Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Kv konuları hepsi birbirine benziyor bir çok konuyu okurken AYNI kelimesi çıkıyor ağzımdan. sebepte körkütük kocalar Erkekler annelerinin kötü niyetinin içinde iyi niyet arıyor her zaman. şimdiki kötü kaynanalar da işini biliyor iyi görünüp her şeyi sinsilik kurnazlıkla hallediyor.

Ya ben inanın kv nize hayret ettim..Hayır yani bunca kurnazliga ne gerek var tilki gibi..Sizinle zaten arası iyiymiş adam gibi oyun etmeden kızım sana birşey diyeceğim benim çok paraya ihtiyacım var,gün paranı bana verirmisin ilerde de ben öderim inş elim skışık dese zaten siz verirsiniz.yani bunca tiyatroya ne gerek var?Sevgili konu sahibi eminim şoktasin..Çünkü çok değer verdiğin anne gibi gördüğün kv nin anne gibi olmadığını gordun degilmi?..İnsan hayal kırıklığı yaşıyor gerçekten.cok yanlış ve haksızlık yapmışlar.
Duygularima resmen tercüman olmussunuz. Kesinlikle öyle. Bu aralar herkesin gercek yüzünü görmek beni o kadar sok ediyor ki. Bunlara abla ve agbilerim de dahil. Ve mevzu hep para. Bu paranin gözü kör olsun.

Yerinden firladi catal tabak bardak ne varsa vurdu firlatti. Ben sana daha yeni ne dedim diye bagirdi. Kalkti cüzdaninda kac para varsa filmlerde gibi önüme atti al sana para dedi. Esyalarini aldi cekti gitti.
şu kısmı okudukça senin yerine ben delleniyorum burada.
annen olmasaydı o nesneleri sana fırlatacaktı galiba.
resmen dövmekten beter etmiş seni.
üstelik sen sanki eşine icra gönderen alacaklıymışsın gibi, çirkin çirkin para fırlatmalar vs.

yani oluru yok bunların.

eşin de kvde de hırsız gibi davrandıkları ve haksız olduklarını bildikleri için, seni sindirmeye susturmaya çalışmışlar.

parana el koyan onlar ama
paragöz sen, edepsiz sen, yüzüne para atılan sen,
tabak çanak fırlatılan sen,
anası için kocası tarafından terkedilen sen,
annesiyle beraber hakarete uğrayan sen,
ama trip atan onlar.

her şeyi bu zamana kadar yuttun da bundan sonra kör sağır gibi davranabilecek misin?

Son zamanlarda çok bıkkınim
İş olsun diye herhangi bir şeye emek veremem
Peki eşiniz emek vermeye degermi
en nihayetinde hayat senin
Giden de benden değil senden gidiyor
İYİ DÜŞÜN...

şu kısmı okudukça senin yerine ben delleniyorum burada.
annen olmasaydı o nesneleri sana fırlatacaktı galiba.
resmen dövmekten beter etmiş seni.
üstelik sen sanki eşine icra gönderen alacaklıymışsın gibi, çirkin çirkin para fırlatmalar vs.

yani oluru yok bunların.

eşin de kvde de hırsız gibi davrandıkları ve haksız olduklarını bildikleri için, seni sindirmeye susturmaya çalışmışlar.

parana el koyan onlar ama
paragöz sen, edepsiz sen, yüzüne para atılan sen,
tabak çanak fırlatılan sen,
anası için kocası tarafından terkedilen sen,
annesiyle beraber hakarete uğrayan sen,
ama trip atan onlar.

her şeyi bu zamana kadar yuttun da bundan sonra kör sağır gibi davranabilecek misin?
Doğru söze ne denir....

Normalde çok farklı tavsiyede bulunurdum ama size bambaşka bir şey söyleyeceğim.
Şu durumda alttan alın. Durumlar normale döner dönmez ağır mesafe koyun araya. Bu durumu kendinize döndürebilirsiniz. Eşiniz mesafeye laf eder gibi olursa, gayet safiyane kendime ait olduğunu düşündüğüm para için beni kötü ilan ettiniz, bir daha asla bu duruma düşüremezsiniz beni diyeceksiniz. Yani önce ortam düzelsin, sonra diyeceğini der mesafeyi koyarsınız.

Bazen adamına göre taktiksel davranmak gerekebilir. Böyle minicik şeyde eşinizi doldurabiliyorsa bu kadın, sizi bir lafıyla da boşatabilir gibi geldi bana.
İki secenek var gibi duruyor zaten. Ya simdi afra tafra yapmak ya da alttan almak.
Acikcasi henüz napmam gerektigine kararsizim iyi düsünmem lazim ama sonunda o agir mesafe gelecek.
Bu sehirde yalnizim kimsem yok onlarla da mesafem olursa gidecek hic kimsem kalmayacak sadece buna üzülüyorum. Gercekten kolay degil.

İki secenek var gibi duruyor zaten. Ya simdi afra tafra yapmak ya da alttan almak.
Acikcasi henüz napmam gerektigine kararsizim iyi düsünmem lazim ama sonunda o agir mesafe gelecek.
Bu sehirde yalnizim kimsem yok onlarla da mesafem olursa gidecek hic kimsem kalmayacak sadece buna üzülüyorum. Gercekten kolay degil.
zaten kimsesizsin be canım.
git komşuna güven, onlara güvenme.

Sanmıyorum ama
Olurda boşanmayı düşünürsen babanın parasını kanitlayabiliyorsan tutupta ona buna bırakma
Kuzunun rızkı o
Hani sanmam ama diyim dedim.

Senin yerinde olsam onların yaptığı tavırların 2 katini onlara yaparım. Belliki saçma sapan insanlar onlarda karakter olsaydı böyle davranmazlardi. Ayrıca eşinin yaptıkları zoruna gitse bile umursamaz tavırlar takin çünkü hatalı eşin ve ailesi hele annenin yanında bu şekilde davranması çok ayip. Boşver eşin de öyle davraniyosa davransın hatasını anlayana kadar sende tepkini koy ortaya. Anladığım kadari ile sende çok sessiz ve pasifsin
Sessizim evet karakterim böyle. Bazen ise strateji olarak isime de yaramiyor degil.

sacmalıga bak gune ben giricem ama bu para mevzusundan en son benim haberim olucak sonra boyle artislenmeler falan oldu canım baska kayınvalidenin size sorması lazım boyle birseyi esinizin verecegi karar degil bu kdr anneciyse bir zahmet evlenmeyip dizinin dibinde otursaymıs biz kadınlar daha cok mantıklı dusunuyoruz nedir bu erkeklerin anne merakı ya

çok yazdım ama cidden hala anlam veremiyorum.

düğün için takı almaya kv nin ve eşinin maddi gücü yok mu ki, bu kadar dalavereye bulaştılar?
hem de karısını aldatma pahasına.

düğün zamanı gelince eşin nasıl olsa verirdi takı parasını.

bu kadar kavgaya, tantanaya neden gerek duydular ki?

ilginçler.

Ay ne desem bilemedım ya aynı gundesiniz diye paralar keselerdemı ortak ? Ekonomik şiddet resmen paraları saçmalar falan sen kimsin oğlum ya saçtığın para kaç para ya valla rezillik ya. Bence geri adım atma sen bilirisin tabı yasayanda sensın ama. canım yok mu konu komşu gitme sankı cok lazım kadıa bak haspam.

Annem maalesef ki gitti. Esim onu memleketine götürdü. Arabada konusmuslar biraz ama annem huzurum daha da bozulmasin diye fazla konusamamis. Özürden eser yok. Kendisi de orda simdi. Özür dilemesini söylicem geldiginde bakalim nolacak.
Canım,bak bende başta kepçe filan dedim ama,sana şunu söylemek istiyorum şimdi.Kendimi düşünüyorum,ne yapardım,para işini söyledi ya eşin.Evet çok sinir olurdum.Ama lafın uzayacağını,annemin canını sıkabilecek bir durum oluşabileceğini hesaba katarak,ta o anda duymazdan gelir,ya da tamam konuşuruz der kapatırdım.Çunki annen tarafından bakıyorum,o sofra da lafla bile sorun çıksa kendimi kötü hissederdim.Nitekim lafla da kalmamış,her şey havada uçuşmuş.Böyle olasılıklara karşı baştan öngörün olmalı,aileni zor durumda bırakmamalısın.
Bak annen zaten gidecekmiş,ondan sonra da,o kıymetli anasından doğduğuna pişman ederdim.Ve o paranın 5 10 katını eşimden çıkarırdım.Durum madem buraya geldi,dik dur.Ama özür beklersen,korkarım dilemez,dediğinle kalırsın.Öyleyse ,madem öyle,bende.............. diyerek kurallarını sırala,kv ile bağını koparmasan bile,bu senin avantajın olsun,aksi halde, diyerek eşini ailesiyle alakayı azaltmakla gözdağı ver.Bir şeyleri yeniden yapılandır bu fırsatla.Ama eşinle aranda buz dağları oluşturmadan...

Sanmıyorum ama
Olurda boşanmayı düşünürsen babanın parasını kanitlayabiliyorsan tutupta ona buna bırakma
Kuzunun rızkı o
Hani sanmam ama diyim dedim.
Boşanmayı mı düşünmeli sizce,bütün yollar tükendi yani,çok umutsuz görünüyorsunuz,günlük hayattaki problemleri böyle mi çözüyorsunuz,merak ettim gerçekten.

Boşanmayı mı düşünmeli sizce,bütün yollar tükendi yani,çok umutsuz görünüyorsunuz,günlük hayattaki problemleri böyle mi çözüyorsunuz,merak ettim gerçekten.
Güzel yazıyorsun ama bana göre bunlar gündelik sorunlar değil...
İşin içinde anne olmasaydı bile havada uçuşan tabak çanaklar, yüze fırlatılan paralar kolay affedilir cinsten değil.
Evlilik dengeli olduğunda güzel
Hayır ne kadar katlanılır ki bence boşa zaman kaybı
AMA BENCE...

Back