- 6 Ağustos 2015
- 160
- 61
- 48
- 35
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Şu anki durumunuz nedir acaba? İnşaallah bebeginizi sağlıkla kucağınıza almissinizdir. Eğer oyleyse lütfen cevap verin birilerinin desteğine ihtiyacim var. Ben de 13+3 gebeyim ilk bebeğimi 21 haftalıkken kaybettim kordonunun sarktigini fark ettim gece servikal yetmezlik dediler. Şimdiki doktorum risklerinden dolayı serklaj taraftarı değil pek. Sadece progestanla tedavi olup 36. haftaları gören varmış. Tabii rahmin boyu kisalmazsa. Şu an ben de çok kararsızım ve bı karar vermem lazım. O yuzden cevaplarsanız çok mutlu olurumDoktorum araştırma hastanesinde prof canım. Dikise çok niyetli degildi risklerinden çekiniyordu pazartesi kontrolünde herşey normal çıktı rahim boyu uzun açıklık yok dikiş yapmayacağım dedi. Ben sürekli yatıyorum hareket etmiyorum hep istirahat halindeyim. Önceki hamileliğinde hareketliydim yaz günüydü düğünü bayramı vs derken hep ayaktaydim rahim boyum ölçülüyordu. Bu defa daha dikkatliyiz bakalım
Hiç ağrın oldumu ameliyattan sonra karnında falanCanım merhaba 36haftalık olcam yarn. Dikişim duruyor 18inde alınacak inşallah
İlk hamileliğiniz de anlaşıldı mı bende 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil bana da olabilir denildi ama net bişey yokHanımlar vende birinci bebeğimi kaybettim bu yüzden şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum ne kadar bekleyeyim bide serklajdan sonra hepmi yatmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?