Serenad

beni çok etkileyen bi kitap. utançla hatırlancak bir döneme parmak basan bir kitap..kulagımda shubertin serenade siyle okudum kitabı..

elimdeki kitapları bitirdim
seranadı almayı düşünüyorum.
yorumlar çok güzel.

Livaneli'nin tüm kitaplarını okudum ve Serenad'ı da aldım, birkaç gün içerisinde başlayacğım, beğeneceğimi umuyorum.

Kolay okunan akıcı bir kitap olmasına rağmen, beklentimin altında buldum. Ama yine de güzeldi.

Güzel ve akıcı bir kitap. Beş ay kadar kitaplığımda beklemişti. Neden bu kadar beklettim anlayamadım. Elime alıp 2 gün içerisinde bitirdim oysaki. Bir süre gözümü her kapattığımda özellikle Struma gemisini gördüm sanki. Kitaptan önce böyle bir gemiden hiç haberim olmamaıştı. Kimbilir daha nelerden haberim yok

Kesinlikle harika bi kitap iki günde okudum resmen elimden bırakadım bittiğinde arkasından bi süre elime hangi kitabı alsam bıraktım şiddetle tavsiye ederim herkese

yazdığım gibi aldım ve okudum gerçekten çok güzel bir kitap
akıcı öğretici duygulandıran öğretici bir kitap.
tavsiye ederim.

Çok beğenerek okudum zaten sık sık belirttiğim gibi Zülfü Livaneli ye hayranım, okumadım kitabı kalmadı... bilgilendirmesi, akıcı olması, merak uyandırması her şey çok güzeldi... Tavsiye ederim...

çok beğendim ben bu kitabı
zülfü livaneli hayranıyım zaten
herkese tavsiye ederim

şarkılarıyla ,hayat duruşuyla ,yazarlığıyla çok beğendiğim birisi..
ve elinizden bırakamayacağınız bir kitap iyi okumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…