- 8 Ağustos 2008
- 259
- 1
hoşbuldummmm yudum'uum benimmmmm hıhı yedimmm bu arada bende 87liyimmmm:teytey:
ne güsellll hangi ayda doğdun mannakcım nilaycıımm(nilaylar karısmasın dienaniknanik )tam tarihh amaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldummmm yudum'uum benimmmmm hıhı yedimmm bu arada bende 87liyimmmm:teytey:
hihoyyythihoyyyt Babamada sölesenee gıı oda versin beniii Bizim deli oğlana kalsa ona evet demem için ilkgün tanışmaya razıydı.Bana evlilikten kaçıyon dio...Valla ilgisi yok sadece zamanı var...Küçük gelin olmaya hazır değilim bennkaydirigubbakcemile
konuş tabiki adaşım benim konuşşş
önceki sayfaları okudunmu bilmioım ama canım biras sıkkın işte öteki, askerim abim yüzünden merakla gelmesini bekliyorum
ne güsellll hangi ayda doğdun mannakcım nilaycıımm(nilaylar karısmasın dienaniknanik )tam tarihh amaa
saka yapıorum canım aferın sana mantıklı davranıosun.benimde okulum bitio seneye inşallah oda bitirince askerliği galiba evlencez:teytey:öle görünüo.helecanlandımmm şimdiii bakk
slm kızlar! okul bitince evlen işte. bu kadar büyük bir aşk evlilikle bitmeli. birlikte büyürsünüz iştea.s
slm kızlar! okul bitince evlen işte. bu kadar büyük bir aşk evlilikle bitmeli. birlikte büyürsünüz iştea.s
canım istanbulun neresindesin hangi üniversitedesin??
ben gaziosmanpaşadayıma.s
Kız seni sevdiğim mi tuttu hehehe
Aynı onun lafları o beni büyütürmüşş hihoyyyt
2 yıl var okulun bitmesine bitsinn sonra çeyiz falan derlen bu iş 22 23 yaşı bulur...
Sevdiğime kalsa nine dede oluyormuşuz o yaşta...:sm_confused:
Kendiside 28.11.1987 doğumlu.Aramızda 1,5 yaş var yaniihihoyyyt
23.06.1987 canımmmmyerimseniben
slm canım hosgeldin..
yok valla beni kimse tutmadı.:roflol: biz de birlikte büyücez ordan biliyom :asigim:
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin canım ya...
Yavaş yavaş kendimi hazırlıyorum sevdiceğimde sabırlı şükür...
Hem yapmamız gerekn çok şey var benim oyuncaklardan başka çeyizim yoklaelaelaelaelae
Sen ve sevdiceğin kaçlı canımcım?
[B]sevdiceğim birass büyük 83lü, ben 88liyim[/B]
benim yarim de 83 lü canım okadarda büyük diiller:1no2:
:roflolyuncaklarla kahve yaparsın sevdıcegıne artık.dedıgın gıbı herseyın hayırlısı canım.geç olsun ama güç olmasın
sevdiceğim biraz büyük,83lü. ben 88liyim
Kız en azından kahve yapmayı biliyomhihoyyyt