Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Yaaa çok afedersiniz ama yuhh diyorum.. Ütü masası yamultmak nedir? Allah korusun bu işin sonunda size veya evladınıza bi zarar verebilir.. Sizi dövebilir, çocuğunuzu dövebilir..

Ailenizden ayrı gurbetteymişsiniz bide.. Kıyamam size yaa.. Terbiyesiz, merhametsiz, vicdan yoksunu insan..

Durum bu kadar vahimse ciddi bi adım atmak lazım aslında, aklının başına gelmesi için.. Tabii kendi hayatınız için en doğrusunu siz bilirsiniz..

Bazen öyle yorumlar geliyor ki yapmayi istemesem de mecburen esimi savunmak zorunda birakiyorsunuz. Egri oturup dogru konusmak lazim. Simdi 5 senedir bana insan muamelesi yapmiyor diye bisey yok. Utlu anlarimiz cok dahha fazla.
Hayatimin sadece iki tane kesitini okudunuz diye nasil bu kadar kesin konusuyorsunuz anlamadim acikcasi.
Cocuguma zarar verecek kadar da bir durum yok ortada sükür. Zararli bir boyut aldiginda elbette icabina bakarim.

Artik yeni yasa cikmis. Cocuk tr de dogsa da annesinden dolayi alman olma babasindan dolayi türk olmaya hakki var. Cok şükür bunu halletmistim. Oglum hem alman hem türk yani. Bu olaydan sonra cizgilerimi net cekecem ve izlicem en ufak düzelme olmaz ise duruma göre bir yol cizecem ins

Kv kp ile iliskim hala iyiydi hatta özellikle kv ile fazla iyiydi. Fazla muhabbet tez ayrilik hesabi...fazla taviz verdim gercekten bir anne gibi gördüm fazla samimiyetten dolayi kendinde bu hakki gördü ne yazik ki...son zamanlarda bi tuhafti ama yersiz sekilde laf vuruyordu...

Dogru diyorsunuz. Lanet olsun icimdeki insan sevgisine. O umut yok mu insanin icinde. Seviyorsunuz ve umit ediyorsunuz. Gercekler cok aci. Katiliyorum.

püfff o kavganın üstüne sen anneni o arabaya nasıl koyarsın yani bın otobuse git anenenle cocuk okulu yoksa yada bındır otobuse ben olcam o damadın arabasına bile binmem yanii o kvag üstünee

püfff o kavganın üstüne sen anneni o arabaya nasıl koyarsın yani bın otobuse git anenenle cocuk okulu yoksa yada bındır otobuse ben olcam o damadın arabasına bile binmem yanii o kvag üstünee
Annemin yükü cok fazla ve agir ve otobüsle gidemicek ve yükünü kisa mesafe de olsa tasiyamicak kadar yasli.
Ayrica cok önceden bizzat kendi söz verdi anneme. Yok öyle yagma söz verdiyse pasa pasa götürecek. Hem iyi oldu gözüm görmüyor. Evde oglumla ne güzel takiliyorum iste :)

Kv hanhi yüzle aramış seni?

Evden geri çevirdin diye kıyameti koparmadı mı?

Torunu icin aradi büyük ihtimal.
Hastayim midemi üsütmüsüm sancidan kivraniyorum telime bakamadim hala bana o kadar yazdim aradim ama hic cvp vermedin bilerek yaptin hesabina giriyor. Yari yoldan döndük diyor. Cok sinirlenmis. Nerdeyse kiyameti koparacakti yine. Hic polemige girmedim. Oh canima degsin.

Bunca şekilden şekle girene kadar madem çok ihtiyaçları var gün parasına en başında açık açık söyleseymiş kayınvaliden kızım senin gün paranı ben alayım durumumuz iyileşince benim günümünkini de sana veririz diye. Eşin de atarlanmaya yer arıyormuş valla anlamadım gitti

Haklısın canım hiçbir şekilde geri adım atma. Eşin annesini savunabilmek ve onu kötü göstermemek adına büyük tepki göstermiş senden geri adım atmanı ve sinmeni bekliyor. Sakın bir hata edipte sinme tamam haklısın dermişcesine gönlünü almaya çalışma. Bırak senin bu konudaki kararının net olduğunu anlasın ve yaptığının sonuç vermeyeceğini anlayıp kendi gelsin. Ki haksız dahi olsam ben annemin yanında böyle yaptığı için yüzüne bakmazdım hatasını anlayıp hem benden hem annemden özür dileyene kadar. Sen eşine güzel bir ders ver bence canım.

ah be canım napmışsın sen??
haklısın haklı! o an göre hareket edecektin. gidiyor muydu bıraksaydın gitseydi. yaptıklarını fitil fitil burnundan getireceksin. ailenin yanında terbiyesizce hareketi, senin emeğine çökmeleri, ondan öncede katikulliye getirip paranı almalı çok çirkin çok. en olsam hiçbiriyle konuşmam.

Ayy annenin yanında tabak çanak fırlatmak ne demek ya !!!
İnsan azıcık utanır kasılır ayıp ya !! kv suratına nasıl bakmayı düşünüyor acaba
Ayrıca konunuzda çok haklısınız bir de üste çıkıyor ya hayret birşey !

Senin alışveriş zamanın gelmiş hayatım bence... Yerinde olsam gider çatır çatır harcarim o parayı hic bişi olmamış gibi davranirim isterse bişi desin.. Su üste çıkmak için böle haksizken gürleyen erkek milleti varya bunlara napsan yaranamazsin o yüzden umursamican keyfine bakcan sonunda tıpış tıpış gelcek nasılsa ayağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…