• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ses teli nodulu tedavisi olanlar

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
Merhaba hanimlar, eşimde ses teli nodulu cikti yaklasik 10 tane cevresinde veya kendisi bu ameliyati olan ya da tedavi gormus olanlardan fikir alabilir miyim? Cok yaygin degil kimseden fikir alamadik konu hakkinda

Been. 🖐🏻 Çok basit bir operayon. Ama genelde ikiz olurlar karşılıklı. Ses tellerinin kapanmasını engellediği için de çatallaşma ve ses kaçışı/ ses tonu ayarlayamama olur. Sonrasında 1 hafta konuşmuyorsunuz o zordu. 🤣

Been. 🖐🏻 Çok basit bir operayon. Ama genelde ikiz olurlar karşılıklı. Ses tellerinin kapanmasını engellediği için de çatallaşma ve ses kaçışı/ ses tonu ayarlayamama olur. Sonrasında 1 hafta konuşmuyorsunuz o zordu. 🤣

detay lütfen.
nasıl belirtileri oldu?
konuşma uzadığında ses kısılması gibi mi?

peh çok şık.
peki arada bir mi oluyordu? sürekli mi?
kulak burun boğazcıya mı gitcem bunun için?
Sürekli denebilir. Arada bağırabiliyodum ben de tabi 🤣 Ses tam olarak özgü namal sesiydi. Kbb gideceksin yes.

Agri yapiyor muydu sizde noduller yutkunamama vs sikayetleriniz oldu mu?
Yok ağrı yapmaz ama ya yurkunamama da yapmaz benim bahsettiklerim ses telinde olanlar. Ses teli de nefes borunun önünde. Yemek borusunun değil. Başka nodüller vardır belki ses telini de etkileyen. Troit filan kaynaklı olabilir mi? Bilemedim.

Yok ağrı yapmaz ama ya yurkunamama da yapmaz benim bahsettiklerim ses telinde olanlar. Ses teli de nefes borunun önünde. Yemek borusunun değil. Başka nodüller vardır belki ses telini de etkileyen. Troit filan kaynaklı olabilir mi? Bilemedim.
Bu hafta baska bir doktora daha gidecegiz sehir disinda bu soylediklerinizi soracagim. Umarim bir an once cozulur cevaplariniz icin tesekkur ederim

Back