- 21 Temmuz 2018
- 6.989
- 20.859
-
- Konu Sahibi Kafayiyiceemm
Tek taraflı aşk yaşamadınız mi ve hiç mi duymadınızBence bu aşk değil psikolojik bir şey. Gerçek aşk karşılıklı olandır. Tek taraflı sevmek sadece psikolojik bir durumdan ibaret.
Yaşadım ama artık saçma geliyor böyle şeyler.Tek taraflı aşk yaşamadınız mi ve hiç mi duymadınız
Taam.Sizce güzel miyim diye bir şey sormadım ayrıca sizi ilgilendirmez
Haklısınız değmez ancak düşüncelerimi durduramıyorum sanırım intikam almak istiyorum.Gerçek ask böyle zorlama bir şey değil. Bosta kaldikca size haber gondermis siz de her seferinde oltaya gelmissiniz. Kafaya takmaya bile degmez
Ay ne intikamı ya siz iyi misiniz?Haklısınız değmez ancak düşüncelerimi durduramıyorum sanırım intikam almak istiyorum.
Adam zenginmişAy ne intikamı ya siz iyi misiniz?
Adamla sanki sevgili olmuşsunuz, nişanlanmışsınız da masada bırakıp kaçmış gibi bir hallere girmişsiniz. Ne yaşadınız da intikam alacaksınız?
Ya hayır sonuç olarak beni kandırdı duygularımla oynadı 4 aylık konuşma içerisinde beni sevmemesine rağmen kalbinde başkası olmasına rağmen bunları hiçbir zaman bana açık açık söylemedi ve ona güvenmiştim.Ay ne intikamı ya siz iyi misiniz?
Adamla sanki sevgili olmuşsunuz, nişanlanmışsınız da masada bırakıp kaçmış gibi bir hallere girmişsiniz. Ne yaşadınız da intikam alacaksınız?
Evet bir çok adam var parası olan benimle konuşmak isteyen ama ben 1 senedir birine parası için takıntılıyım aynenAdam zenginmiş
Her flörtle ciddi ilişkiye girme zorunluluğu mu var?Ya hayır sonuç olarak beni kandırdı duygularımla oynadı 4 aylık konuşma içerisinde beni sevmemesine rağmen kalbinde başkası olmasına rağmen bunları hiçbir zaman bana açık açık söylemedi ve ona güvenmiştim.
Cidden takıntılı tiplerden korunmak da zor. İki flört ediyorsun dört ayda intikam naraları atıyorlarAdam zenginmiş
Bana gelip ciddi olduğunu artık benimle yeni bir sayfa açmak istediğini söyledi bu kandırmak oluyor eğer gerçekten isteseydi düşüncesi değişmezdi çünkü gayet iyi ilerliyordukHer flörtle ciddi ilişkiye girme zorunluluğu mu var?
Flört eder olmaz, sevmez. Devam etmek istemez. Biter gider. Bunun neyi kandırmak? Bunun neyi intikama gidiyor. O zaman herkesin intikam almak için bekleyen bir düzine exi olurdu
Takıntı zaten bunun farkındayımCidden takıntılı tiplerden korunmak da zor. İki flört ediyorsun dört ayda intikam naraları atıyorlar
BinlerceEvet binlerce adam var parası olan benimle konuşmak isteyen ama ben 1 senedir birine parası için takıntılıyım aynen
Nişan atanlar, uzun seneler sevgilisi tarafından yarı yolda kalanlar ya benim ya kara toprağım desin. Boşananları da yakalım.Bana gelip ciddi olduğunu artık benimle yeni bir sayfa açmak istediğini söyledi bu kandırmak oluyor eğer gerçekten isteseydi düşüncesi değişmezdi çünkü gayet iyi ilerliyorduk
Hayır adam ilk bir haftadan sonra yüz vermemiş zaten. Eski konularında yazmış. Azarlamalar, telefon açmamalar, cevap vermemeler falan. Takıntının da üstünde bişey bu. Saplantılı davranışlar.Cidden takıntılı tiplerden korunmak da zor. İki flört ediyorsun dört ayda intikam naraları atıyorlar
Alt tarafı dört ayda yeni sayfa ciddiyet diyen adamı ciddiye almanız haya başta.Takıntı zaten bunun farkındayım
Size saçma gelebilir ama bu dünyada platonik tonla insan var.Yaşadım ama artık saçma geliyor böyle şeyler.
O belli zaten, reddedilmeye pek alışık olmadığınızdan hırs yapmışsınız. Pek çok kadın bu durumda. Adam sevmedi, ilgilenmedi diye narsist diyen var. Deccal ilan eden var. Sizinki de masum, kanadı kırık bir aşk hikayesi değil yani, sadece biraz ezmiş bu adam sizi.Evet bir çok adam var parası olan benimle konuşmak isteyen ama ben 1 senedir birine parası için takıntılıyım aynen