Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Dolduruşa gelmesinden kaynaklı canım o dogruyu yanlisi goremiyolar melek saniyolar analarini ondan o.kimbilir neler dedi nasil acindirdi kaynanan kendino.adamlarda saf dusunmeden etmeden tartip bicmeden direk kadina yukluyolar olayi.bu sebepten cok yuva yikiliyo yani.allah islah etsin boyle fettan lari
Aminn benimkinide insallah.:dua:

Dibine kadar haklisin. Insanlar ne kadar zorlasti ya ne gerek var bir insani hakli oldugu halde bu kadar dislamaya? Ne geciyo bunlarin kafalarindan?
Sakın önce siz yumusamayin hatalarindan derslerini alsinlar önce.
Bu dislama olayi en kötüsü cünkü burda kendi ailemden hic kimse yok. Esim icin yurtdisindaki hayatimi biraktim geldim. Artik pismanim dedigimde cok yakaliyorum kendimi.

Kızma lütfen bana hep sen hamilesin dua beddua ederken dikkat et diyorlar son zamanlarda öyle içten söylediğim bişey var ki Rabbim huzur bozanlara huzur vermesin ve böyle suçsuz günahsız yere surat yapan o pislik kocalara da kalbine göre versin.
Amin! Baska ducek bisey bulamiyorum ben de. Gelecek gelininde ve damadinda görmesini ve kiymet bilmesini istiyorum sadece.

Ben olsam evinizde bir yere koyardim o parayi. Sonrada telefon acardim kizim parani suraya kaldirdim derdim. Kayinvalide biraz kurnaz sanirim. K.v ve oglu danisikli dogusuklu gibi geldi. Ve sizden boyle bir tepki beklemiyorlardi.
Her bir ufak sey icin yatak odama girer söylerdi emzirirken simdi ise seni rahtsiz etmeyim diye girmedim diyo telde

Ama ben suna inanirim.bi insan ne gorurse genelde onu uygular. Ozellikle kaynana gelin iliskilerinde.tabii birazda insanin vicdanına karakterine bagli.bu durumda neyse.sizin kv de o potansiyel yokmus olumlu yaklasamadigina gore
Kp nin yaptigi hatalari hep kv den bilirlermis eskiden. Su an bana yaptigi farkli degil. Benim esimi doldurup da üzerine salip ve parayi geri aldirtdigimi düsünuyor muhtemelen.
İnanin olumlu yaklastigi o kadar cok durum oldu ki bu yüzden bu kadar hayretler icindeyim. Bu daha cok koydu.

Ne terbiyesiz,seviyesiz bir anne ve onun yetiştirdiği terbiyesiz haddiz öküz bir evlat kocanız.Sizin yerinizde olsam gün parasını aynen masanın üstüne koyar, eşyalarımı alıp o evden çıkardım.
Bunca dert icinde yazdiklarinizla cok güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün öküz kismi cok hosuma gitti

Kp nin yaptigi hatalari hep kv den bilirlermis eskiden. Su an bana yaptigi farkli degil. Benim esimi doldurup da üzerine salip ve parayi geri aldirtdigimi düsünuyor muhtemelen.
İnanin olumlu yaklastigi o kadar cok durum oldu ki bu yüzden bu kadar hayretler icindeyim. Bu daha cok koydu.
Kimseye guvenilmez.iyi niyetin ede ben bunu ogrendim.dost dersiniz yanılırsınız, anne sanarsiniz yine yanilirsiniz.kimseye guvenmeyin guleryuzune iyi niyetli görünüşüne. Sizin tek anneniz var onun gibide kimse olamaz bence.

Kocanız hep böyle psikopatça hareketler yapar mı hep böyle midir yoksa anası mevzu olunca mı şarteller attı?
Gerçekten sövmemek için zor tutuyorum kendimi.

Konu sahibi siz rahat olun çünkü dibine kadar haklısınız.
Zaten bir gün paraniza konmuş kv.
Ona ses etmemişsiniz.
Hayır madem digerine de konacak o zaman gene evinde agirlasaydi veya açık açık deseydi kızım gün parasını ben alayım her şeyi de ben hazirlayayim ihtiyacım var falan deseydi siz sanki vermeyecek miydiniz ?
Bir de siz bu gittiğiniz günlere para götürdünuz mü peki ?

Bilerek alıp goturmus çünkü başka türlü diyememiş ama bu da çok çirkin bi yol çocuk kandırır gibi. 500 600 tl önemli bişey mi yapicaktiniz o parayla merak ettim. Bi de yani eşiniz 2 şeye kızmış 1 yetemedigini dusundurmussunuz 2 annesine hırsız muamelesi yaptığınızı düşünmüş 2 tarafta da suç var geçmiş olsun

Back