- 6 Aralık 2007
- 1.787
- 0
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iiler napsınlar yoruluolar sen napıosun? seninde askerin warmı
Var tabi :icecream: şafak 283 :teytey: yorarlar yorarlar bende yoruluyorum ama onlar konuşdukca ordaki olaylarını anlattıkca :1closedeyes: ben bişey konuşamıom mail çekerek anlatıom kendimi..
Var tabi :icecream: şafak 283 :teytey: yorarlar yorarlar bende yoruluyorum ama onlar konuşdukca ordaki olaylarını anlattıkca :1closedeyes: ben bişey konuşamıom mail çekerek anlatıom kendimi..
aaa perim nereye gitti yaa
bende bi ajanda edindim her günümü oraya yazıorum sanki onunla konuşur gibi, iyi geliyor en son ajandam bitince weya da askerden o gelince werecem... bu gidişlee baya bi ajandam olcak gibi çünkü gideli daha 1 hft oldu 20 syf yazmışımkaydirigubbakcemile2
peki pastikacığım seninki nasıl oluyorda geri sayıyor hergün işte gelmesine şu kadar war diyebiliyor...ben de yapamadım şöyle yaptım gidli bu kdr olduu
anam ya 283 ne beklıon öle bızımkının ıkı katıymıs
aman beaa amma cok wala
bızde mı maıl cekcez, sen hıc mektup gonderdın mı
bak benımkıde askerde 1haftadır kaydirigubbakcemile
bende bi ajanda edindim her günümü oraya yazıorum sanki onunla konuşur gibi, iyi geliyor en son ajandam bitince weya da askerden o gelince werecem... bu gidişlee baya bi ajandam olcak gibi çünkü gideli daha 1 hft oldu 20 syf yazmışımkaydirigubbakcemile2