Sevdali' nin Diyet Günlüğü

menülerin cok iyi, sadece bunları yer ve 2 saat spor yaparsan kısa zamanda incecik olursun..bundan sonra takipcinim ...

Ayyy INsallahhhh hep beraber incecik oluruz kiz :)) Agzindan bal damliyor vallaha :))

anamm!! hiç ara falan yok..
ölmedin mi açlıktan :)

ya Canim ben gec yiyom hepsini ondan aclik his etmiyom mesela en gec 10da sabah oluyor. ögle 15 gibi aksam yemegiden 18.30 -19 arasi. yani 9 saat icinde tüm ögünleri yiyom :)
kizzzz sadece corbami ictinnnn bende gecen öyle yapmistim, corba doyuruyor ama

kiz aslinda doymadim dün sabah ac ayilar gibi uyandim Ama annem yanina chinesisch pilavi yapmis o knorr cin tozlariyla. beni düsünerek yapmis icine her sebzeden katmis pirasa felan.
Ama ben o cin tozlarindan ( hausgemachte) NEFRET EDIYORUMMM ! bunuda biliyo annem unutmus ama :)) Bende yemedim biseyi bi corba yedim hemen spora gittim sporda 1bucuk litre su icim acligimi bastirdim :))

Dünküü Menüüümm...

Sabah :
- 2 Mehrkornbrötchen + 2 dilim kasar peynir
- Bol salatalik
-1 kupa sekersiz sütsüz kahve

Öglen biseycik yemedim 1 kupa yesil cay ictim okadar sisgindimki sabahdan

Aksam:

- 5 yk kasigi pilav
- 2 yk haslanmis et
- firinda kiyma ve patates yapmis annem. Patlicanda vardi ama ayirdim onlari -.-
2 patates 2 kiyma yedim öyle.
- 3-4 kasik cacik

asooo anladimmmm
tatlim dün cok az yemissin ve baya bi spor yapmissin, bi tartindinmi? gitmistir kesin

Kizlaaaaaar yeni yiliniz kutlu olsunnn nice nice yillara insallahhhh :)

2 gündür giremedimm misafirler vardii hep. Yediklerimi yazmicam kesinliklee yoksa beni kovarsiniz bidaha kabul etmezsiniz :) Dövmekden beter edersiniz :)

Dün yediklerimi yazsam bile oakdar yedimki hangi birini yazim .. :26:

yarin menülerimi yazicam tekrar :)

Önceki günlerde o kadar az yemissin ki bence dün gece yemen dietini sarsmamıstır bugun toplamıssındır umarım

Selam canım iyi yıllarr :) Nasıl gidiyor diye geriye dönüp bir okudum da gayet güzel devam etmişsin görüşmeyeli. Kilo vermedin mi çizelgen değişmemiş canım?

Selam canım iyi yıllarr :) Nasıl gidiyor diye geriye dönüp bir okudum da gayet güzel devam etmişsin görüşmeyeli. Kilo vermedin mi çizelgen değişmemiş canım?

Selam canim hosgeldin tekrar :) Nerelerdeydin yahu :)
Saol sanada iyi yillaar :)

Bayadir tartilmadim canim aslinda ben. simdi yine baya tartilmicam dünkü yediklerimden sonra o tabloyu görmek istemiyorum :))

Dövmeyiz merak etme, kulaklarını çekeriz ama...

Ben de yılbaşı iznini kullananlardan oldum. Yediklerimi utana utana yazdım. Pazar günü gelince koyver gitsin demedim, kaldığımız yerden devam, sen de öyle yapıyorsun, o yüzden bırak pişmanlıkları.

Bu arada kilolarımız çok yakın hadi bakalım kim 2'li rakamları daha önce görecek . 1 2 3 başla...

Evet kesinlik öyle ama bende dün izinliydim evdeydim ve karma karisik yedim. ama bugün full devam aksam sporada gitcem insallah..

Bu arada kilolarımız çok yakın hadi bakalım kim 2'li rakamları daha önce görecek . 1 2 3 başla...

:)) Bu süper oldu iste 1-2-3 basladimmm :)) Umarim ikimizde ayni anda 2li rakamlara kavusuruz :)

Kizzlaaarrr Günaydinnnnnnnn :)) Dün sabah ac karnina tartildigimda kafayi yicekdimm nerdeysee tartim tam tamina 102 kg gösterdi. Bu sabah tartildimmm veeeee 100,5 kg gösterdii.. 500 gram kaldii 2li rakamlaraa :))

Dünkü menüümm

Sabah:
- 1 siyah sandwich ekmek ( Mehrkornbrötchen)
- 1 dl kasar peynir
- bolca salatalik
- 1 kupa siyah kahve

Öglen:
- kücük kase yogurtlu nesfit

Aksam:
- 1 bucuk kepce mercimek corbasi
- 4 catal patates kavurmasi

Vee Veee dün babamin dogum günüydü. en sevdigi pasta cheescake oldugu icin annem almis. ondanda bi dilim yedim..
:26::26:

Bugün aslinda spor günümdü kizlar ama babamin dogum günü oldugu icin evde durdum. tabi isden cikip eve gitmem de gec oldu öylece gidemedim. Bugünde gidemicem spora insallah artik yarinee..

Toplam 2-2,5 litre su icmisimdir. ve 1kupa yesil cay icebildim sadece..:)

Çok az kalmış bu hafta 99.9'u da görürsün umarım

tatlim tebrik ederim 500 gr kalmissssss
o da eriyip gidecek insallah bu hafta icinde
menüyüde begendim und von einem stück käsekuchen bisey olmaz, sahneli pastalardan bin kat daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…