Sevdiğini özleyenler buyurun

slm kızlar! okul bitince evlen işte. bu kadar büyük bir aşk evlilikle bitmeli. birlikte büyürsünüz iştea.s

saka yapıorum canım aferın sana mantıklı davranıosun.benimde okulum bitio seneye inşallah oda bitirince askerliği galiba evlencez:teytey:öle görünüo.helecanlandımmm şimdiii bakk

Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin canım ya...
Yavaş yavaş kendimi hazırlıyorum sevdiceğimde sabırlı şükür...
Hem yapmamız gerekn çok şey var benim oyuncaklardan başka çeyizim yoklaelaelaelaelae

slm kızlar! okul bitince evlen işte. bu kadar büyük bir aşk evlilikle bitmeli. birlikte büyürsünüz iştea.s

Kız seni sevdiğim mi tuttu hehehe

Aynı onun lafları o beni büyütürmüşş hihoyyyt
2 yıl var okulun bitmesine bitsinn sonra çeyiz falan derlen bu iş 22 23 yaşı bulur...
Sevdiğime kalsa nine dede oluyormuşuz o yaşta...:sm_confused:
Kendiside 28.11.1987 doğumlu.Aramızda 1,5 yaş var yaniihihoyyyt

yok valla beni kimse tutmadı.:roflol: biz de birlikte büyücez ordan biliyom :asigim:

:roflolyuncaklarla kahve yaparsın sevdıcegıne artık.dedıgın gıbı herseyın hayırlısı canım.geç olsun ama güç olmasın

sevdiceğim biraz büyük,83lü. ben 88liyim

Valla canım anlamışsınızdır belkii bende gizli saklı yok neysem oyum düşüncelerimi sölerim dobrasın derler bana...Valla bence aranızda çokda büyük bir yaş farkı yoktur...Hatta uygun bile...Bizim 1,5 yaş var ama sevdiceğim gerçekten oolgun biri...Hani zaten bunu onada söledim biz görünüşlerimizden çok yüreklerimize vurulduk...Dış güzellik yaş farkı bunlar boş...Anlaşabiliyor musun seviyor musun seviliyor musun gerisi pekde sorun değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…