Serenad

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
688
63
Serenad

ve Zülfü Livaneli....

Süper,elinizden bırakamayacağınız kadar akıcı bir dille yazılmış,çok güzel bir roman.Ben bayıldım.Bu sezon okuduğum en güzel kitaplardan biriydi.Şiddetle tavsiye ediyorum

kitabı 2 günde bitirdim harikaydı.bilmediğim konuları öğrendim ve bunlar hakkında daha çok araştırma yapma isteği uyandı.

Ben de merak ettim aslında .Gerçekten struma gemisi ar mıydı.Profesör var mıydı?

uzun zamandır böyle sarsıcı bir kitap okumamıştım. geçmişte yaşanmış bu tarz acı olaylara özellikle meraklı biri olarak çok beğendim kitabı. başlarda çok ilgimi çekmediği için yavaş başladım ancak şimdi elimden bırakmak istemiyorum. normalde bir kaç saatte bitireceğim kitabı günlerdir merakla yavaş yavaş okuyorum zamansızlıktan ve meraktan çatlamak üzereyim..

Benim de bitirmeyi istemediğim yegane kitaplardan biriydi.Gerçekten ben de çok sarsıldım .

zülfü livaneli kitaplarını okurken sıkılıyordum ama bu kitap çok güzel okurken çok zevk aldım ve yeni bilgiler edinmemi sağladı...

bana da zülfü livanelinin mutluluğu okurken çok sıkıcı gelmişti ama bu kitap öyle değil çok akıcı çok beğendim :)

Sürekli niyetleniyordum ama bir türlü alamamıştım. Geçenlerde D&R a girip kitabı elime aldım baktım 20 sayfa falan okumuşum eşimin uyarısıyla kendime geldim "bitirseydin keşke" dedi

Dün alıp başladım, akıcı gidiyor şimdilik

Serenad'ı sanırım 2-3 günde bitirdim.

ne aşkmış ama Maximilian Wagner'inki.

Zülfü Livaneli farkı kitabın her kelimesinde belli.
Talat Halman'dan Serenad'a övgü:
“Serenad” yaşam musikisinin gür eseri. Bir sevgi çağrısıyla başlıyor, bir dokunaklı sonat gibi gelişiyor, bir çağın güçlü senfonisi olarak okurlarını büyülüyor. Bir Livaneli klasiği...'

acaip akıcı bir kitap,
1 günde yarısına geldim

sonunu çok merak ediyorum,prof a ne olacak acaba?

stuma gemisindeki dram tam bir insanlık ayıbı bu işte parmağı olan her devletin yüzünün karaması utanması gerekir bir insan bir insana bu acıyı nasıl yaşatır?

mavi alay neydi peki? tam bir trajedi ! insanlar ruslar tarafından öldürülmektense intihar etmeyi tercih edecek kadar kahramanlarmış yazık çok yazık..

kitapta zülfü livanelinin eleştirek yaklaşımı gerçekten mükemmel kelime aralarına kendi dünya görüşünü de sıkıştırmış :)

2 günde bitirdim 2 gün ağladım

Bana oldukça sıkıcı geldi normalde maximum 5 günde biter bir kitap benim için bu kitap elimde bir haftadır sürünüyor 200'e zor geldim.

kitabı beğendim ama bazen hayal kırıklığına da uğradım

prof. hikayesini merak ederken birkaç sayfa bodrum balığıydı pazarıydı betimlemelerine rastlamak bana sayfa atlattı

çok daha güzel yazılabilirdi

Bu sene okuduğum en iyi kitaplardan birisiydi,hatta kitabı okurken Struma ve Mavi Alay gibi konularda ne kadar cahil olduğumu farkettim ve açıkçası utandım,iyiki bu kitabı okumuşum,kitap gayet akıcı ve hiçbir yerinde sıkıldığımı hatırlamıyorum.Okumayan arkadaşlara tavsiye olunur.

Severek okuduğum, akıcı kitaplardan biriydi.Yakın tarihimize ışık tutan sarsıcı bi eser.Bence herkes okumalı, çevresine de okutmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…