Sevdiğini özleyenler buyurun

yok bende ingilizce çıkmadı canım böyle rusça gibiydi heheh:)
olmuştur umarım olmadıysa akşam gelince yaparım hehe
öptüm bye

yok tatlım hıc bısey olmamıs
sen tarıhı fln ver ıstersen ben yapayım gercı resım de secmen gerekıyo
aksam yaprız cnm olmassa

heh nastasya olmus gıbı sekerım
your text yazan yere bıseyler yaz

7days dıyo oraya da tarıh at 17ocak de
olcak bıtcek

Var tabi :icecream: şafak 283 :teytey: yorarlar yorarlar bende yoruluyorum ama onlar konuşdukca ordaki olaylarını anlattıkca :1closedeyes: ben bişey konuşamıom mail çekerek anlatıom kendimi.. :nazar:

anam ya 283 ne beklıon öle bızımkının ıkı katıymıs
aman beaa amma cok wala
bızde mı maıl cekcez, sen hıc mektup gonderdın mı
bak benımkıde askerde 1haftadır kaydirigubbakcemile

Var tabi :icecream: şafak 283 :teytey: yorarlar yorarlar bende yoruluyorum ama onlar konuşdukca ordaki olaylarını anlattıkca :1closedeyes: ben bişey konuşamıom mail çekerek anlatıom kendimi.. :nazar:

bende bi ajanda edindim her günümü oraya yazıorum sanki onunla konuşur gibi, iyi geliyor en son ajandam bitince weya da askerden o gelince werecem... bu gidişlee baya bi ajandam olcak gibi çünkü gideli daha 1 hft oldu 20 syf yazmışımkaydirigubbakcemile2

peki pastikacığım seninki nasıl oluyorda geri sayıyor hergün işte gelmesine şu kadar war diyebiliyor...ben de yapamadım şöyle yaptım gidli bu kdr olduu

bende bi ajanda edindim her günümü oraya yazıorum sanki onunla konuşur gibi, iyi geliyor en son ajandam bitince weya da askerden o gelince werecem... bu gidişlee baya bi ajandam olcak gibi çünkü gideli daha 1 hft oldu 20 syf yazmışımkaydirigubbakcemile2

anaa cok ıyı fıkır kız
ben eskıden yazardım gunluk ewdekıler hep okuyup
okumamıs numarası yazardı
ıyı fıkır wala yannıs bısey yazma sonradan bozulmasın aranız kızım naniknanik

peki pastikacığım seninki nasıl oluyorda geri sayıyor hergün işte gelmesine şu kadar war diyebiliyor...ben de yapamadım şöyle yaptım gidli bu kdr olduu

e benımkı de aynı
sen gıdıs tarıhını yazmıssın afterı secmıssın

ben gelıs tarıhını yazdım untıl ı ısaretledım gerı sayıyo benım
bıde kavusmamıza fln yazdım
sen gıttı gıdelı demısın

anam ya 283 ne beklıon öle bızımkının ıkı katıymıs
aman beaa amma cok wala
bızde mı maıl cekcez, sen hıc mektup gonderdın mı
bak benımkıde askerde 1haftadır kaydirigubbakcemile

Gönderdim tabi acemi birliğinde iki defa gönderme fırsatı buldum.
Ama bu dönem biraz zor olucak sanki. Çünki bölük değişiyormuş. Birde mektup istemiyor kimseden. Üzülüyormuş Benim eski mektuplarım yetermiş onun içi. Onları arada bir okuyormuş senağlama

bu arada seninkinin şafağı kaç canım???

Son düzenleme:

Yaz bacım yaz :nazar: biz yazmayalım da kimler yazssın anacım senağlama

X