bu arada şafak 150 yaaaafisfisfisfisfisfis
yemın mıııı
ay alllammmm yoruluyo mumusss
bızımkıde yorulmuoom oo h eglenıom dıyomus ama bı ark dıyoo kııı yalan söluodurr bellı etmek ıstemeezz sıkıntısını aılesınee dıyooo
olsun kısss nolcakkk o surede kendımızı gelıstırırızz iş mişşş vs guzellesırızz zayıflarızz ıyıdır ıyıı
valla bilmiom canım ama ben daha öncede abimin yemşn törenine gitmiştim onlarım yürüyüşleri yeminleri falan muhteşem oluyo onuhn için baya hazırlık yapıyorlar güneşin altında saatlerce ya keşke aşkımada gidebilsem ya keşke
inşallah hayatım ya inşallahhh bu arada biz şubet başı gibi isteme olayını düşünüyorduk ama beni abimde askerdeye onun haberi yok oda diyo ben ocakta izne gelcem diye ya o olmadan ben söz falan yapmam ya ona biraz çıtlatmam lazım ama çekiniyorum yaaaaa:tomato:
alemsin ya :CüvCüv:
ee herkes beğense senin sevgilini dierleri napcak olmaz ama...
Allahtan güsellik göreceli:içelim:
yoksa bende kıskanırdım aşkımı...
bana görede benim aşkım bitane yakışıklım benim...
ee abın askerden ocakta donuo ızne,
senınkı subatta mı donuo nolcak ıkısının denk geldıgı zaman ne zaman ozamana denkk getırr
sımdıden cıtlatma az gecsın zaman
canım benimki ocak 17 de gelio abimde o zaman izne geliyo ama geldiği gibi hemen 1 hafta içinde isteme olmaz ki isteme olana kadarda abimin izni bitiyo yani abimle konuşup şubatta izin kullanmasını istemem lazım ya
slm kızlarrrr nasılsınız bakalımmm
bende az önce aşkımla konuştum 5 eylülde yemin töreni varmış hazırlıklar çok yoğun geçiyormuş çok yoruluyorlarmış ya
hemen olmaz cnm bunların bı kendıne gelme sürelerı varmıs 1 ay kdr
dhaa o sure geccek ondan sonra ıstet kendını
abın de gec gelsın dedıgın gıbı söle süprizzzzz
canım benimki ocak 17 de gelio abimde o zaman izne geliyo ama geldiği gibi hemen 1 hafta içinde isteme olmaz ki isteme olana kadarda abimin izni bitiyo yani abimle konuşup şubatta izin kullanmasını istemem lazım ya
hoşgeldin cnm...
ben 20 eylülde die biliorum yemin töreninin ne kdr erkenmiş planlarıma uymuo off
canım bizde 12 13 ü gibi tahmin ediyorduk ama bugün yazı gelmiş ayın 5inde olacakmış ama belki senin askerinin farklıdırr
inşallah bebekleriminiz şafağınıda sayacağımız günler gelir, buradan paylaşırız hahaha:) doğdu doğacak die...
ahh bi söyleyebilsem ahh
bu arada şafak 150 yaaaafisfisfisfisfisfis
kıss sölersın
az bekle daha şakkıdı kaç ay var dahaa son 1,5-2 ay kala sölersın :1hug: