patlar falan ben sensiz naparım öleceksek birlikte ölelim onun için geldim dedihiç unutmam onu