göğüs altı 76 diye yazmıştım en başta ama demin ölçtüm 78 çıktı allah allah..77 diyelim ortalama.
göğüs çevrem de 82-83 gibi birşey.
Benim gögüs altı çevremde öyle..Ama ameliyattan önceki meme ucu ölçümü hatırlamıyorum malesef.Meme dokum vardı ama benimde B cup tım.400cc lik protezle C-D cup oldum.Yani ili bedene kadar büyüdü diyebiliriz..Büyüklük konusunda senin istedigin görüntü önemli tabi.Mesela ben tam hayal ettigim gibi büyüklükte ve dirilikte gögüslere kavuştum.Alexus arkadaşımızda çok güzel izah etmiş.Bencede 350cc yi rahat kaldırabilirsin gibi geliyor
Asla kocaman olurlarmı diye endişe etme.Hiçbir doktor hastasına yapay duracak,abartı olacak bir sonuç çıkarmaz.Hastası öyle isterse o ayrı tabi..Zamanla gözün alışıyor,ödemlerin gidiyor,protezin aşşagıya dogru inip dogallaşıyor ve gözüne küçük gelmeye başlıyor bunu asla aklından çıkarma.Hiçbir gögüs ilk hali gibi kalmıyor,birinci senesinde bariz çok fazla degişiyor.Üst lobun iniyor yani..Onun için lütfen doktoruna ameliyata girmedende istedigin şeyi iyice anlat.Abartı olmayan,vücuduma yakışacak dolu dolu gögüsler istiyorum de sadece
Dogal gögüsler istiyorum diyince küçük boyut kullanıyorlar genelde çünkü..Hadi inşallah çok mutlu bir sonuç alırsın sende bizim gibi canım
valla kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama kaygım tavan yapmış durumda. Zaten eşim de bir triplere girdi. Böyle dokunsan tersleyecek modda kendileri. Pek konuşmuyor benimle.. O benden daha gergin herhalde. Birşey demiyor, üstüne varmıyorum ama bu durum sanırım benim kaygılarımı arttırıyor. Kararımı verdim,artık geri dönüş yok. Beni hastaneye bu şekilde mi yollayacak bakalım.
Valla zor iş, bazı eşler hemen kabulleniveriyor. O zaman işin daha kolay tabiki . Benim durumum daha karmaşık. Bir kabulleniyor, bir garip davranıyor. :) Allah allah...
Eşler öyle,boşiver takma sen onları..Ameliyata kadar benimkide başımn etini yedi.Birşey olursa ilgilenmem,yok patlarsa yok büyük olursa sen çekersin,ikinci ameliyatı falan yaptırmam diyordu..Tabi daha neler neler..Ameliyat önlügümü giyindim ameliyata gidiyorum adam hala eminmisin diyor düşün yani
Ama tabi sonrasında iyiki yaptırmışız dedi.Hepsi öyle emin ol
Boşver dinleme sen onu,üzerinede gitme sakın.O sessiz duruyorsa sende sessiz ol..Onlarda bizler gibi endişe yaşıyor ve tabi birazda kıskançlık oluyor bu durumda
Hadi yürü arkadaşım,bizler varız sana destek oluruz..Bırak sen,erkek kadınları ne zaman anlamışki bu konuda anlayış bekliyorsun yahu