- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 34
-
- Konu Sahibi pelinsuu00
Allah biliyor nasıl fedakarlık yaptım nasıl değer verdim. Gerçekten Allah kurtardı beni. Umarım ilerde daha fazla iyi ki olmamış derim. Ama yine de ilkti benim için. Çok üzüldüm. Çok kötü bir tecrübe oldu.Hayatta bazen uyanık gecinenlerle karşılaşırız bizi aldattiklari için mutlu olurlar bundan zevk alırlar. Aslında kaybeden onlardır çünkü iyi olmadıkları için asla gerçek seveni sevgiyi bulamazlar kendilerinin sahteliği herşeye bulaşır . Sen hicbir şey kaybetmedim sadece tecrübe edinmiş oldun. Burda nişanlısının yerinde sen olsaydın aldatan yalan söyleyen ama temiz olduğunu zannettiğin birisini geleceğine hayallerine katacaktın. Kurtuldugun için şükret.
Ben eğlenecek kız oldum. İşte bu canımı yakıyor. Ama ne diyebilirim ki. Karakteri bu kadarmış. Beni taşıyacak yüreği yoktu zaten.Maşallah beyimiz gezenim eylenem ama başkasıyla evlenem işini çok iyi becermiş. Bu edep yoksunu evlenince seni arayıp diyecek ki Çik mitsizim. Sini siviyirim islindi
Ben hiç bişey demiyorum sadece Allah'a havale ettim. Allah'ın adaletine bıraktım.Ne firildak adam bu ya. Senin yerinde olsam baska bi sehirde bulusma teklif eder o salagi gonderir kendim gitmezdim. Bunu uc bes defa yapardim duzenli. Ne agliosun kalk al intikamini.
Değil. Demek bu mesleklerdekiler hep aynı şeyleri yaşatıyorlar. Yazıklar olsun vatan duygularimizi suistimal etmişler.Adi B. Ilemi basliyor. Valla tanidigim birinin tum özelliklerini anlattın meslegine kadar ..
Kesinlikle artik ne bir beklenti ne bir belirsizlik kaldı. Bana sadece önüme bakmak kalıyor. Bunu da başarmak zorundayımvay be..harbiden Sere*siz mis..
yinede belliymis.. en basindan sonuna kadar git gelli bir iliskiden pek birsey beklenemezdi zaten.
Seni seven ve gercekten isteyen ilk zamanlarda belli eder kendini.
Bazen sonuna gelmeden anlamiyor iste insan...
Herneyse bence sürüncemede kalan uzayan belirsiz bir sacmaliktan kurtulmus oldun.
Yeni bir sayfa acildi...iyi degerlendir canim. Üzülmekle vaktini harcama.
Valla aynen oyle bencede. Oda askerdi. Yani sana yapılanı bana yapti. Ne istediğini bilmeyen biriydi.bosta kalinca gelir yazardi vsDeğil. Demek bu mesleklerdekiler hep aynı şeyleri yaşatıyorlar. Yazıklar olsun vatan duygularimizi suistimal etmişler.
Bu sorularla ben hep kendi başıma mücadele ettim. Sandım ki yoğun. Sandım ki mesleğinden dolayı uzak duruyor. Meğerse istemiyormus. Aklında başka şeyler kurmuş beni de oylesne tutmuş hayatında. Bunu da bana hep ben evlenmeyecem diyip nişanlandığı zaman gördüm. Çok çok sonra farkettim maalesefBen olaya başka açıdan yaklaşacağım. Siz neden olmadınız biliyor musun. Her tekrar başlayışta kaldığın yerden devam etmişsin. Kararlı durmamışsın. Yani "peki bensiz yapamıyorsun, anladım. Ama ailen ne olacak, nasıl çözeceksin, ne yapalım" demeli ve kararlı durmalıydın. Sorunları çözmeden tekrar tekrar barışınca böyle oluyor ilişkiler.
Ailesi de işin biraz bahanesi idi bence kendisi istemedi. Ve bunu ben yeni yeni anlıyorum. Teşekkür ederim yanıtınız için.Kürt-Türk ayrımı M.Ö 1700'lü yıllarda kaldı sanıyordum, üzüldüm sizin adınıza. Büyük ihtimalle ailesi sizi istemediği için sizi bırakmıştır.
Hiçbir erkek, sorunları tek başına sırtlanmaya değmez. İkinizin sorunu ise sen piremses olacaksın, o da çözmeye çalışacakBu sorularla ben hep kendi başıma mücadele ettim. Sandım ki yoğun. Sandım ki mesleğinden dolayı uzak duruyor. Meğerse istemiyormus. Aklında başka şeyler kurmuş beni de oylesne tutmuş hayatında. Bunu da bana hep ben evlenmeyecem diyip nişanlandığı zaman gördüm. Çok çok sonra farkettim maalesef
Böyle yapan kazanıyor. Ben kaybettimHiçbir erkek, sorunları tek başına sırtlanmaya değmez. İkinizin sorunu ise sen piremses olacaksın, o da çözmeye çalışacak
Öyle olmuş. Bir dahakine yapma.Böyle yapan kazanıyor. Ben kaybettim
Umarım akıllanırım ama malım ben. Bir daha ki olursa yine gelip burda ağlarım gibime geliyor.Öyle olmuş. Bir dahakine yapma.