Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Eşin böyle bir tepki veriyorsa konuşukup anlaşılan bir durum.Bu kadar basit.Yüzsüz kadın.

Kv bilerek götürmüş bu bariz belli ama eşinizin yaptıkları aklıma takıldı ne demek eve geç gelip yemek yememek öyle şey mi olurmuş

Aile arasında paranın lafı olmaz,birde kayinvaliden olmasaydı o komsular sana gelemezdi zaten. Ama olan olmus,bu olayın ustunde durmayıp unutmak lazım

Aile arasında paranın lafı olmaz,birde kayinvaliden olmasaydı o komsular sana gelemezdi zaten. Ama olan olmus,bu olayın ustunde durmayıp unutmak lazım

Pardon Kaynana mıısnız?
Hayatınızda kul hakkı diye bişey duydunuz mu hiç?
Aile arasında derken hangi aile?
Akrabalar komsular da girebiliyo mu o aileye
Fe suphanallah

Aile arasında paranın lafı olur,mesela ben çocuklarımın biriktirdiği ve saklamam için bana verdiği harçlıkları bile,benim parama karışır,yanlışlıkla harcarım diye isimlerini yazdığım zarflara koyarak ayrı saklıyorum.Ve onlara diyorum ki,ilerde yetişkin olduğunuzda birbirinize hediye alıp verebilirsiniz,ama eğer borç diyerek bir kuruş bile alırsanız,mutlaka geri ödeyin.Şimdi bile bazen birbirlerine kendi çaplarında borçlanıyorlar,geri ödemelerini takip ediyorum.Ve çokta iyi yapıyormuşum.Bu ayrımı farkettirmeyen aileleri ve yetiştirdiklerini görünce kendimle gurur duydum şimdi...

Pardon Kaynana mıısnız?
Hayatınızda kul hakkı diye bişey duydunuz mu hiç?
Aile arasında derken hangi aile?
Akrabalar komsular da girebiliyo mu o aileye
Fe suphanallah
Hayır gelinim canım. Ortada kul hakkı kalmamıs çunku adam parayı getirmiş vermiş.
Ayrıca ortada bi aile var, yoksa sen evde kaldında aile tepkin bu yuzden mi canım?

Aile arasında sinsice plan yapıp, paranın üstüne konmak, bir de unutmuşum diyerek bunu meşrulaştırmaya çalışmak olmaz.

İnsanca derdini anlatıp istedi, geri ödeme sözü verdi de, konu sahibi mi mesele yaptı sanki.

Lafı güzaf işte

Allaha havale et bunlari bak nasil degisicek isler cok ayip ya

Çüş yani hem suçlular hem güçlüler, o para senin hakkın senin günün çünkü ne hakla götürüyor parayi (unuttugunu sanmıyorum) bi de üstüne tepki verince küsüyor tuhaf insanlar. Ya eşine ne demeli o parayı annesine verecekse bile sana sormaliydi durumları bu ara iyi değil düğün var falan o alsın parayi diye ( ki böyle bir durum da ben ancak borç olarak verirdim yani geri ödenmek üzere) . Bence alttan alma, çünkü haklı olan sensin ve bir daha o gurgusuz kv'nin olduğu bir güne girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…