sevdiğim başkasıyla nişanlandı?

pelinsuu00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
65
25
arkadaşlar merhaba, öncelikle bu siteyi yıllardır üye olmadan takip ediyorum ve fake değilim. konumda fake değil. yaklaşık dört senedir sevdiğim biri vardı. görüştük konuştuk sevdik ciddiydik. yani ben öyle sanmıştım. mesleği askerdi. hep zorlu yerlerdeydi. sonra birgün en yakın arkadaşı şehit oldu o gece arayıp bana ağladı. iki gün sonra da ben evlenemem dedi arkamda gözü yaşlı birini bırakamam dedi. üzüldüğü için böyle dedim bırakmadım, sonra memleketine gitti. ailesine beni anlattı, kürt olduğum için ailesi kabul etmedi. çok çabaladım ama istemiyorlar doğulu birini dedi. tamam dedim ama ben bırakamadım onu, altı ay kadar peşinden koştum, bu süre zarfında çok iyiydik. sonra nişanlanacam dedi. bende bütün hesaplarımı kapattım, numaramı değiştim kayboldum hayatından. ama uzaktan takip ediyordum. iki kişi ile görüştü yapamadı, ayrıldı. altı ay kadar da böyle geçti ben artık atlattım dedim. sosyal medya hesaplarımı açtım bir hafta olmadan bana mesaj attı ki sensiz yapamıyorum olmuyor zorlanıyorum diye. sevdiğim için tekrar görüşmeye başladım. tam bir buçuk sene böyle devam etti. bu süre zarfında bende kpss hazırlanıyordum ama atanamadım. hiçbir problem yoktu aramızda. çok ama çok iyi anlaşıyorduk. maddi manevi her anlmda destek oldum. hiç yalnız bırakmadım. hep derdi ki sadece sana yenildim. senden başka kimse anlamadı beni. işte ramazan bayramından sonra buluştuk sımsıkı sarıldı bana, güldü falan. akşam eve geçince bana mesaj attı olamayız biz. seni çok ama çok sevdim kalbime gömdüm. kurbanda nişanlanacam diye. heryerden sildi beni. sonra profiline kalp ekledi. iki hafta önce bana mesaj attı özledim seni diye. hayatında biri varken bana mesaj attı diye engelledim. ve o mesajından tam bir hafta sonra geçen gün nişanlandı. bekliyordum lakin inanamadım. bir haftadır ağlıyorum. özgüvenim kırıldı. 27 yaşıma basacam ve beni böyle yarı yolda bıraktı, yarım bıraktı. ve o kadar mutlu fotoğraflar atmıştı ki. inanamadım. şimdi sorum bundan sonra ne yapmalıyım. o beni bırakıp her fedakarlığıma rağmen beni bırakıp yoluna bakmışken ben ne yapmalıyım, nasıl toparlamalıyım. nasıl bilmiyorum. sadece dua ediyorum

zaten bunlar hep soru işaretimdi. ama önyargılarını kıracağımı düşünürdüm. ama sonu böyle bitti

Hala sevmiyorsundur umarım. Adam seni maddi manevi kullanmış resmen. Sırtını dön, yoluna bak. Mutlu olmayı sen de hakediyorsun, o yüzden onun mutluluğuna bakıp ağlamak yerine kendi mutlu hayatını inşa etmeye başla.
Bir daha sana yazarsa da heryerden engelle, rahatsız ederse savcılığa kadar gideceğini söyle.

zaten bunlar hep soru işaretimdi. ama önyargılarını kıracağımı düşünürdüm. ama sonu böyle bitti

Bu önyargıyı kırsan da adamların kafa kapalı, bunun sadece ırkçılıkla kalacağını düşünmüyorum yani bu tip insanların IQ su genelde başka tavırlarını da etkiliyor.
Seni sen olduğun için isteyecek insanlarla ol bence kalbini yormak yerine

Belki ömrün boyunca istenmeyen bir gelin olacaktın belki sevdiğin adam bile istenmeyecekti seni artık hayırlısı buymuş umarım seni çok daha mutlu edip o kişiyi aklına bile getirmeyecek bir insanla evlenip mutlu olursun.

gerçekmiş evet. ben sanırdım ki işi zor mesleği zor diye böyle, ama bir ayda nişanlanabilecek biriymiş. ama üzülmemek elde değil.

hala sevmiyorum, sadece kendimi nasıl bu konumlara düşürdüm bilmiyorum çok aklı başında biriydim. ama çok üzgünüm yaaa gerçekten aşırı üzgünüm

sen hiç 1 gece önce sabahlara kadar konuşup , sabah başkasıyla nikahlanana şahit oldunmu ? ben oldum , hiç kimseye birşey olmadı herkes evlendi yeni sayfalar açtı hayatlarında , sence o azmı sevmiştir ? yada kahrolmamışmıdır ? emin ol acıyı tüm iliklerine kadar hissedip dibine kadar yaşayıp sonrada silkelenip ayağa kalktı , sonra allah işte kimsenin ahını yerde bırakmıyor , o yüzden sabret ve zamana bırak acın çok taze ama bu süreçte sana tavsiyem kendini dinleyip sürekli doldurma ki bu süreyi daha çabuk atlatabilesin emin ol mevla sanada bu yaşadıklarının karşılığında gerçekten seni hakeden birini karşına çıkartacaktır ,

Ölümden gayri her şeyin çaresi var. Yalnız sorum şu olacak 4 yılda kaç kez yüz yüze görüştünüz? Hep uzak mıydınız?

hala sevmiyorum, sadece kendimi nasıl bu konumlara düşürdüm bilmiyorum çok aklı başında biriydim. ama çok üzgünüm yaaa gerçekten aşırı üzgünüm
Kendini bu hale sevgin yüzünden düşürdün, yani hatalı değilsin sadece sevmişsin inanmışsın. İnsanlar kötü, iyi niyeti ve sevgiyi çok kolay suistimal edebiliyorlar. Buna da tecrübe olarak bak, kendine de hayata da küsme. Her insan bir değil, yeni insanlar karşına çıkacaktır, şans verip iyi analiz edersin.

zaten onun umrunda olmadı o hayatına baktı. acım taze ama sanki hep böyle devam edecek gibi. aynı adama defalarca yenilmek bilmiyorum kendime de çok kızıyorum.

Ailem seni istemiyor nişanlanacagim diyen bu sebepten ayrıldığınız o arada başka başka insanlarla görüşen adamin bir sözüyle geri dönmeniz hata olmuş zaten. O zaman geri dönmeseydiniz şuan başka bir yerde olurdunuz

Nişanindan 2 hafta önce size mesaj atacak kadar da karaktersiz.

Klasik şizofren erkek tipi... hep dertleri ve bahaneleri vardır. Maalesef sevilmemiş sadece ihtiyaç halinde can simidi olmuşsunuz. Unutun gitsin daha çok gençsiniz....

manyak mı bu sevdiğin kişi..dengesiz dengesiz..ayran gönüllü..önceleri aramış senden iyisini bulamış sana gelmiş ama sonuncuda aradığını bulmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…