- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.007
- 598
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Böyle aptalca yorumlar yapıyorsun bende erkek olsaydım bende senin gibi Mallı aldatirdim aralarında olgun beyinli biri yok
Ağzını topla terbiyesizBöyle aptalca yorumlar yapıyorsun bende erkek olsaydım bende senin gibi Mallı aldatirdim aralarında olgun beyinli biri yok
Bence de gece gündüz evde got büyütüp dedikodu yapmaktan beyni yanmış insanları ne yapayımOlgun beyni kapmissin yavru. Bizi ne yapacaksın
Koca yürekli metreshatta tam tersine eşine böylee iyi ol , çocuklarına şöyle sahip çık diyorum .
ParasınıNeyini ozledin?
Evli adamla ne gonlunce gezebilirsin,
ne gelecek hayali kurabilirsin,
ay ne gonlunce bir cay kahve icebilirsin?
neyini ozledin de geri dondun, sen de bir hele?
gencecik kizsin, ne isin olur senin evli adamla, ne diye kendini bu cendereye sokarsin. Asigim bla bla deme rica edicem.
Gece gündüz adamı karısından nasıl ayırayım diye düşünmekten iyidir be metresBence de gece gündüz evde got büyütüp dedikodu yapmaktan beyni yanmış insanları ne yapayım
Sen zaten vatana "millete" hayırlı işler peşindesin haklısınBence de gece gündüz evde got büyütüp dedikodu yapmaktan beyni yanmış insanları ne yapayım
Haklisin abla asla sevgili yapmayan biriydim önceden sonra ailemle ilgili büyük problemler yaşadım sonra bir baktım kendimi bir erkekte buldum sonra da kollarında evli olduğunu öğrendim sonra da .Neyini ozledin?
Evli adamla ne gonlunce gezebilirsin,
ne gelecek hayali kurabilirsin,
ay ne gonlunce bir cay kahve icebilirsin?
neyini ozledin de geri dondun, sen de bir hele?
gencecik kizsin, ne isin olur senin evli adamla, ne diye kendini bu cendereye sokarsin. Asigim bla bla deme rica edicem.
Amacın ne peki adam evli. Sen salak olmayarak bunu idrak edemiyor musun?Onu amacaim yuva yıkmak değil demek için dedim :) salaklar yuvasına geldim resmen
Yeni üye,yeni bir metres konusu.Birkaç gündür baya prim kasıyor böyle konular,aferin kızım sana.İyi eğlencer.Böyle aptalca yorumlar yapıyorsun bende erkek olsaydım bende senin gibi Mallı aldatirdim aralarında olgun beyinli biri yok
Herkesin karakterine göre saygı da bulunurum en azından ben hatamı kabul ediyorum ve bundan nasıl kurtulacağım arayışı içindeyim .Aaa hem metres, hem agzi bozuk.
Yargılamayayım susayım diyorum ama emin ol evde göt büyütüp dedikodu yapan kadın olmak, birinin 2. seçeneği elinin altında tuttuğu METRES olmaktan daha iyi :)Bence de gece gündüz evde got büyütüp dedikodu yapmaktan beyni yanmış insanları ne yapayım
Evet öyleyim en azından hatamı kabullenip arayış içindeyim ve çözüm .Sen zaten vatana "millete" hayırlı işler peşindesin haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?