Sevdiğim adamı ailem istemiyor

Eski eşiyle adli olarak ne yaşamışlar?
Adli durumu biraz açmam gerekiyor sanırım. Çünkü yazdıklarımdan kendisi ve eski eşi arasında geçen bir durummuş gibi yansımış.
Eski eşi diye bahsettiğimiz kişi bir dolandırıcı. Bütün evrakları tek tek kendim okudum. Ayrılma sebepleri başkalarından para istediğini görüyor ve bunun üzerine tartışmalar yaşanıyor. Bu nedenle ayrıldıktan sonra kadının dolandırdığı bir kişi tarafından açılıyor dava. Evlilikleri sürecinde kadın, benim hayatımda ki insan adına kayıtlı bir telefondan bazı işlemler yaptığı için davaya dahil oluyor. Herkesin ifadesinde kimsenin onu tanimadiginı, hatta eski eşinin bile onun bir ilgisi bilgisi yoktur gibi ifadelerini okudum.

Adli durumu biraz açmam gerekiyor sanırım. Çünkü yazdıklarımdan kendisi ve eski eşi arasında geçen bir durummuş gibi yansımış.
Eski eşi diye bahsettiğimiz kişi bir dolandırıcı. Bütün evrakları tek tek kendim okudum. Ayrılma sebepleri başkalarından para istediğini görüyor ve bunun üzerine tartışmalar yaşanıyor. Bu nedenle ayrıldıktan sonra kadının dolandırdığı bir kişi tarafından açılıyor dava. Evlilikleri sürecinde kadın, benim hayatımda ki insan adına kayıtlı bir telefondan bazı işlemler yaptığı için davaya dahil oluyor. Herkesin ifadesinde kimsenin onu tanimadiginı, hatta eski eşinin bile onun bir ilgisi bilgisi yoktur gibi ifadelerini okudum.
Kadının ifadesi var mıydı?

Eski eşi diye bahsettiğimiz kişi bir dolandırıcı. Bütün evrakları tek tek kendim okudum. Ayrılma sebepleri başkalarından para istediğini görüyor ve bunun üzerine tartışmalar yaşanıyor. Bu nedenle ayrıldıktan sonra kadının dolandırdığı bir kişi tarafından açılıyor dava. Evlilikleri sürecinde kadın, benim hayatımda ki insan adına kayıtlı ikinci bir hattan bazı işlemler yaptığı için davaya dahil oluyor. Herkesin ifadesinde kimsenin onu tanımadığını, hatta eski eşinin bile onun bir ilgisi bilgisi yoktur gibi ifadelerini okudum.
Eski eşinin tehdit edilerek o işlere zorlanmadığından ve o ifadeyi vermediğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?

Yaslariniz nedir? Adli surec nedir?
Ben 30 yaşındayim o 36 yaşında. İkimizde iyi kurumlarda iyi pozisyonlarda çalışıyoruz. İkimizde ailemizden ayrı yaşıyoruz. Adli süreçten de diğer yorumlarda bahsettim ve ana metine ekleme yaptım

Yani bir adam gelip de bana dese ki aile baskısıyla evlendim çok gülerim. Evlenmeseydi aile baskısıyla. Döve döve mi evlendirdiler. Evlenme gibi hayati bir konuda söz hakkı yok, ailesine karşı duramamış,yarın öbür gün sizi savunacağını mı düşünüyorsunuz. Sadece bu yüzden bile böyle birine güven 0.
+1 ve bu adli süreç meselesine takıldım ben de. Ben mesela boşanmış olmama rağmen boşanmış erkeklerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum çünkü boşanma sebebini farklı olarak anlatma ihtimalleri yüksek. Konu sahibi aileniz haklı gibi geliyor bana. Ama tabi hayat sizin. Umarım doğru karar verirsiniz.

Eski eşinin tehdit edilerek o işlere zorlanmadığından ve o ifadeyi vermediğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Diger insanların hiçbiri onu tanimiyor. Ayrıca kadının bir sürü dosyası var. Bunları da araştırdım. Kendi ailesinde ki insanları bile dolandırmış ve devam ediyorda. O dönemde yaşadığı şoku her şeyi etrafında ki herkesten dinledim. Suçu olmadığına yürekten inanıyorum. Öyle bir insan değil çünkü.

Diger insanların hiçbiri onu tanimiyor. Ayrıca kadının bir sürü dosyası var. Bunları da araştırdım. Kendi ailesinde ki insanları bile dolandırmış ve devam ediyorda. O dönemde yaşadığı şoku her şeyi etrafında ki herkesten dinledim. Suçu olmadığına yürekten inanıyorum. Öyle bir insan değil çünkü.
Kadına bunları zorla yaptırmadığını nereden biliyorsunuz diyorum. Kendisi perde arkasında kalıp kadını sürdü belki öne. Ne efendi denilen adamların altından neler çıkıyor. Siz yüreğinizi değil beyninizi devreye sokun bence.

Aile baskısıyla evlilik nedir Allah aşkına buna inanıyor musunuz? Adam evlenmiş sonra anlaşamamışlar gitmiş ayrılmış ayrılırkende sizi buldu belki de eski eşi ile ne yaşamışta mahkemelik olmuş bu çok önemli bir detay. Gerçi siz sorun etmemişsiniz ama aileniz bunu sorun olarak görmüş işte. Amcamının kızıda evlenmiş boşanmış eski eşi ile davalık olan adamla evlendi amcam evlatlıktan reddederim dedi kuzenim gitti i*tihar girişiminde bulundu artık edemediler verdiler. Kuzenim mutluymuş gibi yaşamaya çalışıyor ama it gibi pişman. Neden pişman biliyor musun kültür farkı, yaş farkı, edinilen tecrübe farkı. Eski eşin derdi bitmiyor. Adamın çocukları Kv faktörü hala eski gelinde karının aklı. Kuzenim hala seviyor beni diyor sevgi bazen yetmez. Bu arada Amcam kuzenimi verdi ama düğün bitince bize dönüm kızım öldü dedi😢 kuzenimin annesi ile arası iyi amcamın kalbi doğrulmaz.

Aile baskısıyla, sevmeden ve bilinçsizce yaptığı bir evlilik olduğunu söylüyor hep.
Şu kısma hiç inanmadım. Çok klişe. Yetişkin bir erkek aile zoruyla falan evlenmez.

Eski eşi diye bahsettiğimiz kişi bir dolandırıcı. Bütün evrakları tek tek kendim okudum. Ayrılma sebepleri başkalarından para istediğini görüyor ve bunun üzerine tartışmalar yaşanıyor. Bu nedenle ayrıldıktan sonra kadının dolandırdığı bir kişi tarafından açılıyor dava. Evlilikleri sürecinde kadın, benim hayatımda ki insan adına kayıtlı ikinci bir hattan bazı işlemler yaptığı için davaya dahil oluyor. Herkesin ifadesinde kimsenin onu tanımadığını, hatta eski eşinin bile onun bir ilgisi bilgisi yoktur gibi ifadelerini okudum.
Aynen kesin sizin sevgilinizin üstüne kayıtlı hattan eski eşi dolandırmıştır milleti. Buna da hiç inanmadım, eski eşinin böyle bir ifade verdiğine de inanmıyorum. Sevgiliniz bir sürü halt karıştırmış ve tüm suçu eski eşine atmış gibi görünüyor burdan. Aile zoruyla evlendim klişesi bile adamın yalan makinesi olduğunu anlamak için kafi.

Konu sahibi siz gerçekten çok cesursunuz. Umarım şuraya yazdığınız kadardır olay. Aileniz çok haklı.

Konu sahibi erkeklere güvenirken on kere düşünülmesi gereken bir devirdeyiz. Öyle dürüst, olanı olduğu gibi anlatan erkek pek kalmadı. Burada yazılan ihtimallerin üzerinde durmanı tavsiye ederim. Devir çok değişti çok düşünüp ona göre adım atmak lazım. Seviyorum güveniyorum devri bitti maalesef

Ailenin tam olarak itiraz etme sebebi ne? 2. Eşinden neden ayrılmış? Ailenin fikirlerini sakin goz ardi etme. Mutsuz olacagini dusundukleri bir evliligi engellemeye calisiyorlardir. Onlar senin tarafinda. Kör asik olma, mantikli da ol.

Aile baskısıyla, sevmeden ve bilinçsizce yaptığı bir evlilik olduğunu söylüyor hep
Şunu söylemeyen yok galiba. Yukarda da yazmışlar. Bir kadını nikahına kim baskıyla alır ki? Defteri zorla mı imzalatmışlar? Gerçekse de bu kadar pasif bir erkekle olabilecek misin?

Back
X