sevdiğim başkasıyla nişanlandı?

Evet dediklerinizde hem fikiriz ama yaşayınca, sevince insan bir damlayı bile umut olarak görüyormusum. Hakettim evet kesinlikle hakettim ama ortada bir hak yeme durumu yok diyemezsiniz. Hadi ben gözümü karartmisim. Herseye saf salak olarak, ilk olduğu için tecrübesiz olduğum için inanmıştım. Peki onun bilerek devam edip beni kullanması hak değil mi. Neyse yine de yorumunuz için teşekkür ederim. Saygı duyuyorum.

benimde eskisi askerdi ve aynen onun özelliklerini anlatmissin bir ara benmiyim bu ya dedim neyse tatlım inan geçiyor valla bak hayatına bir anda biri giriyor ve geçiyor iki günde
Keşke bunları tek ben yaşasaydım başkası da bu kadar üzülmemis olsaydı. Ama görüyorum ki çok bu durumu yaşayan varmış. Allah sabır versin. İyilerle karşılaştırsın.

Ayni durumda bir kiz olsaydi, ne yapar eder ailesini ikna ederdi. Erkekler boyledir iste, zora gelemez. Ayrica seni sevse baskasiyla nisanlanamazdi. Ne seni ne de o nisanlandigi kizi sevmiyor. Mantik evliligi yapiyor. Sen de artik kendini dusun, birdaha elin ogluna kendini boyle kaptirma. Sana deger veren, senin icin fedakarlik yapan insanlara sans ver

Bakın aşkı sevgiyi bilmeyen insan değilim eşimle aşık olarak evlendim ama aşk böyle birşey değil emin olun. Ayrıca adam sizi kandırmamış, seninle evlenicem dememiş, başkası ile görüştüğünü bile söylemiş. O yüzden önce kendinize dürüst olun. Hani diyorsunuz ya o yapmasaydı kolay kolay hiç bir bekar erkek her yaptığına eyvallah eden beğendiği bir kızı hayatından çıkarmaz. Dua edin daha çok pişman olacağınız şeyler olmamış.Artık sizin yapmanız gereken önünüze bakmak ve hatalarından ders çıkarmak.

Benim bir erkek arkadaşımda daha ben ayrımları bilmediğim bi zamanda alevi olduğu için benden ayrıldığını, ailelerimizin bu durumu kabul etmeyeceğini öne sürerek ayrıldı. Bu yüzden aşırı üzülmüştüm. Ama inanın seven insan gerçekten terketmez.. Mücadele eder.. iki arkadaşım da ayrimlara rağmen evlendi aileleri ikna ettiler düşünün.. hatta bir arkadaşımın ailesi aşırı muhafazakar olmasına rağmen.. Yani imkansızdı olamadı hikâyesinden çok karaktersizdi terketti gerçeğini kabullenip daha çabuk kendinizi toplamalisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…