ooofffff cnm yaaa deme öle
ben de bakıom cebımde resımlerr, msjlarına bakıom sankı msj atsam gerı cvp vercek gıbıı
msnde onu gorcemmm hadı cıkalım dıcekmıss gıbı gelıoooo
yıkanıom suslenıomm sankı onla cıkcam sanıomm
yokkk ama dısarı cıkmaya mecalım bıle yokkk
daha gıtmesıne alısamadım kııı
kızlar yapmayım böyle... günler geçmez böyle yaparsak günlerimizi işgence haline getirmeyelim ama... tamam bende üzülüyorum, bende özlüyorum...
bende telefonuma sürekli bakıyorum sanki arayıwerecekmiş gibi geliyor. ama ben pollyanacılık oynuyorum biras napalım mutlu olmak için gerekli... wakti olduu zmn 2 dk da olsa arayyabiliyo... yaa hiç arayamasaydı... ya tamamen kaybetmiş olsaydım onu... en azından içimde bi umut war bi beklentim war... gelecek aşkım... yaa umutsuz bekleyişte olanlar napsın... her zmn için sizden kötü durumda olanları düşünün... tamam çok kolay bi durum değil. özlüyoruz yokluklarına alışamıyoruz... alışmayalım da ztn... kötü günler bu günler ama geçecek... sabredin sonunda mutluluk bizim... oturup ewde de kafanızı ona takıp durmayım... ben fotosuna bile bakmıyorum... çünkü ozmn deli gibi özlediğimi hissediorum içim acıo... kaçıorum resmen beni mutsuz edecek herşeyden...
oyun oynuyorum belkide kendimce ama başka çarem yok...
ivettt cnmmm resımıne bakınca delırıyorummm
bıde kardesı faceboka cocugun sortlu resımını koymus ya cok etkılenıyorum adam resmen yarı cıplak baska kızlar da ondan öle etkılenıyo mudur dıyorum ama degıl o sonucta benım sevgılım oldugu ıcın her yanı cekıcı gelıo gamyoncuiremsu yuzundekı bakısı yanakları gozu kaşı heryerı guzel gelıo bana ondann dımııı yaa wala hıc bakmamak lazım cok özluıom gormesek daha ıyı ıstee şakkıdı
bencede sana her şeyi hoş gelir şimdi:) zannetmiyorum kimse senin kdr etkilenmez sen onu sewiosun ayrıca onu tanıosun:) bakma cnm fotosuna ben bakmıyorum napayım amaa
kızLar hepiniz Kısa dönemmisiniz ....
uzun dönem yapan yokmu aranızda....
hehe dımı bakmıyım, dıger kızlara öle guzel gelmıodur
ben baktıgımda mesela bı baska erkege denk gelıp hıccc farketmıom bıle yakısıkmıys seymıs hıc gözumde degıl herkese sevgılısı guzel gelıo tabııı
kuzguna yavrusu hos görunurmuss hem benımkının begendıgı bı ıkı kız vardıı onlar bıle onu begenmıyoduu hehehehe kaydirigubbakcemile3
nastasyanininki uzun donemdı galba cnm
yok cnm benimki de kısa dön. inşallah nasipse ocakta kavuşcam aşkıma:):teytey::teytey::teytey:
aman efendim yeter bu hasretlik yeter...
aman efendim bana bir merhaba gönder...
canım efendim canımm efendim...
hemmm nastassya senınkı de kısa dnem sayılır artıkk ocakta kavuscaksannn kaydirigubbakcemile2
bızımkıler 17 ocak cıvarı gelıo senınkı ocakbası mı ??
hehe kıs sölemek yasak mı özledıgını :) söleme tabı cunku durmadan özledımözledım özledım demek zorunda kalırsın :)
benımkı daha aramadı nazlanıo, kardesınden haberlerını alıyorum dun cocugu sıkbogaz ettım öldürüyorum msndeamaa rahattaymıs yemeklerı ııyımıs fln fln
dedım kı kısın da ıyı bı yere versınler üşümesın dedım tamam sen s öle komutanına dıyor :CüvCüv: dövcektım onu da kaydirigubbakcemile2
hele bı gecsın şu kış hele bı guzel işe gıreyım ooh benı özletmek neymıss görucekk oo hihoyyyt ısırıcam etlerını kaydirigubbakcemile5
ewt yaa yasak özledim dmk üzülüyormuş söyleme dedim daha kapıdan girmeden aradı ben askerdeyken bana seni özledim deme asla dedi yasakladı...
ona serbest ama o da söylemio sanırım o özlemiyor...:1no2::1no2::1no2:
yok kıyamam ben aşkıma özletmem ben ona kendimigamyoncuiremsugamyoncuiremsu
2 senedir çekio ztn ömrümüz birbirmizi özlemekle geçti off off