Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Bu kadar annecil insanlardan nefret ediyorum. O annense karşındaki de senin eşin. İkisinin arasını yapmak gerekir. Ne eşini üzeceksin ne de anneni. Sen hiç kötü bişey dememişsin. Belki sadece tepkin biraz farklıdır ama kocanın bu kadar sinirlenip kalkıp gitmesine sebep olacak bişey yok ortada. Sanki bu anı beklemiş gibi davranmış. Anneme lazımmış düğün için o onda kalsın ben sana ihtiyacın varsa veririm demesi gerekirdi. Ne bilim saçma bir sebep yani. Siz kendinizi suçlu hissetmeyin. İnşallah suçunu anlarda kendini affettirir.

Ya ben inanın kv nize hayret ettim..Hayır yani bunca kurnazliga ne gerek var tilki gibi..Sizinle zaten arası iyiymiş adam gibi oyun etmeden kızım sana birşey diyeceğim benim çok paraya ihtiyacım var,gün paranı bana verirmisin ilerde de ben öderim inş elim skışık dese zaten siz verirsiniz.yani bunca tiyatroya ne gerek var?Sevgili konu sahibi eminim şoktasin..Çünkü çok değer verdiğin anne gibi gördüğün kv nin anne gibi olmadığını gordun degilmi?..İnsan hayal kırıklığı yaşıyor gerçekten.cok yanlış ve haksızlık yapmışlar.

Normalde çok farklı tavsiyede bulunurdum ama size bambaşka bir şey söyleyeceğim.
Şu durumda alttan alın. Durumlar normale döner dönmez ağır mesafe koyun araya. Bu durumu kendinize döndürebilirsiniz. Eşiniz mesafeye laf eder gibi olursa, gayet safiyane kendime ait olduğunu düşündüğüm para için beni kötü ilan ettiniz, bir daha asla bu duruma düşüremezsiniz beni diyeceksiniz. Yani önce ortam düzelsin, sonra diyeceğini der mesafeyi koyarsınız.

Bazen adamına göre taktiksel davranmak gerekebilir. Böyle minicik şeyde eşinizi doldurabiliyorsa bu kadın, sizi bir lafıyla da boşatabilir gibi geldi bana.

Senin yerinde olsam onların yaptığı tavırların 2 katini onlara yaparım. Belliki saçma sapan insanlar onlarda karakter olsaydı böyle davranmazlardi. Ayrıca eşinin yaptıkları zoruna gitse bile umursamaz tavırlar takin çünkü hatalı eşin ve ailesi hele annenin yanında bu şekilde davranması çok ayip. Boşver eşin de öyle davraniyosa davransın hatasını anlayana kadar sende tepkini koy ortaya. Anladığım kadari ile sende çok sessiz ve pasifsin

Ay okurken kudurdummm binbir dolap çevireceğine açık açık kızım gün paralarını toplayalım ikimizinkinide altın alırız deseymıss sayın aç gözlü kv ve kusura bakma ama lüzümsuz kocan! Senın birşeyden habern yok bastan kabul ettirseymiş tamam. Sen haklısın bacım sana kimse sormadan plan yapamaz senın hakkın olanla sıkma cannı

Sen kocan tarafından sana yapılan bu büyük saygısızlığı bundan sonrasındacdaha uyanık olabilmek adına yutarsan, bundan sonran falan olmaz. Bu kadar ağır birseyi kabullenmen hep dahada fazlasını kabul edeceğin anlamına gelir. Senin kocan kendini bulunmaz hint kuması sanıyor. İhtiyacı varsa veririm falan yok daha öncekini bir şekilde almış zaten. İnsanın biraz utanması olur. Ve emin ol bir insanın utanması yoksa ondan hersey beklenir.

Ilk günde paranı isteseydiniz keşke o zaman ikinciye kv nin cesareti olmazdı paranızı götürmeye ...esinizinde yaptığı çok ayıp olmuş hem para firlatmasi hem annenizin önünde yapması sakın alttan almayın hakliyken kendinizi haksız duruma düşürmeyin ..hem suçlu hem güçlü kv oğul ikilisi ...es ailesiyle ne güne girilir ne mal alınıp verilir ne borç verilir çünkü hep siz zararlı çıkarsınız

Gerizekalı kv
Paran yoksa düğüne gitmezsin
İlla gideceksen 100 tl takar dönersin mal.

Başkasının düğünü için hırsızlık yapmış.
Hemde yuva yıkıyor.

Eşin akşam yemeği yemiyor mu?
Salla yemesin. O gelmeden sen oğlunla ye. O gelince de kendine bir çay koy iç. Hiç sallama.

Aaa olur mu hic? Gelin kim oluyormusta ondan para icin izin aliniyormus? Oglusuna soyler gun paralarini ben harcayacagim diye olur biter.

Kayinvaliden cok fena onun yetistirdigi cocukta ortada zaten.

Sucluluk hissetme hatta sende esine kus. Onun ki anne de senin annen anne degilmi annene ne kadar saygisizlik etmis.

Ana ogul terbiyesizin onde gidenleri.

Cok haklisin.O tabagi falan attiginda sende kafasina atsaydin keske.Gun parasi sizin paraniz bu ne ya.Ayrica senin gününün kv olmasi sacma olmus.

senin yerinde olsam böyle parayı mevzu yapıp gunlerce tavır yapan eve gec gelen adamı eve almam o gelmeden kapıları kilitler yatarım naparsa yapsin

Kv deseydi ki kızım paraya ihtiyacım var, bu güne girelim iki tur ben alayım eminim sesiniz çıkmazdı, insan aptal yerine konulduğu zaman sinirleniyor işte ki siz zaten sabır göstermişsiniz. Annenize yapılan çok büyük bir saygısızlık var, eşiniz onu telafi etmeden arayı düzeltmeyin. Burnundan getirin, o size değil siz ona tavır yapın. Ve o verdiği parayı asla geri vermeyin yoksa bundan sonra her para işinde aynı tavrı yapar, nasılsa bozuşunca geri alırım diye. Süründürün, tavrın alasını yapın, hem ona hem kv ye, bu şark kurnazlığı hiç hoş bir şey değil

Bu sefer evinde agirlayamadi cünkü komsular evimi görmek istediler.
Acik acik telde unuttugunu söylediginde ihtiyaci oldugunu söyleseydi verirdim tabi.
İhtiyac oldugunda hediyelik bilezik ve bi kac altin verdigim oldu. Özel günlerinde sıkısık oldugunu bildigimde para verdigim oldu. Gercekten anlayamiyorum.

Birinci turda pek katilamadim hava sartlarindan dolayi parayi bizzat götüremedim benim yerine annesi götürdü ama parayi hep oglundan aldi alamadigi zaman ise esim sonradan ödedi fazla fazla.

Gene diyebilirdi komşulara gelinim müsait değil gibi bir bahane uydurabilirdi.
Gerçekten hiç yoktan bir şeyden huzurunuz kaçmış.
Esinizi seviyor ve değer veriyorsanız bence ona bi mesaj atın.
Çocuğunuzu da annenize bırakıp bi cafe de buluşun konuşun bakalım anlatin kendinizi.
Konuşmadan iletişim kurmadan olmaz ki.
Bir de bebeğini de mi ozlemiyor bu adam hiç anlamadım ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…