Serklaj Ameliyatı(Rahim ağzı yetmezliği) Sonrası

Merhaba ilk hafta kasıkda ağrı yaşadiniz mi

Merhaba benim de 17 haftalık kaybım var şimdi yine hamileyim 6 haftalık. Hem T rahim vardı hem de rahim ağzı yetmezliği oldu. Histereskopi oldum ve 11-14 arası önlem amaçlı dikiş atılacağını söyledi doktorum. Ama deli gibi korkuyorum yine kayıp yaşarsam diye. Hamileliğiniz nasıl geçti acaba bana umut olur musunuz

Amin canım çok geçmiş olsun ben dün serklaj oldum sulu akıntı var sizunde olmuş muydu şuan hastanedeyim

Amin canım çok geçmiş olsun ben dün serklaj oldum sulu akıntı var sizunde olmuş muydu şuan hastanedeyim
Sulu akıntı derken , su falan gelmiyor değil mi ? Benim akıntım oluyordu normal demişti doktorlar . Sizin doktor ne dedi ? Geçmiş olsun kaçıncı haftanızda oldunuz ?

Sulu akıntı derken , su falan gelmiyor değil mi ? Benim akıntım oluyordu normal demişti doktorlar . Sizin doktor ne dedi ? Geçmiş olsun kaçıncı haftanızda oldunuz ?
Çok teşekkür ederim 12 haftada dikiş atıldı bir kaybım olduğu ici su gibi sanıyordum seffafmis bir de böyle kırmızı deegil sarı değil kahve değil bir akıntım var sanırım enfeksiyon mu bilmiyorum antibiyotikde kullanıyorum şuan doktor görmedim inanın bebeğin suyu değilmiş bakmislardi araştırma da prof oldum bir ay sonra kontrole gel dedi gönderdiler

Ben çok erken attırdim sanırım ense kalınlığında bir sıkıntı görmedi direk dikiş atalım dedi 40 mm ölçüm yaptı ama riske atmak istemedi bir kaybım olduğu için

Bol su iç ve istirahat et erkenden atılması iyi olmuş önlem olmuş oldu en azından . Zamanında sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bol su iç ve istirahat et erkenden atılması iyi olmuş önlem olmuş oldu en azından . Zamanında sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin inşaallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…