Sevdali' nin Diyet Günlüğü

Hosbulduk cok tesekkür ederim sende günlügüme hosgeldin

Tesadüfe bak oysaki dün planimda hic pizza mizza yokdu vallaha :)) karsima geldi ama aksam hicbisey yemedim biraz leblebi yedim bi bardak süt ictim yattim :)
Maalesef canim yok öy le corba siparis edebilecegim bir yer. ama sabahki 2 dilim ekmekden sonra ben zaten baya bi sisiyorum. dün 4. dilim pizzayi zar zor yedim cünkü sabahki kahvaltimdan dolayi. yani simdillik iyi böyle meyveyle :) Baska ne yiyebilirim meyvenin yerine bilmiyorum :)
Evet canim yurtdisinda yasiyorum :)

Selamm Kizlarr :)

Bugünkü Menüm :

Sabah (Saat 10 gibi) -> 1 dl siyah ekmek 1parca kasar peynir.
-> 1 bardak yesil cay.

Ögle : <Bisey yiyemedim Isden erken cikdim kosturdum sadece>

Aksam yemegim saat 16.30 - 17 gibi yedim
-> 1 bucuk kepce mercimek corbasi
-> 2 tane haslanmis icli köfte
-> 2 tane minnacik kizartilmis nuggets.

Ve simdi bi bardak yesil cay icecem tekrar sonraa spor salonuna gitcem bugun spor günüm

merhaba canım günlüğüne şöyle bir bakayım dedim :)
menü güzel ama mümkün olduğunca öğün atlamamaya çalış.

Kizlar spor yarine kaldi ( Birazdan kiz kardesimi arkadasindan alicam mecburen uzakda arkadasi biraz. eve gelim 1 saadimi alicak. sonrada 8de gitsem cok gec olcak spor salonuna

Simdi birde yogurt yicem bugun bi bardak süt icmicem. bitane Bio naturel yogurt yiyip günü kapaticam :)

Güzel gidiyorsun canım yarın spora mutlaka git emi aksatma :) Öğlenleri de yemek yesen daha iyi olur meyveyle geçiştirme meyveleri aralarda ye, yoksa sıkılırsın bir süre sonraa :)

Güzel gidiyorsun canım yarın spora mutlaka git emi aksatma :) Öğlenleri de yemek yesen daha iyi olur meyveyle geçiştirme meyveleri aralarda ye, yoksa sıkılırsın bir süre sonraa :)

Evet spora gidemedigime bugun zaten cok üzüldüm.. vardir bundada bi hayir ne diyim hazirlandim kapidan cikiyodum tam :)
Öglen anca ekmek arasi yeme imkanim var orda. yada etrafda ya dönerci ya pizzaci yada cin yemegi var ve hepsi birer kalori bombasi

Baska ne yiyebilirimki öyle öglenleri canim ya..

Canım evden getirsen olmaz mı yani ne olacak bi sandviç veya nesfit falan yiyebilirsin.

bence de evde yapıp götürsene
mesela salata yap yeşillikli falan içine peynir dilimleri de at
limonunu orada sıkarsın
enfes bir öğle yemeği olur bence

Ya kizlar benim patronlarim ( ikiside bayan ) genellikle biri bisey yerken 3 kisilik aliriz veya getiririz. ben hergün salata götürsem 3 kisilik, ki bu hic sorun degil seve seve götürürümm bi süre sonra sklirlar kesin ve beni kirmamak icin getirme de diyemezler :))
biz kahvaltiyi bile hepberaber yapariz. Mesela mikro dalgamiz yok simdilik veya oocagimiz baglanmadi büromuz henüz cok yeni. Büromuz biraz ilerlesin öglene artik corba felan yaparim daha güzel olur hem :)
Ben aslinda meyveyle sorun yasamiyorum seviyorum öglen meyve yemesini. Ama öglenleri az yedigim icin acaba bi sorun olurmu kizlar ?

Yani sen kendini iyi hissediyorsan akşama da çok acıkmıyorum diyorsan sorun olmaz gibi. Ama normal bi öğün yesen daha sağlıklı olur elbette. Çünkü bir süre sonra bu durumdan sıkılabilirsin ve öğlen pidelere pizzalara sarabilirsin :)) Umarım en kısa zamanda ocak işi hallolur da çorba falan yaparsın en azından.

Evet ocak ve çorba en mantıklısı.Öğlen yemeğin işyerinden deil mi? Sen meyve yemek istesen meyve götürsen patronlarında mı meyve yiyo? Aslında bi bakımdan iyi aile gibi ama bi bakımdanda zor yani öyle bi durum olmasa kepekli lor peynir ve domatesli tost yapabilirdin yanınada ayran iyi giderdi.Ayy bende alemim hee orda lor peyniri yoktur kesin.Kepekli simit hani çekirdekli olanlar oda iyi giderdi.

Insallah Hal olur ocak isimiz getiririm bi tencere yaparim söyle acili bi tarhana corbasi of offf :))))

ayib etttin canimm tabiki lor peynir var burda lor peynir satiliyor burda marketlerde :)) Ama lor peynir yerinde simdi annanemin bastigi köy peyniri olcadi of of offf :))

Evet patronlarimin ikiside abla gibi bana :) Herhalde türk olmalarindan kaynaklaniyor :) Allah bozmaz insallah :)
Biz evden getirmiyozki buraya aliyoz bi kac meyveden meyveligimiz var muztfakda duruyorr öyle :))))

Kizlar bu sabah tartildim ac karnina ( Ki halen kahvaltimi yapmadim ) tarti beni yarim kg fazla gösterdi (((
Ben vermiyomda kilomu aliyom yaaaa yoksa ((((

Maşşalah canım Allah bozmasın.Orda Türklerin birbirine destek olması çok güzel.Ayrıcaa benimde canımm tarhana çekti.

Kizlar bu sabah tartildim ac karnina ( Ki halen kahvaltimi yapmadim ) tarti beni yarim kg fazla gösterdi (((
Ben vermiyomda kilomu aliyom yaaaa yoksa ((((

Okadar takılma tartıya süreklide tartılma dün yediğin pizzalar hala migdende olabilir.Ondan ağır çıkıyo olabilirsin.

pizza pazartesi yedim bugun carsamba erimemismidirki yahu :26:
neyse ben sucu regl lerime atiyim bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…