Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süper,elinizden bırakamayacağınız kadar akıcı bir dille yazılmış,çok güzel bir roman.Ben bayıldım.Bu sezon okuduğum en güzel kitaplardan biriydi.Şiddetle tavsiye ediyorum
uzun zamandır böyle sarsıcı bir kitap okumamıştım. geçmişte yaşanmış bu tarz acı olaylara özellikle meraklı biri olarak çok beğendim kitabı. başlarda çok ilgimi çekmediği için yavaş başladım ancak şimdi elimden bırakmak istemiyorum. normalde bir kaç saatte bitireceğim kitabı günlerdir merakla yavaş yavaş okuyorum zamansızlıktan ve meraktan çatlamak üzereyim..
Sürekli niyetleniyordum ama bir türlü alamamıştım. Geçenlerde D&R a girip kitabı elime aldım baktım 20 sayfa falan okumuşum eşimin uyarısıyla kendime geldim "bitirseydin keşke" dedi
Zülfü Livaneli farkı kitabın her kelimesinde belli.
Talat Halman'dan Serenad'a övgü:
Serenad yaşam musikisinin gür eseri. Bir sevgi çağrısıyla başlıyor, bir dokunaklı sonat gibi gelişiyor, bir çağın güçlü senfonisi olarak okurlarını büyülüyor. Bir Livaneli klasiği...'
stuma gemisindeki dram tam bir insanlık ayıbı bu işte parmağı olan her devletin yüzünün karaması utanması gerekir bir insan bir insana bu acıyı nasıl yaşatır?
mavi alay neydi peki? tam bir trajedi ! insanlar ruslar tarafından öldürülmektense intihar etmeyi tercih edecek kadar kahramanlarmış yazık çok yazık..
kitapta zülfü livanelinin eleştirek yaklaşımı gerçekten mükemmel kelime aralarına kendi dünya görüşünü de sıkıştırmış :)
Bu sene okuduğum en iyi kitaplardan birisiydi,hatta kitabı okurken Struma ve Mavi Alay gibi konularda ne kadar cahil olduğumu farkettim ve açıkçası utandım,iyiki bu kitabı okumuşum,kitap gayet akıcı ve hiçbir yerinde sıkıldığımı hatırlamıyorum.Okumayan arkadaşlara tavsiye olunur.