e benımkı de aynı
sen gıdıs tarıhını yazmıssın afterı secmıssın
ben gelıs tarıhını yazdım untıl ı ısaretledım gerı sayıyo benım
bıde kavusmamıza fln yazdım
sen gıttı gıdelı demısın
Yaz bacım yazbiz yazmayalım da kimler yazssın anacım senağlama
neyse benimkide böle olsun bakalım hahaha:)
yaa ajanda güsel iş gereçekten içinde kalmasındansa hemde sanki konuşuo gibi oluorum harika oluo:) ama biras yorucu...
hemde konuşuomuş gibi yazdıımdan sanki gitmemişte konuşuomuşum gibi oluorum bi de mektup yazmakta ii gibi geldi bana:)hemde hatıra kalcak düşünsene geldikten sora okuruz birlikte belki yıllar sora gene okuruz çocuklarımız falan okur
Gönderdim tabi acemi birliğinde iki defa gönderme fırsatı buldum.
Ama bu dönem biraz zor olucak sanki. Çünki bölük değişiyormuş. Birde mektup istemiyor kimseden. Üzülüyormuş Benim eski mektuplarım yetermiş onun içi. Onları arada bir okuyormuş senağlama
bu arada seninkinin şafağı kaç canım???
Gönderdim tabi acemi birliğinde iki defa gönderme fırsatı buldum.
Ama bu dönem biraz zor olucak sanki. Çünki bölük değişiyormuş. Birde mektup istemiyor kimseden. Üzülüyormuş Benim eski mektuplarım yetermiş onun içi. Onları arada bir okuyormuş senağlama
bu arada seninkinin şafağı kaç canım???
benimkinede gittinde okusun diye wermiştim dayanamamış yolda okumuş, normalde annesinin yanında ağlamıyordu üzülmesin die, yolda okuyunca onların yanında koyuwermiş baya zırlamışsenağlamabende üzüldüm aşkıma şimdi yazsam orada gene duygulanacak... ztn seni özledim lafını yasakladı bana:1no2:
yanı ben anlamadım ozaman
sımdı sen onla konusur gıbı mı yazıon
aybugun bunu yaptım askım wala söle yaptım aptal kıza kızdım sıteye gırdım
annemle kavga etcektım ama etmedım kızamıyorum kadına
fln bunları mı yazıon konusur gıbı yani
yoksa ona sevgını fln mı aklınagelen herseyı dımı :sm_cool:
benimkinede gittinde okusun diye wermiştim dayanamamış yolda okumuş, normalde annesinin yanında ağlamıyordu üzülmesin die, yolda okuyunca onların yanında koyuwermiş baya zırlamışsenağlamabende üzüldüm aşkıma şimdi yazsam orada gene duygulanacak... ztn seni özledim lafını yasakladı bana:1no2:
ııh benn sölicektım gıderken mektup verdınn cocuk aglarr dırencı kırılmasın dıcektımmm ama neysse ıyı olmusturr bak rahatlamıss ıyı olmsss
ben ılerdee atarım belkııı bı tanee bılemıomm kı hıc baskası okucak ılla kııı bıde ne yazılır ben ruhsuzum bırazz kaydirigubbakcemile2
Evet canım duygusal dönemleri onlar için. Biraz daha eğlenceli bir telefon istiyorlar..
Banada bir çok şey yasak etmiş gibi. Konuşmuyor olsada kaç yıllık herifim tanıyorum. Bende oldukca onu mutlu edicek şeyler söylemeye çalışıyorum. Hele '' tertipim yavrim neyapıorsun bakalım oralarda '' diye başlayınca çok gülüyorOff onlar sanki çocuklarımız hheeheuheukaydirigubbakcemile
ikisinide yazıorum cnm şöyle yaptım böyle oldu şuraya gittim bunla buluştumkaydirigubbakcemile3
bi de onu nası özledimi yazıorumkaydirigubbakcemile5
çünkü normalde ben hep günümü anlatırdım ona gün içinde weya toplu olarak günün sonunda ee şimdi anlatamıyorum rahatsız hissediorum kendimi buna böyle çözüm buldum belkide bukdr üzülmemenin neden sanki o warmış gbi dawranmamdan
hehe cok komık kız bu , yavrim mi dıon benımkıde hep öle derdı yavriim nabey
hehe ben de öle dıyım barı sevınsın yaa cocuklarımız gıbı resmen
aman üşümesın ama uzulmesınler kaydirigubbakcemile
Patiso sana cevap verdim benÖzele ne yazmışsın okursun bir ara bacım
ııh benn sölicektım gıderken mektup verdınn cocuk aglarr dırencı kırılmasın dıcektımmm ama neysse ıyı olmusturr bak rahatlamıss ıyı olmsss
ben ılerdee atarım belkııı bı tanee bılemıomm kı hıc baskası okucak ılla kııı bıde ne yazılır ben ruhsuzum bırazz kaydirigubbakcemile2
Vallah üzüntü insanı olgunlaştırırtek derdim olgun bir vaziyette gelsin. Daha fazla vurdumduymaz halini çekemem
anam gelmemıs kıneebu gece gelır mııı hehehe sırnaşık şey
Evet canım duygusal dönemleri onlar için. Biraz daha eğlenceli bir telefon istiyorlar..
Banada bir çok şey yasak etmiş gibi. Konuşmuyor olsada kaç yıllık herifim tanıyorum. Bende oldukca onu mutlu edicek şeyler söylemeye çalışıyorum. Hele '' tertipim yavrim neyapıorsun bakalım oralarda '' diye başlayınca çok gülüyorOff onlar sanki çocuklarımız hheeheuheukaydirigubbakcemile
cnm ztn bunalıolar özlüyorlar içlerine atıyorlar erkekler yaa... paylaşamıolardır kimseylede bizim gibi diiller napsınlar mutlu olunca biz eminim onlarda oluodur akılları bi de bizde kalmasın dimi
Gızz eşşekler seni kaçırsın emii:roflol: sennereye bakıon kine :roflol:
Benim profilime yazmışsın bacım sengözlerimebaksanab bende oraya cevap verdiydim. Yani sen nereye yazmışssan oraya bakcen delüüü:roflol: Profilime bak. Ziyeretçi mesajlarına :lepi:
bendee her gun anlatırdım raporr
dı toplu toplu aksam raporu verırdık heppp bu böle olunca rapor dıye yazam madem
yazabılırem belküğ kaydirigubbakcemile5