Sevdiğini özleyenler buyurun

yemın mıııı
ay alllammmm yoruluyo mumusss
bızımkıde yorulmuoom oo h eglenıom dıyomus ama bı ark dıyoo kııı yalan söluodurr bellı etmek ıstemeezz sıkıntısını aılesınee dıyooo

valla bilmiom canım ama ben daha öncede abimin yemşn törenine gitmiştim onlarım yürüyüşleri yeminleri falan muhteşem oluyo onuhn için baya hazırlık yapıyorlar güneşin altında saatlerce ya keşke aşkımada gidebilsem ya keşke

olsun kısss nolcakkk o surede kendımızı gelıstırırızz iş mişşş vs guzellesırızz zayıflarızz ıyıdır ıyıı :eek:

inşallah hayatım ya inşallahhh bu arada biz şubet başı gibi isteme olayını düşünüyorduk ama beni abimde askerdeye onun haberi yok oda diyo ben ocakta izne gelcem diye ya o olmadan ben söz falan yapmam ya ona biraz çıtlatmam lazım ama çekiniyorum yaaaaa:tomato:

valla bilmiom canım ama ben daha öncede abimin yemşn törenine gitmiştim onlarım yürüyüşleri yeminleri falan muhteşem oluyo onuhn için baya hazırlık yapıyorlar güneşin altında saatlerce ya keşke aşkımada gidebilsem ya keşke

hahah ben gıdemem wala karsta benımkısı zaten ucakla bıle 3.5 saat mı nedır.
yapsın törenını gelsın :)

abım ıcın arada annem gıtmıstı bı defa bı ıkı gun gorebılmıstı bayram tatılı mı neydı hatırlamıyorum bız gıdemeyız buna ama ya uzak cok, gıtmeyız heralde

cok hazırlanıolar ama cdsı vardı bızde abımınkının bılıom canları cıkıo guneste

inşallah hayatım ya inşallahhh bu arada biz şubet başı gibi isteme olayını düşünüyorduk ama beni abimde askerdeye onun haberi yok oda diyo ben ocakta izne gelcem diye ya o olmadan ben söz falan yapmam ya ona biraz çıtlatmam lazım ama çekiniyorum yaaaaa:tomato:

ee abın askerden ocakta donuo ızne,
senınkı subatta mı donuo nolcak ıkısının denk geldıgı zaman ne zaman ozamana denkk getırr
sımdıden cıtlatma az gecsın zaman

alemsin ya :CüvCüv:
ee herkes beğense senin sevgilini dierleri napcak olmaz ama...
Allahtan güsellik göreceli:içelim:
yoksa bende kıskanırdım aşkımı...
bana görede benim aşkım bitane yakışıklım benim...

hakıkaten de haklısın yaa
heresın begenmesı gıbı bısey olabılır mı olamaz
hay allah guzellık gorecelı resmen
bırıyle resım cekınmıs bakıyodum da dıgerı sıyah saclı bnmkı kahve
yani sıyah olsa resmen begenmezdım gıbı geldi,
herkesın tıpı sevgısı begenısı farklklı hattaa ondan ötesı sevıyorum dıye bıle guzel
hay allah :) :eek:
ay bu ifade cok tatlı yaa :CüvCüv: böle de olup beklıcez bıde dımı dogsun bebekımız dıye
hehey be ne gunler gelecek daha bıze nyese umudumuzu kırmayalım beklıyoz iştee hihoyyyt

ee abın askerden ocakta donuo ızne,
senınkı subatta mı donuo nolcak ıkısının denk geldıgı zaman ne zaman ozamana denkk getırr
sımdıden cıtlatma az gecsın zaman

canım benimki ocak 17 de gelio abimde o zaman izne geliyo ama geldiği gibi hemen 1 hafta içinde isteme olmaz ki isteme olana kadarda abimin izni bitiyo yani abimle konuşup şubatta izin kullanmasını istemem lazım ya

canım benimki ocak 17 de gelio abimde o zaman izne geliyo ama geldiği gibi hemen 1 hafta içinde isteme olmaz ki isteme olana kadarda abimin izni bitiyo yani abimle konuşup şubatta izin kullanmasını istemem lazım ya

hemen olmaz cnm bunların bı kendıne gelme sürelerı varmıs 1 ay kdr
dhaa o sure geccek ondan sonra ıstet kendını
abın de gec gelsın dedıgın gıbı söle süprizzzzz

slm kızlarrrr nasılsınız bakalımmm
bende az önce aşkımla konuştum 5 eylülde yemin töreni varmış hazırlıklar çok yoğun geçiyormuş çok yoruluyorlarmış ya

hoşgeldin cnm...
ben 20 eylülde die biliorum yemin töreninin ne kdr erkenmiş planlarıma uymuo off:p

inşallah bebekleriminiz şafağınıda sayacağımız günler gelir, buradan paylaşırız hahaha:) doğdu doğacak die...

X