bnmde şafak 12 den snra 162
vay beee gnler geçemeye başlıyoooo
mehtapta:19 ağustossssssssssss
200'den düşünce bana çabuk geçti gibi geldi canım yaa...
Hele bak 150'den daha birçabuk geçicek inşallah......
Kız mehtap 006 değil miydi ben mi karıştırdımmkafamçokkarıştı Uykum mu geldi nee:uhm:fisfisfis
lisede okuyosun sanırım ölemi canım.eğer öleyse bencede erken güzelim.az daha sabretsinn sevdiceğin.sabrederde.sende maşallah de kız,insan kendi kendine de nazar edermiş..
evet canım işte ayın 13 ü bugün mehtap:006 oluyoo
bnmde şafak 12 den snra 162
vay beee gnler geçemeye başlıyoooo
mehtapta:19 ağustossssssssssss
ne güsel.allahım bizede göster o gunlerii:Saruboceq:
04.04.1989 doğumluyum canım...
19 yaşındayımm gıı büyüyom galibaa...
Ünüv 1 öğrencisiyim...
ne güsel.allahım bizede göster o gunlerii:Saruboceq:
selemmm kızlarrrrrrrrr ooooo muhabbettt yine baya koyu maşallahhhh Allah arttırsın muhabbetinizi
selemmm kızlarrrrrrrrr ooooo muhabbettt yine baya koyu maşallahhhh Allah arttırsın muhabbetinizi
bende 87 liyim ya.cok yokmus aramızda.tamam verdim gitti nişanlanabüsünüzz:dance:
230 dan snrası çabuk geçiyo gibi geldi banaa =)
230 dan snrası çabuk geçiyo gibi geldi banaa =)
Hoş geldin adaşımm nasılsın bakimm?
Valla bende normalde akşamları pek takılmam dedim bakim bizim kızçeler ne ediyorr sabahtan beri konuşuyom hala susamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin şugarımm yedinmi yeemegini
hihoyyythihoyyyt Babamada sölesenee gıı oda versin beniiiBizim deli oğlana kalsa ona evet demem için ilkgün tanışmaya razıydı.Bana evlilikten kaçıyon dio...Valla ilgisi yok sadece zamanı var...Küçük gelin olmaya hazır değilim bennkaydirigubbakcemile
Hoş geldin adaşımm nasılsın bakimm?
Valla bende normalde akşamları pek takılmam dedim bakim bizim kızçeler ne ediyorr sabahtan beri konuşuyom hala susamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aa bende 07.04.1989 doğumluyum=)
3 gün var aramzıda cnmm