sevdiğim başkasıyla nişanlandı?

Nişanlandığı kıza yazık oldu siz kurtuldunuz
Konu sahibi senin için de çok zor bir durum ve gerçekten inşallah atlatırsın da konudan kaymak gibi olmasın ama ben yazınızı okuyunca nişanlısına daha çok üzüldüm. Elbette sizin uzun süren bir emeğiniz ve fedakarlığınız var fakat en azından en sonunda adamın karaktersiz olduğunu artık biliyorsunuz ve kurtuldunuz. Nişanlandığı kızın ne adamın sevgisine bile sahip çıkamayan bir beceriksiz olduğundan, ne aklında başkası varken gözünün içine bakarak yalan söyleyip sırıttığından haberi var. Yazık walla Allah bilir ne zaman anlayacak. Daha da kötüsü anladığında evlenmiş hatta bu adamdan çocuk sahibi olmuş bile olabilir. Allah kötülerle karşılaştırmasın yaa

ay bu ne biçim bir karaktersizliktir ya? çok da iyi olmuş bittiği. kendinize değil, evleneceği kıza üzülün bence, siz ucuz atlatmışsınız.
yaşınız da çok genç daha, neler neler çıkar. yıllarımı buna niye heba etmişim diye üzülecekseniz o başka, ama inanın böyle karaktersiz, dengesiz bir tip için değmez.

İlk defa onu sevmiştim. Kendimi hep korumuş ilk defa ona güvenip kalbimi ona açmıştım. Yazık etmişim. Değmeyecek biriymiş

Aa oyle mı :) kız ayrılmasa da ortalık karısır o karaktersız adamın canı sıkılır dıye dusunuyorum.ben olsam atardım.
Aslında düşünmedim değil. Ama çok karaktersiz biri olduğu için o sıyrılıp çıkar bu olaydan. Hazmedemedi falan der sonra benim aileme durum intikal eder olan bana olur. Vazgeçtim. Ailesi zaten beni istememiş. Kime kimi şikayet edecem. Sadece Allah'ın adaletine bıraktım. Kimsenin hakkı kalmaz kimsede.

Ben atlatıp önüme çok güzel bakabilirim değil mi. Güçlü biriyim ama gerçekten ilkti benim için. Kendime kızıyorum hep. Kendimle savaştayım sürekli. Herşeyi düşünüp hayatı zehir ediyorum kendime. Bunların hepsini aşabilirim değil mi

gerçekmiş evet. ben sanırdım ki işi zor mesleği zor diye böyle, ama bir ayda nişanlanabilecek biriymiş. ama üzülmemek elde değil.
hayatta mutlu olmanın tek formulü ne biliyormusun
kendini sevmek kendine değer vermek diğer tüm insanlar daha sonraki sıradalar
şahsen ben öyleyim en değerli benim ben mutlu olcaksam herşeyi yaparım
sen de kendini önemse bence bunun farkına vardığın gün bu hayatta kimse seni üzemiyor

neden sen bu adami sevdin?
sözleri bi sahtekar.. seni kandirmiş..
sende seviyorum diyip agliyorsun
sil gözyaşlarini..
hayatina bak bi mis gibi..
yapılacak çok işin var kızım üzülme.

Tabi ki aşabilirsiniz. Özellikle de kaybınız zannettiğiniz şeyin aslında kazancınız olduğunu anladığınızda.. Ama tabi bunun için zaman lazım. Biz şimdi ne söylesek size basmakalıp gelir.

neden sen bu adami sevdin?
sözleri bi sahtekar.. seni kandirmiş..
sende seviyorum diyip agliyorsun
sil gözyaşlarini..
hayatina bak bi mis gibi..
yapılacak çok işin var kızım üzülme.
Teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız. Umarım başarılı olurum. Dua edin bana lütfen çok ihtiyacım var.

Tabi ki aşabilirsiniz. Özellikle de kaybınız zannettiğiniz şeyin aslında kazancınız olduğunu anladığınızda.. Ama tabi bunun için zaman lazım. Biz şimdi ne söylesek size basmakalıp gelir.
İnsaAllah en kısa zamanda atlatirim da onun canımı bu kadar yakmış olması artık umrumda olmaz. Teşekkür ederim.

Nişanlanacağı kişiyle her kavga edişinde seni aramış işte. böyle karaktersizlere bir damla gözyaşınızı bile akıtmayın ya.

Onunla dogmadin ki onunla ölesin uzak durulması gereken kisilik hayatıni bos yere maff ediosun

canımı en çok yakan da bu oldu hayatında başkası varken bana böyle saygısızlık yapması. sadece çok emindi ona duygularımdan. bunu kullandı her seferinde

öc almak icin degil ama hem seni hem nisanlanacsgi kisiyi aldattigi icin o kizi bulur konusmalari atar onunda nasil bir insanla nisanlandigini ögrenmesini saglardim

Bu adamın sana daha ne yapması lazım bırakman icin?
Sen hiç ailesiyle tanıştım mi?
Nereden biliyorsun ailesinin istemediğini?
Belki onların hiç haberi yok adam istemedi seninle evlenmek, bahaneler buldu.
Öyle veya böyle bu adam seni isteseydi seni bırakmazdı.
Sen böyle kişiliksiz biriyle olmayı kendine yakistirabilecek misin?
Hayatından gittiği için sukretmen gerek. Sosyal medya, telefon sana ulaşabileceği ne varsa değiştir, hayatına bak.
Bu kişiyle cinsel münasebet yasadiysan bile diyeceklerim değişmeyecek.
Bu adam yoyo gibi sıkıldıkça sana dönecek sen de 'ay ben nasıl unutulmaz vazgeçilmez biriyim' diye düşüneceksin. Bu oyuna gelme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…