Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amanda aman aşkısıyla konusurmuşş.bende desem nere gitti bu kız.meğer asş böcüğüyle hasret gidermişş:teytey:
kızlar bana yol göründü.hadi size eyyi gecelerr hoşş sohbetler..
kızlar bana yol göründü.hadi size eyyi gecelerr hoşş sohbetler..
valla kızlar korkutmak gibi olmasın amaa acemi birlikleri öyle oluyor ama sizinkiler acemi birliklerin yapğıldığüı yerdemi bilemem (5 aylık oldukalrı için)
yemek zorundalar
aşkımm öyleydi yani 15 ay boyunca fast food yenmezz
mecbur yicen ama usta birliğinin yemekleri çok güzell
hatta hatırlarsınız belkiii ıspartada yemeklerden zehirlenmişlerdii kışın
işte aşkımda ordaydı
şans eseri o akşam midesi ağrıyomuş yiiyememiş yemek ve zehirlenmekten kurtulmuştuuuu
valla kızlar korkutmak gibi olmasın amaa acemi birlikleri öyle oluyor ama sizinkiler acemi birliklerin yapğıldığüı yerdemi bilemem (5 aylık oldukalrı için)
yemek zorundalar
aşkımm öyleydi yani 15 ay boyunca fast food yenmezz
mecbur yicen ama usta birliğinin yemekleri çok güzell
hatta hatırlarsınız belkiii ıspartada yemeklerden zehirlenmişlerdii kışın
işte aşkımda ordaydı
şans eseri o akşam midesi ağrıyomuş yiiyememiş yemek ve zehirlenmekten kurtulmuştuuuu
evet hatırlıyorum öyle bir haber. çok şükür yaa, iyiki midesi ağrımış diyesim geldi yani
yok yaa. onlar konuştukça ben mutlu oluyorum.hihoyyyt bize de o günler nasip olacak inşallah
oyyyyyyy canımmmmm benimmm ya canımmm çok saollll
Şeniz
asklarınız mı aradı , kızlar bız bu baslıkta durmamalıyız aslında daha acemılıkte bzımkıler arayamıyorlar henüz bızıı böle olunca fesatlanıp kıskanıyoruz ama sizii
rica ederim canım benim aşkım sabah aradı en son. keşke o da arayabilse ama olsun.. senağlama dayanacağım
canım ya ama aşkım beni çok özlemiş sesinden belli ya ooofff offf saatlerce konuşan bi şimdi 3-4 dk konuşuoz zoruma gidiyo ya yaetmiyo yaaa yetmiyosenağlamasenağlama
bilio benim çok merak ettiğimi sulugöz olduğumuu oda özlüyo demek arıyo işte sağ olsun
Merhaba kızlar iyi akşamlar =)
canım gnler geçtikçe her gün 2 dk daha fazla konuşursunuz=)