- 4 Ekim 2011
- 1.661
- 0
Ich meine mein fitness studio:))) Der dauert 40 min hin und zurück canimTeskürler sekerimmm :)
hee asoooosimdi anladim haha
Yaaa ondan pismanim ya keske senin gibi corsstrainer alsaydim eve .
kiz nerelerdesin sennnnnnn
özlettin kendini iyice..
yogunsun baya herhaldeee
yaa keske crosstrainer felan alsaydin spor salonu baya uzakmis
ben ilk spora basladigim zaman amazondan spor dvd aldim kendime Bikini fatburner workout mit jennifer hößler.
gercekten cok faydasini gördüm. man braucht dazu ein steppbrett und hanteln onlarida aldim ve hemen basladim spora
ich mache die dvd im wechsel mit dem crosstrainer.
istersen sende al gercekten cok iyi bi dvd, cok terletiyor. hele kadini göreceksin ter icinde kaliyor resmen
neyse benim agzim acildi yine
görüsürüz tatlim
Sevadali 99'u gördün ama buralarda yoksun. Bak peşindeyim 100.3 kiloyum. Az kaldı geliyorum...
Selam Kizlar..Dünkü menüüm
Sabah: 2 dl siyah ekmek + 2 dl kasar peynir + bolca salatalik + 1 kupa siyah kahve
Öglen: 1 kase nesfit
Aksam: bi kepce mercimek corbasi + 1 tabak firinda makarna :26:
Dün toplam 2 litre su icmisimdir ve 1 kupa yesil cay ictim. aksamda biraz chips yedim :26:
Spora da gidemedimarkadasim aldi isden sonra beni ve gezdik ( Bana nazar degdi nazar ( Kendimi cok mutsuz his ediyom böyle ihmat ettigim icin
Bugünde spora gidemciem yarin sinavim var ders caliscam of off
Sınavında başarılar...
Yaptığın kaçamakları unut. Yapamadığın sporu unut.
Şuana odaklan.
Diyetin kaçamaklı olanı makbuldür. Bizi yiyemediğimiz şeylere özlemden korur. Bir öğün kaçamak yaptıysam sonraki gün bunu tekrarlamamaya dikkat et yeter.
Saol Aysel abla. Suana odaklaniyorum ama okadar sis his ediyorumki kendimi harbiden 10 kilo almis gibi his ediyorum. Zaten simdi biraz disari cikdim sabahdan beri bürodayim canim tatli cekdi ama hemen geri büroya geldim.
Ilk baslarda okadar heveslene heveslene gidiyodumki spora aysel abla. Sonra bi ucunu biraktim saldim böyle kendimi
Selam Kizlar..Dünkü menüüm
Sabah: 2 dl siyah ekmek + 2 dl kasar peynir + bolca salatalik + 1 kupa siyah kahve
Öglen: 1 kase nesfit
Aksam: bi kepce mercimek corbasi + 1 tabak firinda makarna :26:
Dün toplam 2 litre su icmisimdir ve 1 kupa yesil cay ictim. aksamda biraz chips yedim :26:
Spora da gidemedimarkadasim aldi isden sonra beni ve gezdik ( Bana nazar degdi nazar ( Kendimi cok mutsuz his ediyom böyle ihmat ettigim icin
Bugünde spora gidemciem yarin sinavim var ders caliscam of off
canimm ne nazari allah korusunn. ben nazara cok inanan biriyim, bilegimde hep bazar boncuk vardir bende. sende hemen tak
menü güzel bu arada, makarnadan sonra bisey yememissin zaten afiyet olsun
viel glück bei deiner prüfung ich drück dir die daumen
Saol canim benim ilk baslarda cok hevesli gidiyordumm simdi okadar nachlassen ettimki kendime inanamiyorum a rtk varyaböyle resmen aklima gelince bi yorgunluk cöküyor bana das macht mich sowas von unglücklich Heute hat auch mein freund gesagt schatz noldu fitness gitmiyon artik 1 bucuk haftadir <<<<<<<<<<<<<<<<< gelde buna cevab ver Bugünde gitmedim eve geldim uyudum hemen. dün geceye kadar ders calisdim baya yorgundum. war nur ne klausur canim ama son güne biraktim hepsini ondan baya bi calismam gerekiyodu.. benimde hep nazar boncuk gümüs kolyem var. hep onu takarim aksamlari haric canim...
Selam Kizlar...
Dünkü menüm..
Sabah: 2 dl siyah ekmek + 2 dl kasar peynir+ bolca salatalik+ bi kupa siyah kahve
Ögle: 1 kase nesfit ardindan biraz yogurt yedim
aksam: 2 haslanmis icli köfte + 2 pirzola + biraz patates salatasi
Toplam 2 litre su icmisimdir belki daha az..
Bugünkü menüm:
Sabah : 2 dl siyah ekmek + 1 dilim kasar peynir
Ögle: 1 brezel 1 kase nesfit
Aksam : 1 tabak yagsiz sadece baharatli manti..
Bugün yine ögle yemeginnden sonra biraz chips kacirdim..
Su 1 bucuk litre icmisimdir simdiye kadar.. Spor YOK YOK YOK......................
kiz ne oluyor sana yoksa motivasyonun mu kacti
gelir yine merak etme. belki sinav stresinden olmustur. ama sporu kesinlikle ihmal etme, irgendwie motivieren yap kendini. bak ben süper leopar desenli bi bikini gördüm ayy sorma bi asik oldum onasimdi daha cok heveslendim
ahh kiyamam ben canima
eger böyle devam edersen kusura bakma sacini basini yolarim, kendine gellll
tatlim cok az yemissin kus kadar, ac kalma sakin. aksam keske yogurt yada salata yeseydin ama doymussundur sanirim
menüler güzel begendim, afiyet olsun. azicik chipsten biseycik olmaz takma.
ama sporu ihmal etmeeeeeeeee
söylemeye hep unuttum vallahi simdi aklima geldi, gecen punkt 12 nachrichten izledim, orda bi kadin tam 60 kilo vermis
nasilmi yapmis hemen söylüyorum
morgens hat sie zwei scheiben pumpernickel brot gegessen (hic yemedim bu ekmegi acaba nasil:26:)
mit frischkäse und tomaten/ gurken felan
mittag hat sie hähnchenbrust mit gemüse gegessen und aksam salat mit einer laugenstange.
yani hep böyle tür seyler yemis. kiz menü aslinda süper dimi bide baksana aksam laugenstange yemis, das heißt dass man das oder brezel essen kann ohne ein schlechtes gewissen zu haben. cok sevindim buna cunku ich liebe laugenstangennnn
artik arada bir aliyorum ve yiyorum.
tabi kadin cok su icmis bide spor en önemlisi.
bi görseydin kadini vallahi sanki icinden bir insan atmis gibi..
neyse kiz ben cok konustum
görüsürüz bebegimm
Kiz vallaha sacimi basimi yol raziyim söyle beni iycene bi yola getir..
yarin beni zorlayinnn yarin aksam Allahdan bi mani cikmazsa gitcem
Kiz pumpernickel brot Allahin nimeti tamam ama tadi hic güzel degl .............. Ben hic sevmiyom cok kuru bi tadi var. Kaloriside az degl aslinda. Bende artik bauernbrot aliyom ondan yiyom tek. 80 küsür kalor var bir dilimde reweden aliyom.
Sen müsliyi napdin fitness classic demisin daha ? benim yarin almam gerek. Bakalim hangisi var reweda..
Hadi ya süper vermis kiloyu ben 60 kg versem kuru kemik kalirim 40 kilo olurum :) Pöfss hayali bile güzel :)
Nekadar bi süre icinde vermiski canim söyledilermi ?
canim tam hatirlamiyorum sanirim 1 sene felan sürmüstür:26:
yeni müsli aldim kendime fitnessim bitti artik, Kölln markasindan aldim yoghurt erdbeer sorte.
schmeckt total gut sende dene canim,. habe ich mir im rewe gekauft.
bu bitince artik special k alirim, hep degistiriyorum gördügün gibi
hee bide früchteyoghurt aldim kendime, von zott jogole die diätversion. mit 0,1 % prozent fett.
daha yemedim bugün ara ögün olarak yerim artik.
Canim Ben erdbeer cok seviyom ama böyle müslinin veya yogurtun icinde olan kuru meyvelerde migdem bulaniyor :S das kann ich net essen :S
Benimki bugün bitiyor kanzleidaki bakalim ben ne alcam yarin alirim artikin :))
o yogurtta kac kalori var canim :) Bin so ne kalorienzählerin geworden. aldigim herseyin kalorisine bakiyom ilk hep
tatlim 100 gr sind 49 kalorien. die gesamte packung ist 150 gr. also nicht mehr als 100 kalorien o yüzden aldim. yedim bide bugün
2 tane erdbeer und 1 pfirsich maracuja aldim. 2sini kardesim yemis, bana pfirsich kaldi, tadi süperdi