aplan sayılırım ben yaşlandım artık ya.bende 08.01.1987..
benimde yakın bı arkadısm senden bi gğn sonra dogdu.duygusal bı kız.sen hiç öle deilsin ama diminaniknanik
Valla canım anlamışsınızdır belkii bende gizli saklı yok neysem oyum düşüncelerimi sölerim dobrasın derler bana...Valla bence aranızda çokda büyük bir yaş farkı yoktur...Hatta uygun bile...Bizim 1,5 yaş var ama sevdiceğim gerçekten oolgun biri...Hani zaten bunu onada söledim biz görünüşlerimizden çok yüreklerimize vurulduk...Dış güzellik yaş farkı bunlar boş...Anlaşabiliyor musun seviyor musun seviliyor musun gerisi pekde sorun değil..
Anammmm kız biz senle benziyoz sankimm...
Ayy çok sevindirik oldummmm bak şimdi...
Ben 3 gün büyüküm uslu ol bakimhihoyyyt
iyi iyi istemeye geldiklerinde şöyyyle köpüklü köpüklü bi kahve yaparsın süprizzzzz
çok doğru demişsin canım öpücem. a.s.için dışın bir bunu ben de dahil kk daki herkes anlamıştır tatlım. çok içtensin. bence de yaş farkımız çok değil ve kesinlikle dış güzellik boş. gelip geçici. sevsin, saysın yeter. bunları da fazlasıyla yapıyor benim bitanem.
kızlarrrrrrrrrrrr aşkım aradı az önce konuştukkkkkkkkk ama çok azz yaaa canım benim ya o çok su içer ordaki suyu içemiyormuş ya yavrum benimm ya off bu arada çok sıkı burası diyo disiplin falan baya varmış yarında eğitime başlıcaklarmış ya
ehueheuehu evet cnm yaa ablada diyimmi
ikimizinde sevgilisi şırnakta benziyoss
bnce de çok uygun bi yaş ama arkdşlarımn çoğu büyük diyor. burda da aynı tepkiyle karşılaşmayım die öyle dedim
Heheheh kızz kader birliği yapmamız bile yeter yavv iyiki varsınız kızçelerrrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ahh cnm yaa su ne kii
ne yemekler çıkıyoo
aşkım diyoduki ıspartadayken (acemide) ıspanak yapıyorlarmış
yarısı kumlu diyodu çıtır çıtır ediyodu ama yinede yiyoduk diyodu ve 2,5 ayda orda tamı tamına 67 kilodan 72 kiloya çıktı
ahh cnm yaa su ne kii
ne yemekler çıkıyoo
aşkım diyoduki ıspartadayken (acemide) ıspanak yapıyorlarmış
yarısı kumlu diyodu çıtır çıtır ediyodu ama yinede yiyoduk diyodu ve 2,5 ayda orda tamı tamına 67 kilodan 72 kiloya çıktı
kızlarrrrrrrrrrrr aşkım aradı az önce konuştukkkkkkkkk ama çok azz yaaa canım benim ya o çok su içer ordaki suyu içemiyormuş ya yavrum benimm ya off bu arada çok sıkı burası diyo disiplin falan baya varmış yarında eğitime başlıcaklarmış ya
Kızlar aşkım aradıı ben kaçtım yarın görüşükk
Kızlar aşkım aradıı ben kaçtım yarın görüşükk
asklarınız mı aradı , kızlar bız bu baslıkta durmamalıyız aslında daha acemılıkte bzımkıler arayamıyorlar henüz bızıı böle olunca fesatlanıp kıskanıyoruz ama sizii