Serophene Kullanıcıları Buyrun Topiğime :)

Bende de prolaktin yüksekliği vardı. Dostınex içiyodum bırakınca tekrar yükseliyodu. Sonra haşimato hastası olduğumu öğrendim. Endoktinoloji doktoru sayesinde. Ve prolaktin yüksekliğim ona bağlı imiş kendiliğinden düştü. Dostınex kullanmadan.
bende dostinex kullanıyorum ama geçen hafta hamile kalmış olabilirim diye kestim almadım sonra hamile olmadığımı öğrendim şimdi ara verdiğim için pişmanım acaba o yüzden mi hamile kalamadım

illaki bir etkisi oluyor ya bildiğin hormon ilaçları kullanıyoruz yani hafif şeyler değil demek vücut bi şekilde tepki verecek bakalım bana ne dicek doktorum adetin 3 günü gideyim diyorum artık yine ilaçla tedavi derse eğer aşılama istiyorum dicem hatta bana kalsa tüp bebek istiyorum da eşim pek sıcak bakmadı
Hakkimizda hayirlisi arkadasim Allah hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin hepimize

ben dostınex i en son gecen sene aralıkda içtim

ama benim prolaktin yüksekliğimin sebebi haşimato imiş

şimdi troid için haşimato için yani euthrox die bir ilaç içiyorum

prolaktinim kendiliğinden düştü

2 kadın doğum 2 tüp bebek 1 endokrin doktoru bilemedi haşimato olduğumu

en son hizmet hastanesi endokrin doktoru bildi

hiç bir doktor bu yüzden hamile kalamazsın demedi

saçma sapan tedaviler uyguladılar bilmeden

düşünsenize sebepsiz kısırlık tüp bebek dedi bir doktor

ve yaptırsamda tutmayacaktı endokrin doktorum dedi

Ama bugun ilacin 7. Gunu o yuzden ve ilk gunler bile bu kadar degldi agri

canım ben ilk 2 ay ilaç ve iğne kullanırken adet görene kadar kasıklarım hep ağrıdı hatta bazen baya şiddetli ağrılar oldu..Hamile kaldığım ay ise ara ara kasık ağrısı oldu tek bir tarafta sağda..belki bu sana yardımcı olur ama ben anlayamadım kan testine kadar..

canım ben ilk 2 ay ilaç ve iğne kullanırken adet görene kadar kasıklarım hep ağrıdı hatta bazen baya şiddetli ağrılar oldu..Hamile kaldığım ay ise ara ara kasık ağrısı oldu tek bir tarafta sağda..belki bu sana yardımcı olur ama ben anlayamadım kan testine kadar..

Cok tesekkur ederim bende doktor 2 yumurta gelismis bri sagda biri solda demisti o yuzden olabilir belki ama cok saol haftaya sali test yapic sonucu paylasirim insallah guzel haberlerle sen tedavi ile mi hamile kaldin

Cok tesekkur ederim bende doktor 2 yumurta gelismis bri sagda biri solda demisti o yuzden olabilir belki ama cok saol haftaya sali test yapic sonucu paylasirim insallah guzel haberlerle sen tedavi ile mi hamile kaldin

ben 2 ay tedavi gördükten sonraki ay tedaviyi bıraktım..o bıraktığım ay tedavisiz hamile kaldım

özel oluyor demekki cnm değil mi yani benden doktorum istemedi sadece guatır mı ne o varmı dedi boynuma baktı onun için test istedi başka da istemedi ama ben kendim istesemmi diyorum yalnız çok akıntım oldu benim ya bide sarı akıntı onunla ilgili bişi olabilir diyorum

1 ay klomen ve çatlatma iğnesi 1 ay da serophene ve çatlatma iğnesi kullandım..eşimin spermiyogram sonucu iyiydi o yüzden ona bişey uygulanmadı
ali fuattasın sanırım dimi canm ben de ona gidiyorum daha ilk ayımız bu serophene ve çatlatma iğnesi verdi bana da ama olmadı adet oldum ve yarın gidicem yine bakalım bu kez ne dicek ben aşılama yaptırmak istiyyorum diye sorucam sen ikinci ayda serophene kullanırken mi hamile kaldın cnm birde senden tahliller istedi mi hormonlarla ilgili benden istemedi de

ali fuattasın sanırım dimi canm ben de ona gidiyorum daha ilk ayımız bu serophene ve çatlatma iğnesi verdi bana da ama olmadı adet oldum ve yarın gidicem yine bakalım bu kez ne dicek ben aşılama yaptırmak istiyyorum diye sorucam sen ikinci ayda serophene kullanırken mi hamile kaldın cnm birde senden tahliller istedi mi hormonlarla ilgili benden istemedi de

canım ben kan ve hormon testlerini, spermiyogramı, rahim filmi (hsg) ve MR sonuçlarının tamamını eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırıp ali fuat beye götürdüm..serophene i bıraktıktan sonra hamile kaldım canım ama ben ameliyat da oldum ali fuat beye..şu an sinan beye gidiyorum hamile kaldığımdan beri..

serophene yi neden bıraktın cnm kaç ay kullandın da bıraktın mesela ben sadece ve ilk defa bu ay kullandım 2 yumurtan var dedi ali fuat ama yine olmadı benden geçen ay test falan istemedi neden acaba ben kendim mi söylesem ki test yapalımmı diye ne ameliyatı olmuştun cnm merak ettim sanırım baya memnunsun doktordan bende methini çok duydum o yüzden ona gittim

bende başta ofm ye gittim orda ilter bey bana rahim ağzında yara dedi gel yakalım dedi sonra derya doktora gittim oda polip dedi gel alalım dedi :)) sinirler altüst tabi benim en sonunda alifuat ı duydum çok kişiden namını ona gittim oda hiç bişi yok dedi direk yumurtlama takibi yapıcaz bakalım dedi ama yumurtlama takibi de olmadı

serophene yi neden bıraktın cnm kaç ay kullandın da bıraktın mesela ben sadece ve ilk defa bu ay kullandım 2 yumurtan var dedi ali fuat ama yine olmadı benden geçen ay test falan istemedi neden acaba ben kendim mi söylesem ki test yapalımmı diye ne ameliyatı olmuştun cnm merak ettim sanırım baya memnunsun doktordan bende methini çok duydum o yüzden ona gittim

1 ay klomen 1 ay serophene kullanıp bıraktım tamamen psikolojik nedenlerden..laparoskopi ve histeroskopi oldum ben tüplerimin ikiside tıkalıydı ve %40 oranında açılabilmiş ameliyatla..rahimde çentikli rahimdi, perde vardı onu aldırdım..zorlu bir ameliyattı dedi dr. ve pco vardı bende..ama düşün mucize gibi o %40 lık açıklıkla ve pco ya rağmen oldu çok şükür :anneadayı:

X