Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resimleri masa üstüne kaydettim normal bir şekilde sonra dosya yükle diyerek masaüstünden seçiyorum ama bir süre yüklüyor sonra error diyor yaw((
kızlarrrrrrrrrr, bu sağ memem gitgide yuvarlakl portakal gibi bir grüntü almaya başladı sanki... sol daha yayvan duruyor, sağ biraz daha sert gibi.. İkisinin şekli aynıydı şimdi sağ böyle değişti gibi... İnternetten araştırdım capsul mü diye ama capsul de 1 aydan önce oluşmuyrmuş.. Normal mi bu durum acaba?? Protez yuvarlak oldugu için mi böyle gözüküyor acaba? Şeklini almaya mı başladı dersiniz?
Gerçi bugün doktora gittim, bir problemim olmadıgını söyledi.. Çarşamba da dikişlerimdeki bantları aacakmış, o zaman bir sorarım kendisine.. Ancak tecrübeli arkadaşlara sorayım, sizce bu normal midir? Özeellikle yuvarlak protezli arkadaşlarım siz ne dersiniz?
kızlarrrrrrrrrr, bu sağ memem gitgide yuvarlakl portakal gibi bir grüntü almaya başladı sanki... sol daha yayvan duruyor, sağ biraz daha sert gibi.. İkisinin şekli aynıydı şimdi sağ böyle değişti gibi... İnternetten araştırdım capsul mü diye ama capsul de 1 aydan önce oluşmuyrmuş.. Normal mi bu durum acaba?? Protez yuvarlak oldugu için mi böyle gözüküyor acaba? Şeklini almaya mı başladı dersiniz?
Gerçi bugün doktora gittim, bir problemim olmadıgını söyledi.. Çarşamba da dikişlerimdeki bantları aacakmış, o zaman bir sorarım kendisine.. Ancak tecrübeli arkadaşlara sorayım, sizce bu normal midir? Özeellikle yuvarlak protezli arkadaşlarım siz ne dersiniz?
canım bence 11 gün de öyle çok bi zaman değil.benim bugün 3. günüm bitti,ağrılarım azaldı gibi.ama 11. gün erken bence beklemelisin biraz daha.
evet kızlar yeni sorunlarla karşınızdayım. Resimlerisonunda yükleyebildim.. Meme uçlarım aynı hizada durmuyor benim.. Sanki sağdaki protez daha mı aşağıda ne?!! Gerçi eski halleri de simetrik değildi.. Yaw ( Valla bugün baktım daha bir asimetrik mi olmuşlr nee.. Ay bir şöyle keyifle memişlerimin keyfini çıkaramıyorum ben ya(( forumun karamsarı bahtsız bedevisi oldummm yaniii
canım fotoğraflarına baktım gayette güzel görünüyorlar ilk zamanlar kendimde de var olan o asimetri zaman la düzeldi bugün 27.günüm haftadan haftaya o kadar fark ediyorlar ki dün gece ilk defa tam yan yatmaya bile başladım çok şükür.Ameliyat sonrası sürekli açıp açıp bakıyoruz değilmi nasıl görünüyorlar diye hatta evde eşim '' iyiki yaptırdın rahat rahat açıyorsun eskiden zor görüyorduk'' diye dalga geçip gülüyor.işte olduğum günlerde bile ilk zamanlar lavaboya gittikçe bakıyordum açıp halen oradalarmı nasıl görünüyorlar çok saçma beliki ama insan kendini alamıyor sürekli bir kendini inceleme hali içerisinde oluyorsun. ilk zamanlarda meme uçlarım aynı hizada durmuyordu ve sağ daha bir şişti masaj sayesinde şuan simetrikler öyleki ameliyat öncesi biliyorsunki doktor çizim yapıyor evde eşitlenip eşitlenmediklerni kontrol etmek için köprücük kemiklerimin tam ortası yani göğüs kemiğinden bir nokta koydum kalemle mezura ile ölçüm yaptım iki göğüs ucumdan her iki taraftanda ölçtüm 20 cm. geldi sonra tekrar tam göbek deliğinden sağ ve sol göğüs ucumu tekrar ölçtüm aynı oranı bulunca içim rahatladı eşitlendiklerini gözle görebilsende bir şüphe oluyor insanda.Hiç takılma bence zamanla çok değişiyorlar canım güle güle kullan.
sağol canım, insan szilerden duyunca daha bir moralleniyor.. Valla beklemedeyim işte, inşallah gün getikçe daha da iyi olacaklardır.. İlk günlere göre kesinlikle daHA doğallaştılar orası kesin de yanlış bir yerleşme olmaz umarım..
Ne zaman tam olarak yumuşayacaklar acaba canım? Seninkiler ne durumda yumuşama konusunda ?