- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Ben konus demedim aslinda bana saygili olmayi ogret dedim bekle konuscam dedi gitmis kizmis iyice. Anneside duymustur. Sanki
Simdi bizim aileler biliyor, 3 senelik bir ilişkimiz var. Kardesinin normalde konusma tarzini cok iyi biliyorum. Abisinin yaninda falan cok efendi saygilidir. 21 yaşında. Ve bunlarin ailede sahiplenme olur yani nasil desem, mesela ben onlara giderken mutlaka beni karsilattirir kendisi olmasa bile evime biraktirir. Öyle alismislar. Bu sekilde rica edip abini uyandirir misin diye bana sen bilirsin demesi canimi sıktı. Buyur abla ggel ben ugrasmayim sen uyandir diyebilirdi.
kapıyı açarmısın diye sormanız çok saçma..ben gelsem acar misin kapiyi, ben uyandiririm" dedim. Cevap olarak yasinin benden küçük olmasina ragmen " sen bilin
kardesinden icin beni karsilamasini tembihler
Canim ilk mesajım uyandirir misin oldu. Sonra sen bilin gb sinirli cumleler kurunca oyle bir tepki verdim. Sonra ozur mesaji atinca icime dert oldu zaten :-( cirkinlik yaptim mi diye dusunuyorum. Aslinda aramizda iyiydi birlikte abisine hediye falan secerdik bana yardim edersdi kendimi uzgun hissediyorum :-(
Simdi ben tek çıkıp gitseydim neden haber vermedin bizimkilere derdi haber verdigimi soyledigimde de kardesine kizardi
Aynen bu sekilde durustce soyleyin.Haklisin :-( yani ben de anlamadim. Ozur mesaji attiktan sonra da rahatsiz etmem seni merak etme yazdim. CCocuk da abla benim sana yonelik bir seyim olmadi ben abimden cekindim falan diye uzun bir mesaj daha atti. Simdi kendimi daha cok kötü hissettim bana hic yakismadi ama son gunlerde hem rahatsizim hem yogun calisiyorum hem de halamin oglu kaza gecirdi duygusallastim sanirim :-( tepkim abartiydi :-( nasil telafi etsem acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?