benım kı de tel acıp
benı beklemee demedımm mı sanaaa
dıye bagarmaz ısalah
150 mi off yaa çabuk geçti bu hfta benim için umarım sizin içinde öyledir
düzeltmediniz siz hala aranızı yaw ben barıştınız sanıodum alla alla
demez demez bence mutluda olur
ne söyleyeceksin ay ben kaçırdım anlamadım amaaaaaCADIARZU
yani o gideli 1 hfta oldu tam bugün onun içiçn dedim cnm:)
ilk hftamı atlattım çok şükür pek koymadı gidişi şimdilik rüyadayım hiçbişey algılamıorum sanki hala aynı şehirdeyiz... ztn geçen gün kardeşi ve kuzeniyle görüştüm sanki onunla görüşmüş gibi oldum ii geldi:)
demez dımı cnm sey oldu
son gece cıktık mutlu mutlu gecırdık tum gece kıskandı benı fln
sonra hemen kardesı benı msne ekledı ondan haberler verıyo kaydirigubbakcemile2
ama kendısı daha aramadı öle bısey
sevgılısı gelcek askerden gelınce ıstemeye gelceklermıs
abısı olmadan olmasın ıstıoo onu sölucek
abısı gec gelcek askerden ızne
sevgılısıne de daha gec olsun dıcek hem olsun dıcek galba bıde
cokacimcoook
alla alla nası bi insan çok mu duygusal sesini duyunca üzüleceğini öslediini falan mı düşünücek ondamı aramıo şaşırdım gerçekten
hee onun yakınlarıyla da gorusmek aynı etkıyı yapıyor dımı hihoyyyt
hehe super
ııh bana demıstııı nısan mı söz mu yapalım napalım yapcak durumda degılız 2 ay olmustu cıkalı ılıskıyı hafıfletelım mı gıderken ayrılırız fln, bunlar da bana agırr geldı ıyı ayrılalım madem dedım, hem dedıı daha ewlılık kararı vermedık bekleyıp zamanı bosa harcamadedı
ondan sımdı kardesının kontrolunde flnım :) ama arar 10 gun sonr bu cmtesıye denk gelııoo
ben olsam öle yapardım ne sevgılım gıbı ne unutturcak gıbı bı zamandaa.
yani bosuna baglamak ıstemıo benııı cok düşüncelı kaydirigubbakcemile
ama bılmıyom ne olur
ohh hem elimin altında olsun hemde bensiz gibi olsun aaa kızdım ama şimdi bence arayınca açıkça konuş olmaz cnm böle
üzülürsün bak sora... çünkü bazı erkekler wardır güwende olmak isterler askerden gelince sewgilim hazır olsun, askerde bekleyenim olsun beni düşünen olsun isterler gelince ayrılıwerirler weya ben bekle demedimki derler... arkadaşlarım yaşadı biliorum... onun için bence adam akıllı konuşun tabiki wakit bulunca sanırım yemin töreninden sonrayı beklemen lazım...
ııh aslında bana ılıskıde gıbı olalım ama olmayalım demıstı ozaman ben işte o dedıgını yapıp ayrılmıstım
ama bız cok mutluyduk hıc bı sorunumuz yoktu, bu dıyodu kı ınsanlar sevgılılerınden ayrlıo gıdıp askere öluo gelemıo arkalarında sevgılılerını bırakıo :1no2: ondan baglamak ıstemıodu hem 2 ay cıktık daha ewlenme kararını veremeyız paramız da yok dıye ayrıldık.
yani bı garıp ama benı cok dusundugunden öle oldu. evlenceksen ewlenırsın baglamayayım dedı senı, sımdı de işte baskasıyla mıyım degıl mıyım dıye kardesıne baktırıo fln
o da özler orda benı dönunce bakcaz bakalım işte sımdıde arada arıycak gıbı gelıo bana öle bı durum, ama sevıoo benı bılıom son gece bööle melul melul kurbanlık kuzu gıbı baktı gözlerıme kafasını koydu kafama flnölcek sanıo kendını senağlama
dmk kurbanlık koyun gibi baktı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
alemsin yaa çok güldüm...
asker psikolojisi farklı işte bilemiyoruz ki bi de haklı bi yerde bağlamayım diodur ama sen sewiosun onu o istemese de beklersin... neyse cnm en iisi sabret bekle ztn kısa gitti gelince duruma bakarsınız...
ıvettya kısa dönem hadı ılk gunler daha zor gecıyomus napalım sonradan kolaylasır belkı beklemek kaydirigubbakcemile2 kısacık gıdı gelsın bakalım erkekler bı garıp ya neler dusundu kımbılır napalım :enbuyukkk:
bende istiorum şu şafak sayan alttaki zıbırtıdan nası yaptın cnm onu ben kilo için yaptım ama olduum yerde sayıorum bişey değişmio hahha
kesinlikle garipler cnm
bizden farklı oldukları kesin:)
farklı düşünüoruz herşeyi
www.7910.org siteden cnm son tarıhı yazıyosun ordaan secıyon aynı senınkısı gıbı