Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaşlar kaç? 18-20 ile 27-29 çok farklı çünkü. Erkekler geç olgunlaşıyor. Hatta bazıları ergen kalıyor. Şu an sevgili misiniz? Kafalarınız uyuşuyor mu? Yaşam şartlarınız nedir?
Yaşlar kaç? 18-20 ile 27-29 çok farklı çünkü. Erkekler geç olgunlaşıyor. Hatta bazıları ergen kalıyor. Şu an sevgili misiniz? Kafalarınız uyuşuyor mu? Yaşam şartlarınız nedir?
Yahu 2 yaştan ne olucak... Ama kadın 8 yaş büyük se ve yaşından büyük gösteren kadınsa görünüş olarak yakışmıyorlar. Görmüşlüğümm var böyle Bi çifti teyzesi ablası yada o tarz Bi akrabası sanmıştım :)) şimdi gelir ama anlaşmaları önemli diye ben dışarıdan nasıl görünüyorlar ondan bahsediyorum,)
ben yaşlarınızı bilmediğim için sorun olmaz işaretledim ama siz küçükmüşsünüz. daha hayata hazır değilsiniz . erkek 25 yaşına kadar hayatını anca yoluna koyar.. ailelerin durumu iyidir evlenir geçinir gidersiniz böyle bir sorun olmaz. ama zaten ortada fol yok yumurta yok sanırım :) hayırlısı