menülerin cok iyi, sadece bunları yer ve 2 saat spor yaparsan kısa zamanda incecik olursun..bundan sonra takipcinim ...
anamm!! hiç ara falan yok..
ölmedin mi açlıktan :)
kizzzz sadece corbami ictinnnnbende gecen öyle yapmistim, corba doyuruyor ama
Ayyy INsallahhhh hep beraber incecik oluruz kiz :)) Agzindan bal damliyor vallaha :))
ya Canim ben gec yiyom hepsini ondan aclik his etmiyom mesela en gec 10da sabah oluyor. ögle 15 gibi aksam yemegiden 18.30 -19 arasi. yani 9 saat icinde tüm ögünleri yiyom :)
kiz aslinda doymadim dün sabah ac ayilar gibi uyandimAma annem yanina chinesisch pilavi yapmis o knorr cin tozlariyla. beni düsünerek yapmis icine her sebzeden katmis pirasa felan.
Ama ben o cin tozlarindan ( hausgemachte) NEFRET EDIYORUMMM ! bunuda biliyo annem unutmus ama :)) Bende yemedim biseyi bi corba yedim hemen spora gittim sporda 1bucuk litre su icim acligimi bastirdim :))
asooo anladimmmm
tatlim dün cok az yemissin ve baya bi spor yapmissin, bi tartindinmi? gitmistir kesin
Tartilmadim güzelim yaa. Buaralar hic gitmiyor galiba. ich merk das von der hose und allem. ondan tartilmak istemiyorum
tatlim tartil bence gitmistir 1 kilo felan. hem motive olursun
öylemi dersin canim bilmiyomki pek bi umudum yok aslinda :) Bakalim. en iyisi pazartesi tartilim ben. oder vorm silvester lieber :))
Kizlaaaaaar yeni yiliniz kutlu olsunnn nice nice yillara insallahhhh :)
2 gündür giremedimm misafirler vardii hep. Yediklerimi yazmicam kesinliklee yoksa beni kovarsiniz bidaha kabul etmezsiniz :) Dövmekden beter edersiniz :)
Dün yediklerimi yazsam bile oakdar yedimki hangi birini yazim .. :26:
yarin menülerimi yazicam tekrar :)
Önceki günlerde o kadar az yemissin ki bence dün gece yemen dietini sarsmamıstır bugun toplamıssındır umarım
Selam canım iyi yıllarr :) Nasıl gidiyor diye geriye dönüp bir okudum da gayet güzel devam etmişsin görüşmeyeli. Kilo vermedin mi çizelgen değişmemiş canım?
Kizlaaaaaar yeni yiliniz kutlu olsunnn nice nice yillara insallahhhh :)
2 gündür giremedimm misafirler vardii hep. Yediklerimi yazmicam kesinliklee yoksa beni kovarsiniz bidaha kabul etmezsiniz :) Dövmekden beter edersiniz :)
Dün yediklerimi yazsam bile oakdar yedimki hangi birini yazim .. :26:
yarin menülerimi yazicam tekrar :)
Dövmeyiz merak etme, kulaklarını çekeriz ama...
Ben de yılbaşı iznini kullananlardan oldum. Yediklerimi utana utana yazdım. Pazar günü gelince koyver gitsin demedim, kaldığımız yerden devam, sen de öyle yapıyorsun, o yüzden bırak pişmanlıkları.
Bu arada kilolarımız çok yakın hadi bakalım kim 2'li rakamları daha önce görecek . 1 2 3 başla...
Kizzlaaarrr Günaydinnnnnnnn :)) Dün sabah ac karnina tartildigimda kafayi yicekdimm nerdeysee tartim tam tamina 102 kg gösterdi. Bu sabah tartildimmm veeeee 100,5 kg gösterdii.. 500 gram kaldii 2li rakamlaraa :))
Dünkü menüümm
Sabah:
- 1 siyah sandwich ekmek ( Mehrkornbrötchen)
- 1 dl kasar peynir
- bolca salatalik
- 1 kupa siyah kahve
Öglen:
- kücük kase yogurtlu nesfit
Aksam:
- 1 bucuk kepce mercimek corbasi
- 4 catal patates kavurmasi
Vee Veee dün babamin dogum günüydü. en sevdigi pasta cheescake oldugu icin annem almis. ondanda bi dilim yedim..:26::26:
Bugün aslinda spor günümdü kizlar ama babamin dogum günü oldugu icin evde durdum. tabi isden cikip eve gitmem de gec oldu öylece gidemedim. Bugünde gidemicem spora insallah artik yarinee..
Toplam 2-2,5 litre su icmisimdir. ve 1kupa yesil cay icebildim sadece..:)
Çok az kalmış bu hafta 99.9'u da görürsün umarım
Kizzlaaarrr Günaydinnnnnnnn :)) Dün sabah ac karnina tartildigimda kafayi yicekdimm nerdeysee tartim tam tamina 102 kg gösterdi. Bu sabah tartildimmm veeeee 100,5 kg gösterdii.. 500 gram kaldii 2li rakamlaraa :))
Dünkü menüümm
Sabah:
- 1 siyah sandwich ekmek ( Mehrkornbrötchen)
- 1 dl kasar peynir
- bolca salatalik
- 1 kupa siyah kahve
Öglen:
- kücük kase yogurtlu nesfit
Aksam:
- 1 bucuk kepce mercimek corbasi
- 4 catal patates kavurmasi
Vee Veee dün babamin dogum günüydü. en sevdigi pasta cheescake oldugu icin annem almis. ondanda bi dilim yedim..:26::26:
Bugün aslinda spor günümdü kizlar ama babamin dogum günü oldugu icin evde durdum. tabi isden cikip eve gitmem de gec oldu öylece gidemedim. Bugünde gidemicem spora insallah artik yarinee..
Toplam 2-2,5 litre su icmisimdir. ve 1kupa yesil cay icebildim sadece..:)
tatlim tebrik ederim 500 gr kalmissssss
o da eriyip gidecek insallah bu hafta icinde
menüyüde begendim und von einem stück käsekuchen bisey olmaz, sahneli pastalardan bin kat daha iyi