tatlım maşallah aynı tempoda devam ediyosun hala az yiyosun ve spor yapıyosun tebrikler:) merak ettim yahu şu 5i bir arada çay nasıl oluyo? yoksa dalga mı geçiyosun anlamadım:)) biraz yabancı kaldım buralara takip edemedim kaçırdığım şeyler olabilir:))
nuggetler yagda mi kizarildi yoksaaaaaaaaaa? :O
kiz hem karbonhidrat hemde yagli yemissin oldumu simdiannene söyle aksamlar protein agirlikli yemekler yapsin
ama sporunu begendim tatlim, erimistir yediklerin
croissant ve milka oreo'yu begenmedimyoksa menü güzel canim.
3 parcacik patatesten biseycik olmaz :)
bugünde hic kacamak yok ama cok cok az yemissin canim, ac kalmadin insallah:26:
ama begendim yinede, cok yemekten daha iyi :) ondan önceki gün croissant ve oreo yemissin dengelenmis iste az :)
keske bide spor olsaydi süper olurdu..
aber gefällt mir weiter so
Canim dün aksam calistim orda eritmisimdir umarim biraz sonucda kasseda calisirken sagdan sola hareket ediyon bauchmuskel felan fistan:))
Ondan önceki gün croissant yokdu planda.. Ben ekmegimi götürmüstüm okula arkadasimda bäckere ugramis gelirken banada schoko croissant almis -.-
Saol canimm benim :) BU arada ich glaube ich werde mit dem pulvershake von almased anfangen:)
hadi yaaa, nasil bisey o pulver? hemen googlede arastircam simdi hihi :)
kiz arastirdim simdi azicik, jeder berichtet über seinen erfolg sasirdim vallah acaba gercekten öyle mi:26:
der geschmack soll widerlich sein, aber bei der gewichtsabnahme unterstützen..
Canimm benimmm Nerelerdesin kiz sen bi gidiyon seni burda gören cennetlik :)) Sporu nekadar fazla yapamasamda biseyler yapmaya calisiyoz iste :)
Canim bu ender saracin 5 bir yerde cay icindekiler sunlar:
Alinti:
5'i Bir Yerde Çay Hangi bitki, ne işe yarıyor?
Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.
Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.
Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.
Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.
Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.
Yani dalga malga gecmiyorum kuzum seninle :))
Estafurullah dalga derken; hani 3ü bi arada kahveler oluyo ya,sen de yeşil çay falan içiyosun ama 5i bi arada diye lakap uydurdun falan sandım ne biliim.)) işe yarıyo mu madem?
:))) ben bunu bi ara yine yapmistim canim annemle iciyorduk.. Ve gercekden biraz olsun fark etmisti. tabi devam sürdürmedik herzamanki gibi biraktik öyle..
Ozamanlar kendim kaynatiyordum simdi yap deseler erinirim :)) Bende hazir posette buldum aldim öyle :) bakalim devam sürdürcem simdilik mesela bugün unuttum hic icesimde yok simdi :)
Sifayida kaptim bu sabah uyandigimda. üsütmüsüm sanirim.. Ondan pek canim istemedi suda pek icemedim .. Sende nasil gidiyor canimm ?
bulursam ben de alayım bi içim bakim neymiş:)) geçmiş olsun dikkat et vitamin almıyo musun yoksa? her gün meyve ye aksatma şekerim, dirençsiz kalırsın yoksa. valla ben bu aralar bir hırslanmışım ki sorma canım:)) böyle aşırı derecede taktım yaza kadar en az 80 olcamgünde 3 saat spor yapıyorum, günlük menüm genelde şöyle oluyo: sabah 2 dilim ya da 1 dilim kepek ekmeği, biraz domates-salatalık, 3 zeytin, yarım haşlanmış yumurta, biraz peynir, şekersiz içtiğim için 3 bardak çay. öğlen 1 kase çorba ya da salata ya da 1 küçük tost, akşam salata ya da 2 meyve ya da 1 kase yoğurt ve yanında light bisküvi. bakalım napcam böyle devam edersem, allahhııımm artık zayıflamak istiyorum :))
canim bulamazsan bile posette kendin karistirabilirsin:)
Ne yalan söyleyim almiyom canim meyve yemiyom pek bide buralar buz gibi fena soguk havalar.. Kiz günde 3 saat ne sporu yapiyorsun hele bi anlat :)
Sende bu hirs varken sen yaza birak 80i 70 leri görürsün güzelim:))
leslile sansone 4 ya da 5 mil 1 saate yakın sürüyo , 1 saat kondisyon bisikleti, yarım saat egzersiz hareketleri, yarım saat oryantal:))) çok işe yarıyo yahu:))
Hey Masallahhh kiz nekadar kilo verdin bakim cizelgendeki kiloda degilsindir daha sen kesin :))
wo steckst duuuuuuu?
Burdayim canim.. Bir süre sanirim yazmicam buraya. Ama sizleri takipe gelicem
Bizleri takip etmen güzel ama ara ara senden haber de almak isteriz. Yazmayı a diyeti de bırakma lütfen