Sevdiğini özleyenler buyurun

amanda aman aşkısıyla konusurmuşş.bende desem nere gitti bu kız.meğer asş böcüğüyle hasret gidermişş:teytey:

ama 3-4 dkcık yaaaaaa hiç kapatmak istemedim ama yanına birileri geldi ya
ama yarın öğlene doğru arıcam merak etme dediii :dance::dance:

valla kızlar korkutmak gibi olmasın amaa acemi birlikleri öyle oluyor ama sizinkiler acemi birliklerin yapğıldığüı yerdemi bilemem (5 aylık oldukalrı için)
yemek zorundalar
aşkımm öyleydi yani 15 ay boyunca fast food yenmezz
mecbur yicen ama usta birliğinin yemekleri çok güzell
hatta hatırlarsınız belkiii ıspartada yemeklerden zehirlenmişlerdii kışın
işte aşkımda ordaydı
şans eseri o akşam midesi ağrıyomuş yiiyememiş yemek ve zehirlenmekten kurtulmuştuuuu

ayyyyyyyyy canımmm Allahhhh korumuşşşş yaaaa:1shok::1shok::1shok:

valla kızlar korkutmak gibi olmasın amaa acemi birlikleri öyle oluyor ama sizinkiler acemi birliklerin yapğıldığüı yerdemi bilemem (5 aylık oldukalrı için)
yemek zorundalar
aşkımm öyleydi yani 15 ay boyunca fast food yenmezz
mecbur yicen ama usta birliğinin yemekleri çok güzell
hatta hatırlarsınız belkiii ıspartada yemeklerden zehirlenmişlerdii kışın
işte aşkımda ordaydı
şans eseri o akşam midesi ağrıyomuş yiiyememiş yemek ve zehirlenmekten kurtulmuştuuuu

evet hatırlıyorum öyle bir haber. çok şükür yaa, iyiki midesi ağrımış diyesim geldi yani

asklarınız mı aradı , kızlar bız bu baslıkta durmamalıyız aslında daha acemılıkte bzımkıler arayamıyorlar henüz bızıı böle olunca fesatlanıp kıskanıyoruz ama sizii :eek:

canım ya ama aşkım beni çok özlemiş sesinden belli ya ooofff offf saatlerce konuşan bi şimdi 3-4 dk konuşuoz zoruma gidiyo ya yaetmiyo yaaa yetmiyosenağlamasenağlama

bilio benim çok merak ettiğimi sulugöz olduğumuu oda özlüyo demek arıyo işte sağ olsun

canım ya ama aşkım beni çok özlemiş sesinden belli ya ooofff offf saatlerce konuşan bi şimdi 3-4 dk konuşuoz zoruma gidiyo ya yaetmiyo yaaa yetmiyosenağlamasenağlama

bilio benim çok merak ettiğimi sulugöz olduğumuu oda özlüyo demek arıyo işte sağ olsun

canım gnler geçtikçe her gün 2 dk daha fazla konuşursunuz=)

Kızlar çok özür dilerim yaa...
Ben böyle söylüyorum konuşuyorum falan diye sizede ayıp oldu sanırsam...

inanın sizin yaşadığınız zorlukların hepsini bende yaşadım aylarca günlerce sesini duymadığım bile oldu.Ki sevdiceğiğm 15 ay olduğu için dağlara eğitime bile gidiyordu...Ki şimdi şırnak gibi bir bölgede...En üst devre olduğumuz için bu kadar rahatız...Umarım sizinde rahat olduğunuz günler gelicek kızlar...Biz askerdeyken başladık en güzel zamanlarımız ama ayrıyız...Zoru başarıyoruz sizde öyle hepinizin gönlünce olsun...İyi geceler kızlar yarın burdayımm yine görüşürükk

Kızlar sabah arayıp ulaşamamış çocuğa söylemiştimbeni araması için =) Saat 90 .30 da aradı. Çok şaşırdım sesini duyduğumda. Şey birde kalbim attı =) Sanki yeniden aşık oluyor muşum gibi :KK70: Birazdaha rahatım ve iyiyim.. Aklımdaki o kötü şeyeri kovup hala beni sevdiğine karar verdim=) Oyy canım benümmm :KK70:

X