Sevdiğini özleyenler buyurun

aplan sayılırım ben yaşlandım artık ya.bende 08.01.1987..
benimde yakın bı arkadısm senden bi gğn sonra dogdu.duygusal bı kız.sen hiç öle deilsin ama diminaniknanik

ebettttttttttttthihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

çok doğru demişsin canım öpücem. a.s.için dışın bir bunu ben de dahil kk daki herkes anlamıştır tatlım. çok içtensin. bence de yaş farkımız çok değil ve kesinlikle dış güzellik boş. gelip geçici. sevsin, saysın yeter. bunları da fazlasıyla yapıyor benim bitanem.

kızlarrrrrrrrrrrr aşkım aradı az önce konuştukkkkkkkkk ama çok azz yaaa canım benim ya o çok su içer ordaki suyu içemiyormuş ya yavrum benimm ya off bu arada çok sıkı burası diyo disiplin falan baya varmış yarında eğitime başlıcaklarmış ya

iyi iyi istemeye geldiklerinde şöyyyle köpüklü köpüklü bi kahve yaparsın süprizzzzz

Özellikle sevdiceğimin ki bol köpüklü tuzlu ve acılı olcak...
ay ben ne inatçı geçiyim bilseniz sevdiğime ilk buluşma izne geldiğinde tuzlu kahve içerdim hehehehe

sana sonuna kadar katılıyorum canımmm

ahh cnm yaa su ne kii
ne yemekler çıkıyoo
aşkım diyoduki ıspartadayken (acemide) ıspanak yapıyorlarmış
yarısı kumlu diyodu çıtır çıtır ediyodu ama yinede yiyoduk diyodu ve 2,5 ayda orda tamı tamına 67 kilodan 72 kiloya çıktı

Heheheh kızz kader birliği yapmamız bile yeter yavv iyiki varsınız kızçelerrrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

evet aynen öylee
iyiki burda bnmle aynı kaderi paylaşanlar var
çünkü başkası asla anlamıyor
normal olan ark.lara anlatıyorum sevgilisi yanında olan
aman canım 15 ay ne ki gelip geçer diyorlardı ama çok zor geçti 9 ayımız
allahım son 5 ay sabırr yaniiiiii
:sm_confused:

hadi yaa!=( ben aşkım ne yer ne içer diyordum da, ohoo evdekinden güzel yemekler çıkıyor dediydiler. yere göre mi değişiyor acep, yoksa beni mi keklediler?? fisfisfis

doğrudur canım zaten yemeklerde berbat diyooo

amanda aman aşkısıyla konusurmuşş.bende desem nere gitti bu kız.meğer asş böcüğüyle hasret gidermişş:teytey:

valla kızlar korkutmak gibi olmasın amaa acemi birlikleri öyle oluyor ama sizinkiler acemi birliklerin yapğıldığüı yerdemi bilemem (5 aylık oldukalrı için)
yemek zorundalar
aşkımm öyleydi yani 15 ay boyunca fast food yenmezz
mecbur yicen ama usta birliğinin yemekleri çok güzell
hatta hatırlarsınız belkiii ıspartada yemeklerden zehirlenmişlerdii kışın
işte aşkımda ordaydı
şans eseri o akşam midesi ağrıyomuş yiiyememiş yemek ve zehirlenmekten kurtulmuştuuuu

asklarınız mı aradı , kızlar bız bu baslıkta durmamalıyız aslında daha acemılıkte bzımkıler arayamıyorlar henüz bızıı böle olunca fesatlanıp kıskanıyoruz ama sizii

valla kızlar korkutmak gibi olmasın amaa acemi birlikleri öyle oluyor ama sizinkiler acemi birliklerin yapğıldığüı yerdemi bilemem (5 aylık oldukalrı için)
yemek zorundalar
aşkımm öyleydi yani 15 ay boyunca fast food yenmezz
mecbur yicen ama usta birliğinin yemekleri çok güzell
hatta hatırlarsınız belkiii ıspartada yemeklerden zehirlenmişlerdii kışın
işte aşkımda ordaydı
şans eseri o akşam midesi ağrıyomuş yiiyememiş yemek ve zehirlenmekten kurtulmuştuuuu

asklarınız mı aradı , kızlar bız bu baslıkta durmamalıyız aslında daha acemılıkte bzımkıler arayamıyorlar henüz bızıı böle olunca fesatlanıp kıskanıyoruz ama sizii

yok yaa. onlar konuştukça ben mutlu oluyorum.hihoyyyt bize de o günler nasip olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…