Sevdiğini özleyenler buyurun

nereye gitti canım askerin
allah kavuştursun bu arada

Oy oyyy ben yerim sizi.......
O kadar çok sevindim ki senin adına anlatamam canım..
Umarım hep böyle mutlu olursunn canımm bir ömür boyu

gözünaydınn canım benimm:teytey:

ii geceler adaşımmmm sanada aşkınnnlŞenizı rüyalarrrr

hadi gözün aydın çok sevindim.

canım benim ndn özür diliyorsun kiii? ben mutlu oluyom vallah siz sevdiklerinizle konuştukça. dediğin gibi o kadar zorluk çekmişsin ve şırnakta yani.

canımm yaa wala öle :) bız daha konusamadık annesını aramıs ama kardesınden duydum
yerlesmıs ıyıymıs 10da uyuyomus bılgılerım bu sekılde :) 1 aya kalmaz arar benı de gamyoncuiremsu

aa canım benim askerim ossmaniyede çok yakınlarrr a.s

Yaa keşke bizede çok yakın olsalardı kaydirigubbakcemile3 Neyse yarın günlerden perşembe 14 oluyorsa cuma günü 15' se aşkımın doğum günü 24 'ne basıyor.. Ama ben hiç birşey yapamıyorum bu sefer senağlama Sesini duymaya çalışırım...

ayy dogum günü müüü uzaktan uzagaa hele orda ne zor gecer dogum günü uff benımkının de yakın dogum günü cnm alah kolaylık versın bıze de askercıklerımıze de kaydirigubbakcemile5 sızı sevıyorum yaa ayyy duygulandım

ahh keşke canım ya 5 saatlik yola bile razıydım ya 2 haftada bi giderdşm nolcak ama şimdi 13 saatlik yolda ya ama benim askerimin kütüğü kayseri oaraya çok yakın ya 2 3 saat falan demek kütük istanbul olsaydı çok yakına gelecekri belkide benim memleketime giderdi edirneye şoparlarımın yanına:roflol::roflol:

canım benim askeriminde 2 eylül doğumgünü çok az kaldı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Keşke İstanbul'a gelselerdi =( seninki şimdi ne Olarak yapıyor askerliğini

kızlar ben çıkıyorummmm hepinie ii gecelerrr Allah yardımcınız olsunnŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…