- 30 Ocak 2013
- 29.414
- 43.901
- 798
+1Bosa ve donuna kadar al. Boyle bir adamk sevmeye devam etmen kendine hakaret. Kendine bunu yapma. Ayrica kadinin kocasina da anlat rezil olsun ikiside.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Bosa ve donuna kadar al. Boyle bir adamk sevmeye devam etmen kendine hakaret. Kendine bunu yapma. Ayrica kadinin kocasina da anlat rezil olsun ikiside.
O kadinla zaten ayrildilar yuz goz oldular ben esimi geri istiyrm evet ama onq o kdr iyi davraniyoduki ben 1 gun olsunn oyle esimi gormedum kendime karsi sorsam asik degil sevmuyo cikar iliskisi anlik mutluluk diyo ben napicam bilmiyorum gerckden psikologa gidelim demisdi birlikte bilmiyrm suan bana ne iyi gelir bilmugrm agir seyler yasatti ve az gibu agir sozlerde soyledi ve ben hala ne isyedimi bilmedigim icin kotuyumSiz sanırım eşiniz o kadını bırakıp size dönsün istiyorsunuz
Eski huzur güven yerine gelir mi ???
Boşanıp hayatınıza devam edin
Kadinin kocasina anlaticam kadin i hergun tehdit ediyorum zaten ama kadinn kocasina nasil ulasabilirim acaba bilmiyrm ki yalanliyor yanlis kadinla konusuyosun diyo ama yalan soyluyo ses kaydini komsumdan gidio dinleticem su kendimi brz toparlimde
Bı kendinize gelin bence silkeleninCocuklarimin 1 tanesi 5 bucuk digeri 4 yasinda 1 kiz 1 oglan ne istesem verir vermek zorunda zaten ama ben neden buna alisamiyorum kendimi onsuz bi hayata nasil odaklayabilirim
Sagol canim amin ne diyelimÇocuk var mı?
Çocuklar için endişelendim sadece, siz kendinize gelene kadar onları da gönderseydiniz keşke.
Allah üçünüze de akıl fikir versin.
Boşanma davası üstüne bide tazminat davası ac bı cacık olmaz o adam!danO kadinla zaten ayrildilar yuz goz oldular ben esimi geri istiyrm evet ama onq o kdr iyi davraniyoduki ben 1 gun olsunn oyle esimi gormedum kendime karsi sorsam asik degil sevmuyo cikar iliskisi anlik mutluluk diyo ben napicam bilmiyorum gerckden psikologa gidelim demisdi birlikte bilmiyrm suan bana ne iyi gelir bilmugrm agir seyler yasatti ve az gibu agir sozlerde soyledi ve ben hala ne isyedimi bilmedigim icin kotuyum
Evet esimden boyle bisi asla beklemezdim hem soktayim hem uzgunum hem psikolojim yerle bir hem yemek yiyemiyorum hayattan koptum okula gidiyodym suan gerckden isteklerim maffoldu gelecege dair planlarim btti saskin ve bitkinim ben ayrilsam alisabilirmiyim onsuzlugaBı kendinize gelin bence silkelenin
Böyle yaparak kendinize ve çocuklarınıza eziyet ediyorsunuz
Ver eline valizini az boşanma davani kurtul bence
Çocuklar da yaşları uygun
Okula başlarlar sanırım
Bilmiyorum ben olsaydım ne hali varsa görsün der bırakırdım
Şu an şoktasınız sanırım siz
Nasıl beklemezdiniz yahu?Evet esimden boyle bisi asla beklemezdim hem soktayim hem uzgunum hem psikolojim yerle bir hem yemek yiyemiyorum hayattan koptum okula gidiyodym suan gerckden isteklerim maffoldu gelecege dair planlarim btti saskin ve bitkinim ben ayrilsam alisabilirmiyim onsuzluga
Haklisiniz ...Eski konuna da baktım, şiddet, aldatma, saygısızlık hersey var. Ne bekliyorsun daha adamı bosamak için? Cocuklarının tabak, çanak kırıp kendini tokatlayan bir anneye ihtiyacı yok, saglıklı, aklı başında bir anneye ihtiyacı var. Yazik ya annelerini o halde gören minicik yavrulara yazık. Kendinize gelin bir an evvel ve kafayı tırlatmadan kesin su kangrenli parmağı.
Bunu 1 iliski seklinde yasadigini dusunmek imkansizdi ben belki ben turkiyryr gidince yatip kalkdi bir hayat kadiniyla va diye dusundum bska kisilerdir ayni degildir ama onun iliski kurmus olmasi farkli bir boyut hazmedilir degil elbette suphelerim vardi ama bu derece bir durum dusunmemisdimNasıl beklemezdiniz yahu?
Adamın aldattığını biliyordunuz zaten.